Euroleague Μπάσκετ

Ανάλυση των σημαντικότερων αγώνων της 26ης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague

Φτάσαμε στην 26η αγωνιστική της Euroleague, με τα παιχνίδια να γίνονται ολοένα και πιο δυνατά, καθώς πλησιάζουμε προς τα playoff, με τις ομάδες να αναζητούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Σε αυτό το άρθρο θα ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, τα οποία προσφέρονται από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ανατολού Εφές-Μακάμπι Τελ Αβίβ  (08/02 – 19:30)

Στο Sinan Erdem Dome, η Εφές (ρεκόρ 10-15) υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (ρεκόρ 13-12), σε ένα δυνατό ματσάρισμα.

Τρομερή ανατροπή για την Εφές στο γήπεδο της απέναντι στην Αρμάνι για την 25η αγωνιστική, η οποία κατάφερε να προηγηθεί για έως και 13 πόντους στο 1ο ημίχρονο, ωστόσο η Εφές, με ένα καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 30-7, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 79-73. Κορυφαίος για την Εφές ο Larkin, ο οποίος είχε 19 πόντους και 6 ασίστ, με τον Pleiss να ακολουθεί σε απόδοση με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από ήττα έρχεται στο παιχνίδι η Μακάμπι, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό στην έδρα της Μπασκόνια, χάνοντας με σκορ 92-82. Ύστερα από μια 1η περίοδο που οι ομάδες ήταν μαζί στο σκορ, οι Βάσκοι πήραν τον έλεγχο φτάνοντας τελικά σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Κορυφαίος για τη Μακάμπι ο Baldwin, που παρά τους 25 πόντους που σημείωσε, δεν μπόρεσε να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα έχει υψηλό ρυθμό, με τις 2 ομάδες να έχουν εξαιρετικές επιθέσεις, ωστόσο θα επιλέξουμε τη νίκη της Εφές, η οποία παίζοντας στην έδρα της, θα έχει το πλεονέκτημα.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Εφές – 1.72

Βαλένθια-Ολυμπιακός (08/02 – 21:30)

Στο Font de Sant Lluis, η Βαλένθιια (ρεκόρ 13-12) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 14-11), σε ένα ματς με σημαντικό ενδιαφέρον.

Από εκτός έδρας νίκη, με αντίπαλο την Άλμπα, με σκορ 66-81, έρχεται στο παιχνίδι η Βαλένθια. Κορυφαίος για τους Ισπανούς ο Ojeleye , ο οποίος ήταν εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι, έχοντας 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μεγάλη νίκη και για τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, που παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό στο παιχνίδι με τη Μπάγερν στη Γερμανία και να πάρει τη νίκη με σκορ 72-76. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Walkup, ο οποίος με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ έκανε τα πάντα για την ομάδα του.

Σημαντικές οι απουσίες για τον Ολυμπιακό, με τη Βαλένθια να είναι πολύ δυνατή στο γήπεδο της, την οποία και θα επιλέξουμε για νικητή του αγώνα.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Βαλένθια – 1.80

Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (08/02 – 21:30)

Στο Mediolanum Forum, η Αρμάνι Μιλάνο (ρεκόρ 10-15), υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (ρεκόρ 22-3), θέλοντας να διεκδικήσει τις πιθανότητες της να μπει στα playoffs.

Η Αρμάνι Μιλάνο διπλασίασε της ήττες της στα 2 παιχνίδια που έδωσε εκτός έδρας με Παναθηναϊκό και Εφές, με τον Mirotic στη 12αδα της, γνωρίζοντας την ήττα αυτή τη φορά από την Εφές, με σκορ 79-73, και χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη, συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στη φετινή Euroleague, νικώντας αυτή τη φορά τη Βιλερμπάν με σκορ 86-79, σε ένα παιχνίδι που δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, με τον Yabusele (26 πόντους) να ξεχωρίζει για τους Μαδριλένους.

Αναμένουμε το παιχνίδι να είναι ντέρμπι και να κρίνεται στα τελευταία λεπτά, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα και να έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ρεάλ Μαδρίτης – 1.55

Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις Κάουνας (09/02 – 21:00)

Στη Stark Arena, ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 10-15), υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (ρεκόρ 10-15), με τι 2 ομάδες να καίγονται για νίκη.

Τέλος στο σερί του Ερυθρού Αστέρα έβαλε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε στη Σερβία με σκορ 76-85 για την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ζαλγκίρις από την άλλη, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, νικώντας αυτή τη φορά τον Παναθηναϊκό στη Λιθουανία, με σκορ 80-68, σε ένα ματς που τη διαφορά για την ομάδα του έκανε ο Evans (24 πόντοι, 5 ασίστ).

Δυνατός ο Ερυθρός Αστέρας στην έδρα του, τη νίκη του οποίου θα επιλέξουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ερυθρός Αστέρας – 1.45

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 04/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ