Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο – Συμβουλές Στοιχημάτων Παρολί

Είναι η πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τέσσερις αγώνες την Τρίτη και επιστρέφουμε με ακόμα ένα παρολί για εσάς. Όχι μόνο έχουμε επιλέξει έναν νικητή από κάθε έναν από τους τέσσερις αγώνες στις 22 Νοεμβρίου , αλλά έχουμε επίσης τις προβλέψεις μας για το σκορ.

Με το Δωρεάν παιχνίδι Πρόγνωση Σκορ Παγκοσμίου Κυπέλλου της NetBet, προβλέποντας σωστά το σκορ και των τεσσάρων αγώνων σε μία μόνο ημέρα, θα μπορούσατε να κερδίσετε μερίδιο από 1000€ σε μετρητά!

Μπορείτε να πάτε στη NetBet για να δείτε όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις για τη δράση και να δοκιμάσετε το παιχνίδι Πρόγνωση Σκορ Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία

Αυτό μπορεί να είναι το πιο μονόπλευρο παιχνίδι που θα δείτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αργεντινή – ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου – ξεκινά παίζοντας απέναντι στη δεύτερη χαμηλότερη ομάδα, τη Σαουδική Αραβία. Η Αργεντινή θα παρουσιάσει άφθονο ταλέντο παγκόσμιας κλάσης, και συγκεκριμένα τον Lionel Messi, ο οποίος θα ελπίζει να οδηγήσει τη χώρα του στη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1986.

Δεν θα υπάρχουν πολλοί που θα δώσουν στη Σαουδική Αραβία πολλές πιθανότητες σε αυτό το παιχνίδι. Θα δουλέψει απίστευτα σκληρά και θα προσπαθήσει να περιορίσει την Αργεντινή για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά είναι θέμα χρόνου να σπάσει το αδιέξοδο. Μόλις γίνει αυτό, θα ακολουθήσει ένας καταιγισμός από γκολ.

Νίκη της Αργεντινής – 1.16

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 4-0

Δανία – Τυνησία

Η πρωταθλήτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2004 Τυνησία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της ηπείρου της. Πηγαίνει στο Κατάρ στην 30η θέση της παγκόσμιας κατάταξης έχοντας κερδίσει τη Χιλή και την Ιαπωνία το 2022. Ωστόσο, αντιμετωπίζει ένα απίστευτα δύσκολο έργο στον εναρκτήριο αγώνα της, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ημιφιναλίστ του Euro 2020 Δανία.

Οι Δανοί διαθέτουν μια συναρπαστική ομάδα με ταλέντα όπως ο Andreas Skov Olsen και ο Mikel Damsgaard, διανθισμένη με έμπειρα, μεγαλύτερα κεφάλια όπως ο Christian Eriksen. Είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα και έχει αποδείξει την ικανότητά της να συμβαδίζει με τα μεγάλα παιδιά σε προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις. Αναμένεται να προκριθεί από τον όμιλο D, αλλά θα μπορούσε να κατακτήσει την κορυφή από τη Γαλλία;

Νίκη της Δανίας – 1.42

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Μεξικό – Πολωνία

Αυτές οι δύο θα είναι πιθανότατα οι ομάδες που θα αγωνιστούν για τη δεύτερη θέση σε έναν όμιλο που αποτελείται από την Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι κρίσιμο για να αποφασιστεί ποιος θα προχωρήσει. Δεν υπάρχουν πολλά να διαλέξει κανείς ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά η Πολωνία φαίνεται να έχει την απαραίτητη δύναμη αστεριών για να περάσει τη γραμμή. Ο Robert Lewandowski χρειάζεται μόνο μία ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μια ιδιότητα που θα μπορούσε να είναι καθοριστική σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Το Μεξικό διαθέτει κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουν τη δύναμη πυρός που θα τους οδηγήσει στα στάδια του νοκ-άουτ.

Νίκη της Πολωνίας – 2.72

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-2

Γαλλία – Αυστραλία

Η πρόσφατη φόρμα της Γαλλίας είναι τραγική – οι Μπλε έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στους έξι τελευταίους αγώνες τους. Τους δυσχεραίνουν επίσης οι τραυματισμοί βασικών παικτών, όπως ο Paul Pogba, ο Presnel Kimpembe και ο N’Golo Kante. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα τους εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη στο τουρνουά.

Μια επίθεση με τον νικητή της Χρυσής Μπάλας Karim Benzema και τον καλύτερο νεαρό παίκτη του κόσμου Kylian Mbappe είναι ειλικρινά τρομακτική. Χωρίς παρεξήγηση για την Αυστραλία, αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες εδώ. Δεν υπάρχει δυσκολότερο παιχνίδι για να ξεκινήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο από τους πρωταθλητές, που είναι οι επικρατέστεροι. 

Νίκη της Γαλλίας – 1.23

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 3-0

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ