Ποδόσφαιρο

Γύρος των 16: Προγνωστικά ποδοσφαίρου Παρολί

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται στο αποκορύφωμά της καθώς η φάση των 16 ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο! Εδώ στη NetBet, έχουμε προεπισκόπηση των αγώνων νοκ άουτ του Σαββάτου και της Κυριακής, συγκεντρώνοντας μια τετράδα 11/1 από τα επερχόμενα παιχνίδια.

Ολλανδία – ΗΠΑ

Αφού παρέμειναν αήττητες σε έναν δύσκολο όμιλο, οι ΗΠΑ θα έχουν πολλές πιθανότητες να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να εξασφαλίσουν μια θέση στα προημιτελικά. Οι ισοπαλίες με την Ουαλία και την Αγγλία, ακολουθούμενες από μια νίκη με 1-0 επί του Ιράν, εδραίωσαν τη θέση τους στα νοκ άουτ παιχνίδια, όπου θα συναντήσουν μια άλλη αήττητη ομάδα.

Η Ολλανδία ήταν το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλό της, κάτι που κατάφερε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Η νίκη της τρίτης αγωνιστικής επί του οικοδεσπότη Κατάρ διατήρησε ζωντανό το όνειρο του πρώτου τίτλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πάει στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ο Cody Gakpo είναι ίσως ο παίκτης που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής στο τουρνουά, με τον επιθετικό της PSV να είναι για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής, καθώς οι εικασίες περιστρέφονται γύρω από το εγχώριο μέλλον του. Ήταν ένα ατελείωτο ταξίδι για τους Αμερικανούς, αλλά η Ολλανδία θα είναι το τέλος του δρόμου.

Νίκη της Ολλανδίας – 1,97

Αργεντινή – Αυστραλία

Κανείς δεν έδινε στην Αυστραλία πιθανότητες να προκριθεί από τον όμιλό της, αλλά τώρα είναι εδώ. Οι διαδοχικές νίκες με 1-0 στο δεύτερο και τρίτο παιχνίδι ήταν αρκετές για να περάσει μπροστά από την Τυνησία. Ενώ το πάθος της ήταν εμφανέστατο, επίσης κατά καιρούς ήταν τυχερή – οι Socceroos έχουν δεχτεί τα περισσότερα αναμενόμενα γκολ στη διοργάνωση.

Η Αργεντινή έχει μόλις και μετά βίας βγει από τη δεύτερη ταχύτητα, αλλά περιμένουμε να ανεβάσει ρυθμούς όσο προχωράει το τουρνουά. Η Αυστραλία δέχεται πολλές ευκαιρίες, η Αργεντινή έχει τους παίκτες για να τις εκμεταλλευτεί. Θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν η Αυστραλία έδιωχνε τους Αργεντινούς.

Νίκη της Αργεντινής με μηδέν – 1,60

Γαλλία – Πολωνία

Η Πολωνία έφτασε στη φάση των 16 χωρίς να παρουσιάσει μια δυνατή εμφάνιση. Μετά την ανέμπνευστη ισοπαλία 0-0 με το Μεξικό ακολούθησε μια επαγγελματική νίκη με 2-0 επί της Σαουδικής Αραβίας, πριν χάσει από την Αργεντινή. Μπορεί να διαθέτει έναν από τους καλύτερους σκόρερ στον κόσμο, αλλά δεν κατάφερε να έχει συνεχείς ευκαιρίες.

Η Πολωνία αντιμετωπίζει το αξιοζήλευτο καθήκον να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές στους 32. Με ηγέτη τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά Kylian Mbappe, πολλοί υποστηρίζουν ότι η Γαλλία θα φτάσει μέχρι τέλους και θα διατηρήσει τον τίτλο της. Είναι μια απίστευτα ισορροπημένη ομάδα και θα πρέπει να νικήσει την Πολωνία αρκετά άνετα.

Νίκη της Γαλλία με μηδέν – 1,81

Αγγλία – Σενεγάλη

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια AFCON Σενεγάλη στη φάση των 16. Η Σενεγάλη έδειχνε τόσο δυναμική προς τα εμπρός όσο και αμυντικά ευάλωτη στο Κατάρ. Δεν έχει κρατήσει ακόμη καθαρό φύλλο αγώνα, στο οποίο περιλαμβάνεται και το μοναδικό γκολ του Κατάρ στο τουρνουά.

Η Αγγλία έχει αρκετή επιθετική ποιότητα για να εκθέσει την αμυντική γραμμή της Σενεγάλης. Θα πρέπει να προσέξει τον ρυθμό στις μεταβάσεις, αλλά φαίνεται ότι η αναμέτρηση είναι ευνοϊκή για τα “τρία λιοντάρια”. Η NetBet προσφέρει ένα δωρεάν στοίχημα 5€ όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα 10€ στον αγώνα Αγγλία – Σενεγάλη.

Νίκη της Αγγλίας με μηδέν – 2,10

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ