Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Ισπανία – Γερμανία Προεπισκόπηση

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι στιγμής, καθώς η νικήτρια Ισπανία του 2010 αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Γερμανία του 2014. Κάναμε μια προεπισκόπηση της κυριακάτικης αναμέτρησης και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε μετρητά.

Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες ενισχυμένες αποδόσεις στη NetBet, όπου θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παίξετε για ένα χρηματικό έπαθλο 1.000€ με το Πρόγνωση Σκορ Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η σωστή πρόβλεψη και των τεσσάρων αποτελεσμάτων σε μία μόνο ημέρα μπορεί να σας δώσει μερίδιο από το κορυφαίο βραβείο των 1.000€, ενώ προσφέρονται δωρεάν στοιχήματα αξίας 5€ και 20€ για δύο ή τρεις σωστές προβλέψεις.

Ισπανία – Γερμανία

Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 7μμ

Στάδιο Al Bayt, Al Khor

Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου Ισπανία – Γερμανία

Αυτό είναι αναμφίβολα το παιχνίδι που πρέπει να παρακολουθήσετε την Κυριακή. Δύο γίγαντες της Ευρώπης θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε ενδεχομένως να αποδειχθεί κρίσιμο για την πρώτη θέση του ομίλου Ε. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε μεγάλη διοργάνωση, η Ισπανία είχε νικήσει με 1-0 στον ημιτελικό και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερά της εδώ και πολύ καιρό, αλλά και οι δύο θα έχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό. Η Ισπανία δείχνει λίγο εύθραυστη αμυντικά, αλλά η μεσαία της γραμμή είναι από τις καλύτερες της διοργάνωσης. Οι Sergio Busquets, Rodri και Pedri θα κυριαρχούν στον έλεγχο της μπάλας για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει έλλειψη τερμάτων στην επίθεσή τους.

Ο Alvaro Morata θα είναι πιθανότατα ο παίκτης που θα ηγηθεί της ισπανικής ομάδας, αλλά δύσκολα θα τον αποκαλούσε κανείς κορυφαίο σκόρερ. Η ομάδα έχει έλλειψη επιθετικών επιλογών εδώ και αρκετό καιρό, και αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν διαφέρει. Θα απολαύσει τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή, αλλά το αν θα μπορέσει να βάλει σε δοκιμασία τον Manuel Neuer μένει να το δούμε.

Οι Γερμανοί είναι πολύ πιο ολοκληρωμένοι. Διαθέτουν υψηλή κλάση σε κάθε θέση, καθώς και μεγάλη εμπειρία από τουρνουά. Μας αρέσει η εικόνα του Leroy Sane και του Serge Gnabry στην αντεπίθεση απέναντι σε μια ισπανική ομάδα που σπρώχνει τους αμυντικούς της απίστευτα ψηλά στο γήπεδο. Δεν θα έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν την κατοχή της μπάλας, αλλά πιστεύουμε ότι τελικά θα φανούν πιο απειλητικοί.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Ισπανία – Γερμανία

Οι αποδόσεις είναι ελαφρώς υπέρ της Ισπανίας (2,49), αν και η νίκη της Γερμανίας (2,82) και η ισοπαλία (3,45) προσφέρουν καλή αξία. Η ισοπαλία και το να σκοράρουν και οι δύο μοιάζει δελεαστική στο 4,05, με το over 2,5 και το under 2,5 γκολ να διαμορφώνονται ομοιόμορφα στο 1,90.

Συμβουλές στοιχημάτων

Νίκη της Γερμανίας με 1-0 – 8,70

Παρά το γεγονός ότι η Γερμανία πηγαίνει στην αναμέτρηση ως ελαφρώς αουτσάιντερ, πιστεύουμε ότι θα φανεί η καλύτερη από τις δύο ομάδες. Θα έχει κλειστή άμυνα και θα εξαπολύσει άμεσες, γρήγορες επιθέσεις με τον ρυθμό της επιθετικής της γραμμής. Θα μπορούσε να προχωρήσει πιο μακριά στο Κατάρ από ό,τι πιστεύουν πολλοί.

Under 2.5 γκολ – 1,90

Απλά δεν μπορούμε να δούμε αυτό το παιχνίδι να είναι μια γιορτή από γκολ. Στις πέντε από τις έξι προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων σημειώθηκαν λιγότερα από 2,5 γκολ, και με πολλά να διακυβεύονται, δεν πρόκειται να δούμε έναν ανοιχτό αγώνα με μεγάλη κυκλοφορία.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ