NBA

Utah Jazz vs Phoenix Suns: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

NBA

Στη Δυτική Περιφέρεια, οι Utah Jazz υποδέχονται στο Delta Center τους Phoenix Suns (18/11 – 05:00), με τις 2 ομάδες να θέλουν τη νίκη, ώστε να μπορέσουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και να διεκδικήσουν κάτι καλό από τη φετινή σεζόν. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των ομάδων, τις αποδόσεις μπάσκετ που είναι διαθέσιμες από τη NetBet Sport, καθώς και μερικές συμβουλές στοιχήματος. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας στη NetBet, και επωφεληθείτε από την προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία τα κέρδη σας από τα παρολί, μπορούν να ενισχυθούν έως και 50%.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Οι Phoenix Suns (ρεκόρ 5-6) αναμένεται να έχουν μαζί και τα τρία αστέρια τους στο παρκέ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, στο παιχνίδι απέναντι στους Utah Jazz. Έχοντας λοιπόν τους Bradley Beal, Kevin Durant και Devin Booker στο παρκέ μαζί για πρώτη φορά, και με τους Jazz (ρεκόρ 4-7) να αγωνίζονται για να υπερασπιστούν την έδρα τους, αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι 2 ομάδες έρχονται στο παιχνίδι από εντός έδρας νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία. Οι μεν Jazz νίκησαν με 115-99 το Portland, με τον Clarkson να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση και να πετυχαίνει 30 πόντους. Την ίδια στιγμή, οι Suns νίκησαν τους Timberwolves με 133-115, με τους Booker και Durant να πετυχαίνουν από 31 πόντους ο καθένας, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε αυτή τη νίκη. Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά τη φετινή σεζόν στο Phoenix, με τους Suns να επικρατούν εύκολα με 126-104, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Durant και Gordon.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το συγκεκριμένο αγώνα, φαβορί είναι οι Suns με απόδοση 1.55, με τη νίκη των Jazzs να δίνεται στο 2.80. Το χάντικαπ είναι στους 5.5 πόντους υπέρ των Jazz σε απόδοση 1.84, ενώ η απόδοση για να νικήσουν οι Suns με πάνω από 5.5 πόντους είναι στο 1.97. Το line για τους πόντους βρίσκεται στους 235.5, με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.81 και το under σε απόδοση 2.01.

Προγνωστικά

Νικητής: Phoenix Suns – 1.55

Θα επιλέξουμε να πάμε με τη νίκη των Suns, οι οποίοι είναι αρκετά δυνατοί στα έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια τους, παίρνοντας 3 νίκες σε 5 παιχνίδια. Θεωρούμε ότι μια πιθανή παρουσία του Beal στο δίδυμο των Durant και Booker, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και οι Jazz δεν θα μπορέσουν να βρουν λύσεις στην αντιμετώπιση όλων αυτών των σπουδαίων παικτών.

Σύνολο Πόντων: Over 235.5 – 1.81

Στα τελευταία 5 τελευταία τους παιχνίδια, και οι 2 ομάδες, σε 3 από τα 5 αυτά παιχνίδια, κατάφεραν να ξεπεράσουν το σύνολο των 235 πόντων. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι θα έχει ένα υψηλό ρυθμό, με το σκορ να πηγαίνει αρκετά ψηλά και να ξεπερνάει αυτό το όριο πόντων.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 17/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ