Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο – Συμβουλές Στοιχημάτων Παρολί

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι επιτέλους εδώ και εμείς θα παρέχουμε πολλά προγνωστικά στοιχήματος με παρολί τις επόμενες εβδομάδες. Δεν θα φτιάχνουμε μόνο παρολί του τελικού νικητή, αλλά θα σας δίνουμε και τις προβλέψεις μας για το σκορ για να σας βοηθήσουμε με το δωρεάν παιχνίδι της NetBet!

Με την Πρόγνωση Σκορ της NetBet  σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε 1000€ σε μετρητά καθημερινά, αν μπορέσετε να προβλέψετε με ακρίβεια τα αποτελέσματα και των τεσσάρων αγώνων σε μία μόνο ημέρα κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων. Μην ανησυχείτε αν δεν πετύχετε ακριβώς και τα τέσσερα, δύο ή τρία σωστά αποτελέσματα θα σας δώσουν ένα δωρεάν στοίχημα 5€ ή 20€!

Οι προβλέψεις μας για το σκορ δεν σας δίνουν μόνο την ευκαιρία να κερδίσετε 1000€, αλλά το τετραπλό μας παρολί έχει επίσης εκπληκτική απόδοση 19/1.

Κατάρ – Εκουαδόρ

Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάτε τη δύναμη του πλήθους των γηπεδούχων. Στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το Κατάρ θα είναι αποφασισμένο να ξεκινήσει με νίκη μπροστά στο στάδιο Al Bayt που θα βροντοφωνάζει.  Και δεν τους λείπει το ταλέντο. Στέφθηκαν πρωταθλητές στο Κύπελλο Ασίας το 2019, κερδίζοντας τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία στο δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Εκουαδόρ θα αποτελέσει ένα δύσκολο πρώτο τεστ, αλλά δεν είναι η ίδια ομάδα που ήταν κάποτε. Δεν έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ σε αγώνα το 2022 και έχει μείνει στο 0-0 με τη Σαουδική Αραβία και το Ιράκ τους τελευταίους δύο μήνες. Οι οικοδεσπότες φαίνονται μαζικά υποτιμημένοι για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Νίκη του Κατάρ – 3.32

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-0

Αγγλία – Ιράν

Αναμφίβολα θα πρόκειται για το σημαντικό πρώτο γκολ. Αν η Αγγλία το πετύχει νωρίς και αναγκάσει το Ιράν να ανοιχθεί, θα φτάσει σε μια άνετη νίκη. Αλλά αν το Ιράν μπορέσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, οι ταξιδιώτες Άγγλοι οπαδοί μπορεί να αρχίσουν να γίνονται ανήσυχοι. Το Ιράν θα δώσει μια καλή μάχη, αλλά αυτή η ομάδα της Αγγλίας ξεχειλίζει από ποιότητα.

Ο Gareth Southgate πιθανότατα θα παρατάξει μια εξαιρετικά επιθετική ομάδα και, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα πιαστεί στη μετάβαση, δεν θα δυσκολευτεί πολύ να ξεφορτωθεί το νούμερο 20 του κόσμου. Το Ιράν πήρε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Ουρουγουάης και έναν δύσκολα κερδισμένο βαθμό απέναντι στη Σενεγάλη στα πρόσφατα φιλικά, αλλά η Αγγλία θα είναι ανεβασμένη καθώς θα αναζητήσει ένα δεύτερο μεγάλο τρόπαιο.

Νίκη της Αγγλίας – 1.32

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 3-0

Σενεγάλη – Ολλανδία

Η Ολλανδία θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2014, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στην προηγούμενη διοργάνωση. Θα πάει στο Κατάρ υπό την καθοδήγηση του Louis van Gaal, ο οποίος δεν έχει γευτεί ακόμη την ήττα στην τρίτη του προπονητική θητεία με την εθνική ομάδα. Από τότε που ανέλαβε μετά την έξοδο της Ολλανδίας στους 16 του Euro 2020, η ομάδα του van Gaal έχει κερδίσει 11 και έχει φέρει 4 ισοπαλίες σε 15 αγώνες. Θα είναι φαβορί για να ξεκινήσει την πορεία της με νίκη απέναντι στη Σενεγάλη.

Οι πρωταθλητές του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ελπίζουν να επαναλάβουν τους ηρωισμούς που τους οδήγησαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002, αλλά ένας δύσκολος όμιλος στέκεται εμπόδιο στο δρόμο τους. Η Σενεγάλη διαθέτει μια απίστευτα ισχυρή ομάδα με παίκτες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά μένει να δούμε πόσο νωρίς θα μπορέσει να αγωνιστεί ο σούπερ σταρ Sadio Mane. Με ή χωρίς τον εξτρέμ της Μπάγερν, περιμένουμε ότι η Ολλανδία θα επικρατήσει της Σενεγάλης σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Νίκη της Ολλανδίας – 1.57

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-2

ΗΠΑ – Ουαλία

Ενώ η Ουαλία διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να είναι μια από τις ομάδες που πρέπει να παρακολουθήσετε. Οι Christian Pulisic, Gio Reyna και Tim Weah σχηματίζουν μια δυναμική επίθεση που θα προκαλέσει προβλήματα στον όμιλο, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να είναι λίγο αδύναμοι αμυντικά. Θα έχει πολλές πιθανότητες στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ουαλία, αλλά θα είναι καλό να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Ουαλία είναι μια από εκείνες τις ομάδες που ενσαρκώνουν το πνεύμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με σκληρή δουλειά και πάθος που την οδήγησαν μέχρι τον ημιτελικό του Euro 2016. Ο Gareth Bale λατρεύει το διεθνές ποδόσφαιρο και στη μέρα του δεν υπάρχει άμυνα που να μπορεί να τον σταματήσει. Αυτές οι δύο ομάδες φαίνονται ισοδύναμες, με την τελική μας πρόβλεψη να είναι η ισοπαλία στο σκορ.

Ισοπαλία – 2.88

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-1

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ