Euroleague Μπάσκετ

Ανάλυση των σημαντικότερων αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Συνέχεια στη Euroleague με διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από την 24η αγωνιστική (30/01-01/02), με σημαντικές αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα στοιχηματικά tips από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, για όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Μη χάσετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη, στοιχηματίζοντας στο live, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία του Cash Out, με την οποία θα λάβετε προσφορές για να κλείσετε το δελτίο σας, πριν την ολοκλήρωση των αγώνων και ανάλογα την έκβαση τους.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας-Βαλένθια (30/01-21:00)

Στη Stark Arena, ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 9-14), υποδέχεται τη Βαλένθια (ρεκόρ 12-11), θέλοντας να διεκδικήσει τις πιθανότητες του να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

Ο Ερυθρός Αστέρας, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με την Άλμπα, χάνοντας εύκολα με 89-80, σε ένα ματς που η Άλμπα είχε τον απόλυτο έλεγχο και προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους (72-52). Απών από το παιχνίδι θα είναι ο Topic, ενώ στη δράση για τον Ερυθρό Αστέρα αναμένεται να επιστρέψει ο Teodosic, ύστερα από τον τραυματισμό του.

Σπουδαία νίκη για τη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία κατάφερε να πάρει εκτός έδρας νίκη με 62-77 στην έδρα της Μπασκόνια. Κορυφαίος για τη Βαλένθια ήταν ο Davies με 19 πόντους, με τους Jones και Ojeleye να ακολουθούν σε απόδοση. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει για τη Βαλένθια ο Toure και ο Davies, ενώ αμφίβολος είναι ο Claver.

Αναμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σε μια κατάμεστη Stark Arena.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ερυθρός Αστέρας – 1.41

Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου (30/01-21:15)

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 12-11) των πολλών προβλημάτων, υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (ρεκόρ 5-18), σε ένα must win παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός, κατάφερε να σταθεί όρθιος στην έδρα της Ρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική και παρά τις πολλές απουσίες που αντιμετώπιζε, παρέμεινε στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Ρεάλ να μπαίνει πολύ δυνατά στο ματς, τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο στο +22 (52-30). Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στο 2ο ημίχρονο, και χάρη σε μια εκπληκτική  εμφάνιση του Παπανικολάου (25 πόντοι), κατάφερε να πάει το παιχνίδι στο σουτ και τελικά να ηττηθεί με 90-85. Πολλά προβλήματα τραυματισμών για τον Ολυμπιακό, με τους Milutinov, Fall να μένουν εκτός, και τους Petrusev και Λαρεντζάκη να είναι αμφίβολοι. Αντίθετα στη δράση αναμένεται να επιστρέψει ο Goss, ενώ διαθέσιμος για το παιχνίδι θα είναι και ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού Moses Wright.

Μεγάλη νίκη για την Άλμπα την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία νίκησε με σκορ 89-80 τον Ερυθρό Αστέρα στη Γερμανία, με τον Thomas (19 πόντοι) και τον Procida (17 πόντοι) να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα τους. Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την Άλμπα θα απουσιάσουν οι Thiemann, Olinde και Samar.

Θα επιλέξουμε το under 161 πόντοι, με τον Ολυμπιακό να αναμένεται να επιστρατέψει τη δυνατή του άμυνα, για να φτάσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (-161) – 1.65

Μονακό-Παρτιζάν (31/01-20:00)

Στο Salle Gaston Medicin, η Μονακό (ρεκόρ 13-10) υποδέχεται την Παρτιζάν (ρεκόρ 12-11), σε μια σκληρή μονομαχία με «άρωμα» playoffs.

Η Μονακό, ύστερα από τη νίκη της στο ματς με τη Ρεάλ, κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας και την Εφές, με σκορ 78-80. Το ματς ήταν ντέρμπι καθόλη τη διάρκειά του, με τους James (16 πόντοι) και Okobo (16 πόντοι) να κάνουν τη διαφορά για τη Γαλλική ομάδα.

Για τρία δεκάλεπτα δυσκολεύτηκε η Παρτιζάν απέναντι στη Ζαλγκίρις, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι εκείνο το σημείο. Ωστόσο, η Ζαλγκίρις λύγισε στην κατάμεστη έδρα της Παρτιζάν στο 4ο δεκάλεπτο, χάνοντας με σκορ 81-72. Κορυφαίοι για την Παρτιζάν οι Dozier (23 πόντοι) και LeDay (21 πόντοι).

Πολύ φορμαρισμένη η Μονακό το τελευταίο διάστημα, την οποία θα επιλέξουμε να πάρει τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μονακό – 1.47

Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο (31/01-21:15)

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 14-9) υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (ρεκόρ 10-13), σε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Στις 4 νίκες σταμάτησε το σερί του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με τους πράσινους να γνωρίζουν την ήττα από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι, με σκορ 90-75. Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, μένοντας στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου (70-66), ωστόσο λύγισε από τις απουσίες και την κούραση στα τελευταία λεπτά και έχασε την ευκαιρία να πιάσει Μπαρτσελόνα και Μπολόνια στη 2η θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος για το τριφύλλι ο Καλαϊτζάκης, ο οποίος με 17 πόντους κράτησε τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά με τις απουσίες τον Σλούκα, Vildoza, και τον τραυματισμό του Nunn στο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε λύσεις στην περιφέρεια, για να ακολουθήσει την πολύ δυνατή γραμμή περιφερειακών της Μακάμπι. Για τον Παναθηναϊκό από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Σλούκας, Vildoza και Balcerowski.

Από μεγάλη νίκη έρχεται στο παιχνίδι η Αρμάνι, η οποία κατάφερε να νικήσει με σκορ 74-70 τη Μπαρτσελόνα, ελέγχοντας το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κορυφαίος για την Αρμάνι ο Shields, ο οποίος με 23 πόντους, 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ έκανε τα πάντα για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Σημαντική επιστροφή για την Αρμάνι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Mirotic να επιστρέφει μετά από καιρό στη δράση.

Το παιχνίδι προβλέπεται να είναι ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να έχει το προβάδισμα για τη νίκη σε ένα «καυτό» ΟΑΚΑ.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.50

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 29/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ