Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο – Συμβουλές Στοιχημάτων Παρολί

Ήρθε η ώρα για παρολί και προβλέψεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο! Δεν φαίνεται να ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις στις 23 Νοεμβρίου, αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε με τις προβλέψεις αποτελεσμάτων για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε ένα βραβείο.

Με το Δωρεάν Παιχνίδι της NetBet Πρόγνωση Σκορ Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τέσσερα σωστά αποτελέσματα σε μία μόνο αγωνιστική κερδίζετε ένα μερίδιο από το ημερήσιο χρηματικό έπαθλο των 1000€! Μην ανησυχείτε όμως, με δύο ή τρία σωστά αποτελέσματα θα κερδίσετε ένα δωρεάν στοίχημα 5 ή 20€, οπότε υπάρχουν πολλά για να παίξετε.

Μαρόκο – Κροατία

Αυτό είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας που θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε εξέλιξη. Το Μαρόκο έχει καλύτερη ομάδα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά η εμπειρία της Κροατίας της δίνει το προβάδισμα. Η έλλειψη ενός πραγματικού σκόρερ θα είναι αυτό που θα αποτρέψει την Κροατία από το να προχωρήσει μακριά στο τουρνουά, αλλά η ισχυρή άμυνα και η μεσαία γραμμή της θα την βοηθήσουν να περάσει με επιτυχία τη φάση των ομίλων.

Περιμένουμε να ελέγξει το παιχνίδι απέναντι στο Μαρόκο με μια μεσαία γραμμή που αποτελείται από τους Luka Modric, Marcelo Brozovic και Mateo Kovacic. Αν μπορέσουν να προηγηθούν, θα κλειδώσουν το παιχνίδι και θα πάρουν τη νίκη με 1-0.

Νίκη της Κροατίας – 1.84

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 0-1

Γερμανία – Ιαπωνία

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία σε αυτή τη συναρπαστική ομάδα της Ιαπωνίας – απλά ήταν πολύ άτυχοι που κληρώθηκαν μαζί με την Ισπανία και τη Γερμανία. Δεν είναι το πιο εύκολο εναρκτήριο παιχνίδι, αλλά πιστεύουμε ότι θα δώσουν μια καλή εικόνα παρά το ότι δεν θα πάρουν βαθμούς.

Δεν είναι αρκετοί αυτοί που μιλούν για τη Γερμανία ως πραγματική υποψήφια για την κατάκτηση του τροπαίου. Διαθέτει μια απίστευτα ισχυρή ομάδα σε όλο το μήκος και πλάτος, και διαθέτει απαράμιλλη εμπειρία νικών. Θα πρέπει να περάσουν αρκετά άνετα από αυτό το παιχνίδι και ίσως να είναι σε θέση να ξεκουράσουν μερικούς βασικούς παίκτες ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ισπανία.

Νίκη της Γερμανίας – 1.46

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Ισπανία – Κόστα Ρίκα

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ισπανία. Η Κόστα Ρίκα φυσικά θα τα δώσει όλα, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια. Η ομάδα του Luis Enrique φαίνεται να έχει έλλειψη τερμάτων, αλλά δεδομένου του πόσο καλά κυριαρχεί στην κατοχή της μπάλας, θα πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει μερικά γκολ στο νούμερο 31 του κόσμου.

Η Κόστα Ρίκα είχε κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και συγκεκριμένα μια αποχώρηση στα προημιτελικά της Βραζιλίας το 2014. Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτόν τον δύσκολο όμιλο και ίσως αποχωρήσει χωρίς βαθμό.

Νίκη της Ισπανίας – 1.16

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 3-0

Βέλγιο – Καναδάς

Αυτός είναι ένας πραγματικά διασκεδαστικός αγώνας. Ο Καναδάς είναι ένα αναδυόμενο έθνος με σοβαρό ταλέντο. Ο Alphonso Davies θα είναι φυσικά ο βασικός τους παίκτης, αλλά προσέξτε τον Jonathan David της Λιλ στην κορυφή. Υπάρχουν μερικοί μεγάλοι σύλλογοι που παρακολουθούν τον νεαρό επιθετικό – θα μπορούσε τελικά να προσθέσει σοβαρή αξία στο ποσό της μεταγραφής του με ένα καλό τουρνουά.

Το Βέλγιο θα πρέπει να πάρει τη νίκη, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο έργο. Δυστυχώς για τον Καναδά, ο Roberto Martinez έχει στη διάθεσή του τον Kevin De Bruyne. Μπορεί να είναι ο καλύτερος μέσος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ευκαιρίες, είτε για τον εαυτό του είτε για άλλους. Αυτό είναι το παιχνίδι της ημέρας για εμάς.

Νίκη του Βελγίου – 1.44

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ