Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Αγγλία – ΗΠΑ Προεπισκόπηση

Η Αγγλία ξεκίνησε ιδανικά με νίκη 6-2 στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Ιράν, ενώ οι ΗΠΑ έχασαν το προβάδισμα ώστε πήραν μόνο έναν βαθμό από την Ουαλία. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της Παρασκευής στο Κατάρ, καθώς η μάχη για την πρόκριση από τον Β’ όμιλο κορυφώνεται.

Όχι μόνο μπορείτε να κερδίσετε ένα δωρεάν στοίχημα 5€ όταν στοιχηματίσετε 10€ στον αγώνα Αγγλία – ΗΠΑ, αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε το Πρόγνωση Σκορ Παγκοσμίου Κυπέλλου για να κερδίσετε έως και 1.000€ μετρητά. Αν προβλέψετε σωστά 2, 3 ή 4 αποτελέσματα σε μία μόνο ημέρα, μπορεί να κερδίσετε ένα δωρεάν στοίχημα 5€, ένα δωρεάν στοίχημα 20€, ή 1.000€!

Αγγλία – ΗΠΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, 7μμ

Στάδιο Al Bayt, Al Khor

Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου Αγγλία – ΗΠΑ

Η Αγγλία έπαιξε με το αδιάφορο Ιράν, αλλά το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι αναμφίβολα μια πολύ μεγαλύτερη δοκιμασία. Ο Gareth Southgate θα έχει πάρει θετικά στοιχεία από τη δημιουργικότητα που τελικά υπέταξε το Ιράν, αλλά θα είναι επίσης προσεκτικός με την κακή άμυνα που επέτρεψε στον αντίπαλο να έχει ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Είναι πιθανό ο προπονητής να επιλέξει την ίδια σύνθεση, εφόσον όλοι είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Δεν έχει δείξει προθυμία να κάνει αλλαγές στη σύνθεση σε προηγούμενες διοργανώσεις. Αν αυτό ισχύει, οι αμυντικοί της Αγγλίας θα πρέπει να παίξουν πολύ πιο συντηρητικό ρόλο. Οι ΗΠΑ αποτελούν πραγματική απειλή στις μεταβάσεις με τον ρυθμό του Christian Pulisic και του Timothy Weah, οι οποίοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τα μετόπισθεν και θα είναι πρόθυμοι κυνηγοί.

Αυτό το παιχνίδι θα κερδηθεί και θα χαθεί στη μεσαία γραμμή. Η κυριαρχία των ΗΠΑ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ουαλία οφείλεται στον έλεγχο της τριάδας της μεσαίας τους γραμμής, με τον Yunus Musah να παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ανάκτηση της μπάλας.

Ωστόσο, ο Jude Bellingham ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στο Ιράν. Μαζί με τον Declan Rice και τον Mason Mount, η Αγγλία διαθέτει μια απίστευτα δυναμική και εργατική τριάδα. Αν μπορέσει να κυριαρχήσει στο μέσο και να κρατήσει την μπάλα, η Αγγλία θα έχει πολλές επιτυχίες απέναντι σε μια ασταθή αμερικανική αμυντική γραμμή.

Οι ΗΠΑ κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν η Ουαλία δοκίμασε μια πιο άμεση προσέγγιση – ίσως κάτι που πρέπει να σκεφτεί ο Southgate; Ο Harry Kane μπορεί να δεσμεύσει τα κεντρικά χαφ και έτσι να ελευθερώσει χώρο για τους ακραίους επιθετικούς. Οι Άγγλοι θα πρέπει ούτως ή άλλως να εξουδετερώσουν τις μεταβιβάσεις των ΗΠΑ, αλλά θα καταφέρουν να πάρουν το παιχνίδι αν είναι σε θέση να το κάνουν.

Αποδόσεις Αγγλία – ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ είναι τεράστιο αουτσάιντερ στο 6,00, με την Αγγλία να είναι φαβορί στο 1,57 και την ισοπαλία να έρχεται στο 4,10. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,96) μοιάζει μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας, ενώ η νίκη της Αγγλίας και το να βρουν και οι δύο δίχτυα (2,97) είναι επίσης δελεαστικό. Από αυτούς που είναι πιθανό να ανοίξουν το σκορ, ο Harry Kane (4,40), ο Raheem Sterling (7,50) και ο Bukayo Saka (8,50) οδηγούν τις αποδόσεις.

Συμβουλές στοιχημάτων

Η Αγγλία να κερδίσει και να σκοράρουν και οι δύο – 2,97

Η Αγγλία έχει την ποιότητα για να κερδίσει, αλλά δεν έδειξε ιδιαίτερα σίγουρη αμυντικά απέναντι στο Ιράν. Οι ΗΠΑ θα αποτελέσουν ακόμη μεγαλύτερη επιθετική απειλή, με τους ταχύτατους επιθετικούς τους να είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στα μετόπισθεν.

Σύνολο γκολ 1 ημίχρονο: over 1,5 – 2,75

Ο Southgate θα θέλει η ομάδα του να κάνει ένα γρήγορο ξεκίνημα. Αλλά πιστεύουμε επίσης ότι οι ΗΠΑ θα αποδειχθούν πιο επικίνδυνες στα πρώτα 45 λεπτά, πριν η πίεση τους εξαντλήσει. Αυτές είναι καλές αποδόσεις για δύο γκολ νωρίς.

Kane πρώτος σκόρερ – 4,40

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Αγγλία πέτυχε έξι γκολ και ο Kane δεν βρήκε δίχτυα. Αυτή η τάση δεν θα συνεχιστεί. Τα “τρία λιοντάρια” έδειξαν επικίνδυνα από στημένες φάσεις και οι δύο αμυντικοί έδειξαν την ποιότητά τους στα περάσματα. Είναι θέμα χρόνου να μπει στο φύλλο αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ