Euroleague Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Μάχη 4αδας στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Euroleague

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Μάχη 4αδας στο ΟΑΚΑ (09/02-21:15), με τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 15-10) να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (ρεκόρ 15-10). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένες στοιχηματικές συμβουλές.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ για τη μάχη του Παναθηναϊκού, όπως και για όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Στοιχηματίστε στο γεγονός, και παρακολουθήστε το παιχνίδι στο live, όπου θα λάβετε κάθε στιγμή προσφορές για να κλείσετε το δελτίο σας, ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο αγώνας, χάρη στη λειτουργία του Cash Out.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ζαλγκίρις, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει τη Μπολόνια στη 3η θέση της βαθμολογίας της Euroleague. Οι Λιθουανοί έδειξαν ότι ήθελαν παραπάνω τη νίκη, στην οποία κατάφεραν τελικά να φτάσουν, με σκορ 80-68. Ο Παναθηναϊκός ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 3ο δεκάλεπτο, με τους Nunn (26 πόντοι), Grigonis (15 πόντοι) και Lessort (14 πόντοι) να είναι εξαιρετικοί, ωστόσο δεν υπήρξε μεγάλη βοήθεια στο σκορ από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, με τον Παναθηναϊκό να κολλάει σε κάποια διαστήματα και να δίνει τη δυνατότητα στη Ζαλγκίρις να πάρει διαφορές.

Για τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση με τη Φενέρ, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Σλούκας, ο οποίος απουσίασε από τα τελευταία 3 παιχνίδια της ομάδας του στη Euroleague, λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ αμφίβολος είναι ο Hernagomez, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο χέρι.

Από ήττα έρχεται στο ΟΑΚΑ η Φενέρμπαχτσε, η οποία πάλεψε στο γήπεδο της Μονακό, ωστόσο έχασε τελικά με σκορ 76-69. Η τούρκικη ομάδα είχε το προβάδισμα μέχρι και τη 4η περίοδο, ωστόσο ο συνήθης ύποπτος James (26 πόντοι) έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι, χαρίζοντας στην ομάδα του μια σημαντική νίκη. Για τη Φενέρ από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Birsen, Mestoglu και Pierre.

Το 1ο παιχνίδι ανάμεσα στις 3 ομάδες στην Τουρκία, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, έληξε με σκορ 83-69 υπέρ της Φενέρ, με τη  Τούρκικη ομάδα να έχει τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, πολλά έχουν αλλάξει από τότε, με τον Παναθηναϊκό να έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του αυτή τη σεζόν, τα οποία δεν προλάβει να βρουν χημεία, στο 1ο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.50 και τη νίκη της Φενέρμπαχτσε σε απόδοση 2.50. Το line για τους πόντους είναι στους 159, με το over και το under σε αυτό το όριο, να προσφέρονται σε απόδοση 1.90. Όσον αφορά το όριο για τους πόντους του Παναθηναϊκού αυτό είναι στους 81.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και το under σε απόδοση 1.82, ενώ το αντίστοιχο όριο για τους πόντους της Φενέρμπαχτσε είναι στους 77.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.94 και το under σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.50

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, με το νικητή να αποκτά προβάδισμα για τις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο κόσμος του οποίου αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν, «σπρώχνοντας» την ομάδα του προς τη νίκη.

Πόντοι Παναθηναϊκού (+81.5) – 2.00

Όσον αφορά του πόντους του Παναθηναϊκού, θα επιλέξουμε να σκοράρει περισσότερους από 81 πόντους στο παιχνίδι, ένα όριο το οποίο οι πράσινοι έχουν ξεπεράσει σε 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στη Euroleague, με το μόνο παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφεραν να φτάσουν αυτό το όριο να είναι αυτό απέναντι στην Αρμάνι όπου σταμάτησαν στους 79 πόντους.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 05/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ