Ποδόσφαιρο

Πλήρης οδηγός για το στοίχημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Είναι ο αγαπημένος μήνας κάθε ποδοσφαιρόφιλου, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ. Τέσσερις εβδομάδες με βουβουζέλες, εθνικούς ύμνους και ασταμάτητο ποδόσφαιρο. Φτιάξαμε έναν οδηγό στοιχημάτων για το επερχόμενο τουρνουά για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε κάποια χρήματα ενόψει των Χριστουγέννων.

Μπορείτε να δείτε τις ενισχυμένες αποδόσεις της NetBet για το Κατάρ, που συμπεριλαμβάνουν την Αγγλία με 10/1 για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Και επίσης να δοκιμάσετε την πρόγνωση του σκορ; Το παιχνίδι είναι δωρεάν και θα μπορούσατε να κερδίσετε 1000€ σε μετρητά αν μπορέσετε να προβλέψετε και τα τέσσερα αποτελέσματα σε μία μόνο αγωνιστική.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Πώς να επιλέξετε τον νικητή

Μερικές φορές μπορεί να έχετε κάποιο προαίσθημα. Συμβαίνει στους καλύτερους από εμάς. Το να έχεις ένα αουτσάιντερ μπορεί μερικές φορές να καταλήξει σε καταστροφή – σκεφτείτε την Τουρκία στο Euro 2020. Αλλά το να είσαι τολμηρός μπορεί επίσης να αποφέρει οφέλη – σκεφτείτε την Κροατία να τερματίζει δεύτερη στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Το να ποντάρετε σε μια ομάδα όπως η Ουρουγουάη για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με 50/1 μπορεί να φαίνεται μια διασκεδαστική επιλογή, αλλά σκεφτείτε την ποιότητα που θα αντιμετωπίσει στην πορεία. Ωστόσο, το στοίχημα στο ότι θα φτάσει μέχρι τον ημιτελικό με 7/1 μπορεί να μην προσφέρει την ίδια απόδοση, αλλά υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί.

Αν θέλετε να επιλέξετε τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

  • Ομάδα – δείτε την επιλεγμένη ομάδα. Υπάρχουν κενά στην άμυνα; Έλλειψη ενός πραγματικού σκόρερ; Οι πιο ολοκληρωμένες ομάδες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν βαθιά στη διοργάνωση.
  • Ιστορία του τουρνουά – ορισμένα έθνη έχουν την ικανότητα να ξεπερνούν τη γραμμή σε κρίσιμες στιγμές.
  • Εμπειρία – μια φανταχτερή, νεανική ομάδα μπορεί να φαίνεται συναρπαστική σε ονομαστική αξία, αλλά με παιδιά δεν κερδίζεις ποτέ τίποτα! Η εμπειρία μπορεί να είναι καθοριστική στις μεγάλες στιγμές.
  • Στάδιο ομίλων – δεν είναι δεδομένο ότι τα διάσημα έθνη θα περάσουν από τους ομίλους. Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον όμιλο και να σταθμίσετε τις πιθανότητές τους. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας προτού στηρίξετε μια ομάδα για να φτάσει μέχρι τέλους. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό ακριβώς λατρεύουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στοίχημα Τελικού Νικητή

Η NetBet διαθέτει μια τεράστια ποικιλία αγορών τελικού νικητή, η πιο δημοφιλής από τις οποίες είναι η επιλογή μιας ομάδας που θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ορισμένα από τα κράτη με υψηλή κατάταξη, όπως η Βραζιλία, η Γαλλία και η Αργεντινή, δεν θα προσφέρουν συγκλονιστικές αποδόσεις, αλλά υπάρχει λόγος που είναι φαβορί. Η Σαουδική Αραβία μπορεί να φαίνεται δελεαστική με 750/1, αλλά ξέρετε κατά βάθος ότι οι πιθανότητές της είναι ελάχιστες.

Μία από τις καλύτερες συμβουλές μας είναι να εκμεταλλευτείτε μερικές από τις λιγότερο υποστηριζόμενες αγορές, καθώς εκεί μπορεί να υπάρχουν μερικά κρυμμένα διαμάντια. Για παράδειγμα, θα περιμένατε ο Cristiano Ronaldo να είναι ο πρώτος σκόρερ της Πορτογαλίας στο τουρνουά, σωστά; Λοιπόν, μπορείτε να τον βρείτε στο 1/1, μια ωραία επιλογή για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας.

Αυτό ισχύει και για ορισμένες από τις μικρότερες ομάδες. Μπορεί να μην περιμένετε από τη Νότια Κορέα να έχει ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο Heung-Min Son θα είναι πιθανότατα στο επίκεντρο όλων. Ο επιθετικός της Τότεναμ έχει επί του παρόντος 3,50 για να τερματίσει πρώτος σκόρερ της Νότιας Κορέας.

Στοιχήματα Μεμονωμένων Αγώνων

Τα στοιχήματα σε μεμονωμένους αγώνες παραμένουν η πιο δημοφιλής μέθοδος στοιχηματισμού στο τουρνουά ποδοσφαίρου, λόγω του τεράστιου αριθμού των αγώνων. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθούν 64 αγώνες, με εκατοντάδες διαθέσιμες αγορές για κάθε αγώνα.

Αν θέλετε να ασχοληθείτε με την αγορά πριν από τον αγώνα για ένα μόνο παιχνίδι, παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη στοιχημάτων:

  • Νικητής – το πιο απλό στοίχημα που μπορείτε να τοποθετήσετε. Θα πρέπει απλά να επιλέξετε έναν νικητή!
  • Σύνολο γκολ – μπορείτε να στοιχηματίσετε στον ακριβή αριθμό τερμάτων ή πάνω/κάτω από έναν συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων.
  • Πρώτος σκόρερ – μπορείτε να επιλέξετε τον παίκτη που πιστεύετε ότι θα βάλει το γκολ.
  • Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – μπορείτε να ποντάρετε ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν δίχτυα ή ότι μία από τις δύο θα κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα.
  • Τελικό σκορ – μπορείτε να προβλέψετε το ακριβές σκορ στο τέλος του αγώνα; Σε αυτή την περίπτωση προσφέρονται μεγαλύτερα κέρδη.

Πρόκειται για μερικές μόνο από τις πιο δημοφιλείς αγορές της NetBet. Συχνά θα βρείτε μερικές από αυτές σε συνδυασμό με μεγαλύτερες αποδόσεις. Για παράδειγμα, νίκη της Αγγλίας και over 2,5 γκολ.

Στοιχήματα Παρολί

Τα στοιχήματα παρολί είναι εξαιρετικά δημοφιλή στα ποδοσφαιρικά πλήθη χάρη στις αποδόσεις-μαμούθ που μπορείτε να δημιουργήσετε. Ένα παρολί είναι πολλές επιλογές στο ίδιο στοίχημα. Για παράδειγμα, επιλέγετε τέσσερις ομάδες να κερδίσουν σε μία μόνο αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και αυτό μπορεί να σας ανταμείψει με μεγαλύτερη πληρωμή αν πετύχει, οι πιθανότητες επιτυχίας του είναι μικρότερες λόγω του αριθμού των αποτελεσμάτων που πρέπει να είναι με το μέρος σας. Το να ποντάρετε στη νίκη 10 ομάδων μπορεί να φαίνεται ελκυστική πρόταση, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα αστείο άθλημα!

Τα στοιχήματα παρολί σας δίνουν την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τη λειτουργία Cash Out. Εάν έχετε ποντάρει σε τέσσερις ομάδες που όλες κερδίζουν, αλλά μία από αυτές βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, μπορείτε να κάνετε Cash Out για να διεκδικήσετε ένα μέρος των κερδών σας νωρίτερα. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του στοιχήματός σας και σας επιτρέπει να αντιδράτε στους αγώνες σε πραγματικό χρόνο.

Όπως και να αποφασίσετε να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πρέπει να φροντίσετε να παραμείνει διασκεδαστικό και ποτέ να μην ποντάρετε πάνω από τις δυνατότητές σας.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ