Euroleague Μπάσκετ

Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ταξιδεύει στη Λιθουανία, για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις, στην κατάμεστη Zalgirio Arena (02/02-20:00). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις μπάσκετ που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα στοιχηματικά tips για το παιχνίδι αυτό.

Στη NetBet Sport, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, τόσο πριν την έναρξη των αγώνων, όσο και κατά τη διάρκεια αυτών. Παρακολουθώντας τους αγώνες στο live, μπορείτε να λάβετε προσφορές για να κλείσετε το δελτίο σας, ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση του αγώνα. Αυτό μπορεί να συμβεί χάρη στη λειτουργία του Cash Out, που είναι διαθέσιμη σε όλα τα αθλήματα, και είναι πολύ χρήσιμη, ιδιαίτερα στο μπάσκετ, που οι εναλλαγές στο σκορ είναι συνεχείς.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Πολύ φορμαρισμένη η Ζαλγκίρις το τελευταίο διάστημα, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη μεγάλη νίκη της Τετάρτης απέναντι στην Εφές, με σκορ 96-70, σε ένα ματς που η Λιθουανική ομάδα κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση. Κορυφαίος για τη Ζαλγκίρις ο Birutis, ο οποίος με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, συνέβαλε τα μέγιστα στην εύκολη νίκη της ομάδας του. Η Λιθουανική ομάδα θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Από σπουδαία νίκη έρχεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να νικήσει εύκολα την Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας, με σκορ 79-62, χάρη στην καταπληκτική άμυνά του. Ο Παναθηναϊκός παρά την απουσία του Σλούκα και το κακό παιχνίδι του Nunn (10 πόντοι, 3/16 σουτ), βρήκε πολλούς ανέλπιστους πρωταγωνιστές όπως τον Hernagomez (12 πόντοι) και τον Καλαϊτζάκη (10 πόντοι), οι οποίοι μαζί με τους σταθερούς Grigonis (15 πόντοι), Lessort (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Grant (9 πόντοι, 8 ασίστ), βοήθησαν την ομάδα τους να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το επικίνδυνο εμπόδιο της Αρμάνι. Για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Κώστας Σλούκας.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Ζαλγκίρις σε απόδοση 2.13 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.70. Το line των πόντων είναι στους 158.8, με το over αυτού του ορίου να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.94. Όσον αφορά το όριο για τους πόντους της Ζαλγκίρις είναι στους 77.5 πόντους, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.94, ενώ το αντίστοιχο όριο για τον Παναθηναϊκό είναι στους 79.5 πόντους, με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.94 και το under σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα / Ζαλγκίρις (+4) – 1.65

Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, με τη Ζαλγκίρις να μετρά μόνο νίκες στην έδρα της από το ξεκίνημα του 2024 και την πρόσληψη του Andrea Trinchieri στον πάγκο της. Αναμένουμε ένα ντέρμπι και θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί η Ζαλγκίρις για περισσότερους από 4 πόντους.

Σύνολο Πόντων (+157) – 1.75

Περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα παιχτεί κοντά στους 80 πόντους, με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει 81.5 πόντους μέσο όρο στην φετινή Euroleague, αριθμό που μπορεί να φτάσει και το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και τη Ζαλγκίρις να παίρνει ώθηση από το κοινό της για να πλησιάσει στους 80 πόντους.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 01/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ