NBA

Προεπισκόπηση αγώνων Σαββατοκύριακου στο NBA και προγνωστικά στοιχήματος

NBA

Με πλήρη δράση συνεχίζεται το πρωτάθλημα του NBA το Σαββατοκύριακο (11-12/11). Οι ομάδες αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό, με το θέαμα να είναι ολοένα και καλύτερο. Τόσο στην Ανατολή όσο και στη Δύση, η μάχη στη βαθμολογία είναι μεγάλη, με πολλές ομάδες να θέλουν να πετύχουν κάτι καλό τη φετινή σεζόν. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να δείτε μια προεπισκόπηση των σημαντικότερων παιχνιδιών του Σαββατοκύριακου, καθώς και μερικά προγνωστικά στοιχήματος για αυτά. Εγγραφείτε στη NetBet Sport, για να βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ για όλους τους αγώνες του NBA. Μη ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, η οποία δίνει στους νέους παίκτες ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα 5 €.

Προεπισκόπηση Αγώνων

Σέλτικς-Νετς

Με τους Μπόστον Σέλτικς να υποδέχονται τους Μπρούκλιν Νετς στο ΤΝ Γκάρντεν (11/11 – 02:30) συνεχίζονται οι αγώνες της κανονικής περιόδου στο NBA. Οι Σέλτικς βρίσκονται στη 3η θέση της κατάταξης της Ανατολική περιφέρειας (ρεκόρ 5-2) και έρχονται από 2 σερί εκτός έδρας  ήττες, ύστερα από το εκπληκτικό ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα, που έκαναν πολλούς να τους θεωρήσουν το απόλυτο φαβορί για τον φετινό τίτλο του NBA. Από την άλλη, οι Νετς βρίσκονται στην 7η θέση της Ανατολικής περιφέρειας (ρεκόρ 4-4) παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής. Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στις 05/11 στην έδρα των Νετς, με τους Σέλτικς να επικρατούν με 114-124. Οι Νετς θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες (Σίμονς, Κλάξτον, Τζόνσον) και θεωρούμε ότι οι Σέλτικς θα έχουν ένα εύκολο βράδυ παίρνοντας τη νίκη.

Μάβερικς-Κλίπερς

Δυνατό παιχνίδι και στο Ντάλας, όπου οι Μάβερικς θα υποδεχθούν του Κλίπερς (11/11 – 03:30). Οι Μάβερικς έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και βρίσκονται στη 2η θέση της Δυτικής περιφέρειας (ρεκόρ 6-2), με τους Κλίπερς να είναι  9οι (ρεκόρ 3-4), ερχόμενοι από σερί 3 εκτός έδρας ηττών, το οποίο θέλουν να σταματήσουν. Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό, με τις 2 ομάδες να μας έχουν χαρίσει εκπληκτικές μονομαχίες στα μεταξύ τους παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια.

Σανς-Λέικερς

Στο Footprint Center, οι Φοίνιξ Σανς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Λέικερς (11/11 – 05:00). Οι 2 ομάδες έχουν ξεκινήσει μέτρια το φετινό πρωτάθλημα, δεδομένου των προσδοκιών που υπάρχουν για αυτές, με τους Σανς να βρίσκονται στην 7η θέση της Δυτικές περιφέρειας (ρεκόρ 4-4) και τους Λέικερς στη 12η (ρεκόρ 3-5). Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά στις 27/10 στο Λος Άντζελες, με τους Λέικερς να επικρατούν με 100-95. Φαβορί για το παιχνίδι είναι οι Σανς, ωστόσο αμφίβολοι είναι ο Μπούκερ από τους Σανς και ο Ντέιβις από τους Λέικερς, η παρουσία ή η απουσία των οποίων ενδέχεται να επηρεάσει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Κινγκς-Θάντερ

Στο Σακραμέντο, οι Κινγκς, υποδέχονται τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (11/11 – 05:00). Οι Κινγκς, ύστερα από την εξαιρετική περσινή τους πορεία, έχουν ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν, βρισκόμενοι στη 10η θέση της Δύσης (ρεκόρ 3-4). Από την άλλη, εξαιρετικό ξεκίνημα έχουν κάνει οι Οκλαχόμα, όντας στη 5η θέση της βαθμολογίας στη Δύση (ρεκόρ 5-3). Αμφίβολος από τους Κινγκς είναι ο Φοξ, η απουσία του οποίου ενδέχεται να επηρεάσει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ