Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Προγνωστικά Στοιχήματος Παρολί – Κυριακή 27  

Μια εβδομάδα ασταμάτητης δράσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει με ένα αποκορύφωμα, καθώς η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γερμανία το βράδυ της Κυριακής. Ρίξαμε μια ματιά σε όλες τις αναμετρήσεις της Κυριακής και δώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τις προβλέψεις μας για το σκορ ενόψει των αγώνων.

Αν σας αρέσουν οι επιλογές μας, μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη της Ιαπωνίας, του Βελγίου, της Κροατίας και της Γερμανίας με 12/1. Μπορείτε να πάτε ακόμα ένα βήμα παραπέρα με το Δωρεάν παιχνίδι Πρόγνωση Σκορ Παγκοσμίου Κυπέλλου της NetBet, όπου με τέσσερα σωστά αποτελέσματα σε μία μόνο ημέρα θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα μερίδιο από το κορυφαίο χρηματικό έπαθλο των 1.000€.

Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα

Αυτές οι δύο ομάδες κληρώθηκαν ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο. Με ανταγωνιστές την Ισπανία και τη Γερμανία, καμία από τις δύο ομάδες δεν θα είναι ιδιαίτερα σίγουρη για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ στάδια. Αλλά έχουν συμβεί και πιο παράξενα πράγματα! Η Ιαπωνία θα είναι σίγουρα το φαβορί για να βγει νικήτρια στον δεύτερο αγώνα της απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Η ιαπωνική ομάδα αποτελείται από παίκτες που παίζουν σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων ταλέντων της Premier League, της Bundesliga και της Ligue 1. Διαθέτουν μια απίστευτα δυναμική επίθεση, με τον παίκτη της Μονακό Takumi Minamino και τον εξτρέμ της Μπράιτον Kaoru Mitoma να είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν προβλήματα ακόμη και στις μεγαλύτερες ομάδες. Θα πρέπει να βγουν νικητές.

Νίκη της Ιαπωνίας – 1,66

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Βέλγιο – Μαρόκο

Το Βέλγιο έχει έναν δύσκολο όμιλο, με το Μαρόκο να αποτελεί πιθανότατα μια σκληρή δοκιμασία για τους παίκτες του Roberto Martinez. Το Μαρόκο διαθέτει ταλέντο στους επιθετικούς τομείς, δηλαδή τις αλληλοκαλύψεις του Achraf Hakimi και την ικανότητα του Hakim Ziyech να διασταυρώνει. Ωστόσο, η μεσαία γραμμή είναι η πιθανή καταστροφή τους.

Το Βέλγιο διαθέτει γυμνασμένους, εργατικούς παίκτες που κερδίζουν την μπάλα με τους Axel Witsel και Amadou Onana, καθώς και δημιουργικότητα παγκόσμιας κλάσης με τους Youri Tielemans και Kevin De Bruyne. Για να μην αναφέρουμε τους Romelu Lukaku και Eden Hazard στο τελευταίο τρίτο. Δεν είμαστε σίγουροι ότι το Βέλγιο έχει αυτό που χρειάζεται για να φτάσει στην τελευταία φάση του τουρνουά, αλλά θα πρέπει να προκριθεί από τον όμιλό του.

Νίκη του Βελγίου – 1,59

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-1

Κροατία – Καναδάς

Ο Καναδάς θα είναι μια συναρπαστική ομάδα για να παρακολουθήσετε στο Κατάρ. Διαθέτει πραγματικά νεαρά ταλέντα σε όλη την ομάδα, αλλά είναι πιθανό να μην τα καταφέρει απέναντι σε μια απίστευτα έμπειρη Κροατία. Η δευτεραθλήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 αποτελεί τον ορισμό της σταθερής ομάδας. Δεν σκοράρει πάρα πολλά γκολ, αλλά δεν δέχεται και πολλά.

Η φανταστική τριάδα της μεσαίας γραμμής με τους Luka Modric, Marcelo Brozovic και Mateo Kovacic είναι από τις καλύτερες που αγωνίζονται στο Κατάρ και θα κυριαρχήσουν στη κατοχή της μπάλας. Δεδομένου του πόσο ικανοί είναι αμυντικά, ένα γκολ θα είναι πιθανότατα αρκετό για να διεκδικήσουν και τους τρεις βαθμούς.

Νίκη της Κροατίας – 1,73

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-0

Ισπανία – Γερμανία

Αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του τουρνουά μέχρι στιγμής μεταξύ δύο πρώην πρωταθλητών. Και οι δύο έχουν πολύ καλά καταρτισμένες ομάδες γεμάτες εμπειρία και παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Η έλλειψη ενός κορυφαίου σκόρερ από την Ισπανία θα μπορούσε να είναι αυτό που την εμποδίζει από το να έχει μια πραγματική πορεία στον τελικό. Θα κυριαρχήσουν στην κατοχή της μπάλας με την τεχνική ποιότητα στη μεσαία γραμμή τους, αλλά φαίνεται να τους λείπει μια πραγματική δυναμική.

Το στυλ της Γερμανίας θα είναι εντελώς αντίθετο από αυτό της Ισπανίας, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι πιο αποτελεσματικό. Θα επιδιώξει να είναι άμεση με τους ταχύτατους ακραίους επιθετικούς της και διαθέτει έναν διεθνή βετεράνο σκόρερ, τον Thomas Muller. Θα μπορούσε να είναι μία από τις ομάδες που πρέπει να παρακολουθήσετε στο Κατάρ.

Νίκη της Γερμανίας – 2.83

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 0-1

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ