Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Προγνωστικά Στοιχήματος Παρολί – Σάββατο 26

Έχουμε να παρακολουθήσουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό το Σαββατοκύριακο. Επιστρέφουμε με ένα ακόμη σετ προγνωστικών Παρολί για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε κάποια χρήματα. Υποστηρίζοντας αυτές τις τέσσερις ομάδες με 11/1 θα μπορούσατε να κερδίσετε 120€ με ένα ποντάρισμα 10€.

Αν σας αρέσουν οι προβλέψεις μας για το σκορ, μπορείτε να δοκιμάσετε το δωρεάν παιχνίδι Πρόγνωση Σκορ Παγκοσμίου Κυπέλλου της NetBet! Αν μαντέψετε σωστά και τα τέσσερα σκορ σε μία μόνο ημέρα, θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα μερίδιο από το κορυφαίο χρηματικό έπαθλο των 1.000€, με δωρεάν στοιχήματα αξίας 5€ και 20€ για δύο ή τρία σωστά σκορ.

Τυνησία – Αυστραλία

Η Τυνησία ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησής της με τη Δανία που έληξε 0-0, και το μόνο που της στέρησε το προβάδισμα ήταν μια υπέροχη απόκρουση του Kasper Schmeichel. Άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά κατάφερε να παλέψει για να πάρει έναν κρίσιμο βαθμό. Θα είναι το φαβορί για το δεύτερο παιχνίδι με την Αυστραλία.

Είναι μόλις η έκτη συμμετοχή των Socceroos στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουν καταφέρει να βγουν από τη φάση των ομίλων μόνο μία φορά, το 2006. Δεν μπορούμε να τους δούμε να επαναλαμβάνουν αυτό το κατόρθωμα στο Κατάρ, παρά το γεγονός ότι διαθέτουν πλούσια εμπειρία σε όλη την ομάδα τους. Πιθανότατα θα αποτύχουν απέναντι στην συμπαγή ομάδα της Τυνησίας.

Νίκη της Τυνησίας – 2,20

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-0

Πολωνία – Σαουδική Αραβία

Η νίκη επί της Αργεντινής ήταν μια από εκείνες τις μαγικές στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μια μοναδική εμφάνιση για πολλούς από τους παίκτες της Σαουδικής Αραβίας. Έχουμε ήδη γίνει μάρτυρες της μαχητικότητας και της φυσικής τους κατάστασης, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβουν αυτή την αξιοσημείωτη εμφάνιση.

Με ηγέτη τον ταλαντούχο Robert Lewandowski, η Πολωνία θα είναι αυτή που θα καταπνίξει τη δυναμική της Σαουδικής Αραβίας. Θα αποτελέσει μια ελαφρώς διαφορετική απειλή από αυτή που προσέφεραν οι επιθετικοί της Αργεντινής και ο παίκτης της Μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο μια ματιά στα δίχτυα για να βάλει γκολ. Η τύχη της Σαουδικής Αραβίας μάλλον θα στερέψει στο στάδιο Education City.

Νίκη της Πολωνίας – 1,72

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Γαλλία – Δανία

Η πρωταθλήτρια Γαλλία είναι ένα από τα φαβορί για να διατηρήσει τον τίτλο της, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα βρεθεί στην κορυφή του ομίλου D. Δύο φορές έχει παίξει με τη Δανία στο Nations League φέτος και δύο φορές έχει χάσει. Η τελευταία φορά που την αντιμετώπισε σε μεγάλη διοργάνωση ήταν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0. Οι Δανοί έχουν αυτή την ικανότητα να κόβουν τη φόρα στους Γάλλους.

Παρ’ όλα αυτά, είναι δύσκολο αυτή τη φορά να δούμε αποτέλεσμα πέρα από νίκη της Γαλλίας. Ακόμα και χωρίς τον νικητή της Χρυσής Μπάλας Karim Benzema, διαθέτει ίσως την πιο ταλαντούχα ομάδα στο τουρνουά. Ο Kylian Mbappe έχει βάλει φωτιά στο ποδόσφαιρο από τότε που σήκωσε το τρόπαιο το 2018, και επιστρέφει στη διεθνή σκηνή ως ακόμα μεγαλύτερος σούπερ σταρ. Ποτέ δεν είναι εύκολο παιχνίδι απέναντι στη Δανία, αλλά οι Les Bleus θα πρέπει να τα καταφέρουν.

Νίκη της Γαλλίας – 2,05

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-1

Αργεντινή – Μεξικό

Η Αργεντινή υπέστη σοκ στην πρεμιέρα της απέναντι σε μια απίστευτα ανθεκτική Σαουδική Αραβία. Δυστυχώς για το Μεξικό, είναι ο αντίπαλος απέναντι στον οποίο η Αργεντινή θα επιδιώξει να ανακάμψει. Δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν άλλους βαθμούς και αυτό θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στον ρυθμό και την επιθετικότητα της απόδοσής τους.

Το Μεξικό θα είναι πρόθυμος ανταγωνιστής, αλλά θα πρέπει να κάνει πολλά για να σταματήσει την γεμάτη αστέρια επίθεση της Αργεντινής. Ο Lionel Messi ήταν ασυνήθιστα ήσυχος στην ήττα της πρεμιέρας – αυτή δεν θα είναι μια τάση που θα συνεχιστεί. Περιμένουμε να τον δούμε να παίρνει πολύ την μπάλα και η Αργεντινή να είναι αδίστακτη στην επίθεση. Φάνηκε ελαφρώς σκουριασμένη στα μετόπισθεν απέναντι στη Σαουδική Αραβία, αλλά θα ξεπεράσει τις πιο πολλές ομάδες σε αυτό το τουρνουά.

Νίκη της Αργεντινής – 1,56

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 3-1

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ