NBA

Προεπισκόπηση αγώνων Σαββατοκύριακου στο NBA και προγνωστικά στοιχήματος

NBA

Συναρπαστικό προβλέπεται το Σαββατοκύριακο (18-19/11) στο NBA, με μια σειρά από ενδιαφέροντα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα. Οι ομάδες αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, με πολλές ομάδες να είναι φέτος δυνατές και έτοιμες να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα playoffs. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε την προεπισκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων του Σαββατοκύριακου, με πληροφορίες για τα παιχνίδια αυτά, καθώς και μια συμβουλή στοιχήματος για καθένα από αυτά. Εγγραφείτε στη NetBet Sport και βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, για όλα τα παιχνίδια του NBA. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη, για να λάβετε ένα 100% free bet για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €.

Προεπισκόπηση Αγώνων

Atlanta Hawks vs Philadelphia 76ers (18/11 – 02:30)

Οι Philadelphia 76ers (ρεκόρ 8-3) ταξιδεύουν στην Atlanta για να αντιμετωπίσουν τους Hawks, θέλοντας να σταματήσουν το αρνητικό σερί των 2 συνεχόμενων ηττών, τους από τους ανταγωνιστές τους στην Ανατολή, Indiana Pacers και Boston Celtics. Από την άλλη, οι Atlanta Hawks, παρουσιάζουν αστάθεια στην έως τώρα απόδοσή τους, όντας στην 7η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 6-5. Οι Hawks έρχονται από εντός έδρας ήττα από τους New York Nicks με 114-116 με τους 28 πόντους του Μπογκντάνοβιτς και τις 17 ασίστ του Τράε Γιάνγκ να μην φτάσουν για τη νίκη. Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, με τις ομάδες να θέλουν τη νίκη που θα τις βοηθήσει να ανακτήσουν τη ψυχολογία τους, ύστερα από τα τελευταία αρνητικά τους αποτελέσματα.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets (18/11 – 05:30)

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, οι Rockets (ρεκόρ 6-3) έχουν πλέον κάνει σερί 6 νικών, με όλες τις νίκες ωστόσο να έρχονται στην έδρα τους. Αποκορύφωμα της εκπληκτικής κατάστασης που βρίσκονται, ήταν η τελευταία τους νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Denver Nuggets με σκορ 107-104. Από την άλλη, οι Clippers βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία της Δύσης (ρεκόρ 3-7), με σερί 6 αρνητικών αποτελεσμάτων. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στους Nuggets, έδειξαν σημάδια ζωής, χάνοντας στην παράταση με 111-108, με το παιχνίδι να πηγαίνει εκεί με buzzer beater του Gordon, που στέρησε τη νίκη από τους Clippers. Παρόλο που οι Rockets βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ, θεωρούμε ότι οι Clippers είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα θετικό σερί, που θα τους βοηθήσει να ανέβουν βαθμολογικά και να μπουν στα playoff.

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves (19/11 – 02:00)

Οι Minnesota Timberwolves μπορούν να υπερηφανεύονται για την καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και έχουν ένα ρόστερ που είναι πεινασμένο να διακριθεί στο φετινό πρωτάθλημα. Το καυτό ξεκίνημά τους στη σεζόν (ρεκόρ 8-3) τους φέρνει στη 3η θέση της Δυτικής περιφέρειας. Από την άλλη, οι New Orleans Pelicans ύστερα από το καλό τους ξεκίνημα έκαναν σερί ηττών και πλέον βρίσκονται στην 10η θέση της Δύσης (ρεκόρ 5-6). Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ξανά στις 09/11 στη Minnesota, με τους Timberwolves να επικρατούν εύκολα με 122-101. Λαμβάνοντας ακόμα υπόψη ότι από τους Pelicans θα απουσιάσουν οι CJ McCollum, Trey Murphy, Larry Nance και Jose Alvarado, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα οι Timberwolves θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks (19/11 – 03:00)

Πρόκειται για δυο ομάδες που διαθέτουν 2 εκπληκτικά δίδυμα. Από τη μια είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ και από την άλλη ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Κάιρι Ίρβινγκ. Το Dallas παρουσιάζει μεγαλύτερη ομοιογένεια μέχρι τώρα, με τους Γιάννη και Λίλαρντ να μην έχουν προλάβει να βρουν ακόμα χημεία. Οι Bucks βρίσκονται στη 5η θέση της Ανατολής (ρεκόρ 7-4), με τους Mavericks να έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν και να είναι στη 2η θέση της Δύσης (ρεκόρ 9-3). Αμφίβολοι για το ματς είναι ο Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Κάιρι Ίρβινγκ, απουσίες που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Αν αγωνιστεί ο Γιάννης, θεωρούμε ότι φαβορί για την αναμέτρηση θα είναι οι Bucks, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας τους.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 17/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ