Ποδόσφαιρο

Μαρόκο – Πορτογαλία Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εδώ και στο απογευματινό παιχνίδι του Σαββάτου το Μαρόκο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία. Κάναμε μια ανάλυση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Μπορείτε να δείτε όλες τις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο NetBet Σπορ.

Μαρόκο – Πορτογαλία

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 3μμ

Στάδιο Al Thumama, Ντόχα

Μαρόκο – Πορτογαλία, Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Το Μαρόκο έδειξε πραγματική αμυντική ανθεκτικότητα για να επιβιώσει από την επίθεση των Ισπανών στην αναμέτρηση της φάσης των “16”. Έβαλαν τα σώματά τους σε κίνδυνο για να φτάσουν στα πέναλτι και κράτησαν τα νεύρα τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Η έλλειψη διείσδυσης από την Ισπανία ήταν πλεονέκτημα για το Μαρόκο – όμως η Πορτογαλία δεν θα είναι τόσο μονοδιάστατη.

Το 6-1 της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας ήταν η καλύτερη εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής, και μπορεί να βρίσκεται στην κατάλληλη στιγμή για το αποκορύφωμά της. Δεν είναι τυχαίο ότι η απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε σε μια πολύ καλύτερη επιθετική εμφάνιση. Ο Goncalo Ramos είναι ένας πρόθυμος δρομέας και μια ελίτ φυσική παρουσία, αξιοποιώντας την ευκαιρία του με ένα εκπληκτικό χατ-τρικ.

Θα αποτελέσουν μια εντελώς διαφορετική απειλή για την αμυντική γραμμή του Μαρόκου, με τον Ράμος να είναι βέβαιο ότι θα τεντώσει την άμυνα και θα παίξει στον ώμο του κεντρικού αμυντικού. Περιμένουμε να αξιοποιήσει την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Ελβετία και θα είναι το κλειδί για να οδηγήσει την Πορτογαλία στην τελική τετράδα.

Το Μαρόκο είχε κάποιες αξιοπρεπείς ευκαιρίες απέναντι στην Ισπανία, αλλά του λείπει ένας δυνατός επιθετικός. Απέναντι σε αυτές τις μεγάλες ομάδες, δεν έχεις πολλές ευκαιρίες και είναι ζωτικής σημασίας να εκμεταλλευτείς τις λίγες που παρουσιάζονται. Δυστυχώς για τους οπαδούς του Μαρόκου, δεν έχουν έναν κορυφαίο σκόρερ. Θα προκαλέσει προβλήματα στην Πορτογαλία, ειδικά στη δεξιά πτέρυγα, αλλά θα πρέπει να μείνει για άλλη μια φορά πίσω.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Μαρόκο – Πορτογαλία

Η Πορτογαλία είναι φαβορί με 1,67 μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση απέναντι στην Ελβετία. Το Μαρόκο είναι τεράστιο αουτσάιντερ 5,60 για τη νίκη σε 90 λεπτά, ενώ η ισοπαλία στοιχηματίζεται στο 3,74. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2,09, με τον Ρονάλντο (4,90) να είναι ο πρώτος που θα βρει το γκολ, παρότι φαίνεται να μην είναι πια ο αγαπημένος του προπονητή.

Προγνωστικά προημιτελικού

Η Πορτογαλία να νικήσει με μηδέν – 2,20

Το Μαρόκο δεν έδειξε πολλά επιθετικά απέναντι στην Ισπανία. Πιθανότατα θα παραχωρήσει και πάλι την κατοχή της μπάλας και θα προσπαθήσει να παίξει με αντεπιθέσεις, αλλά θα δυσκολευτεί χωρίς σκόρερ. Αντίθετα, η Πορτογαλία ήταν μια χαρά να την παρακολουθείς στο τελευταίο τρίτο απέναντι στην Ελβετία και διαθέτει παίκτες που μπορούν να βάλουν ένα γκολ σε όλη τη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Under 2,5 γκολ – 1,71

Το Μαρόκο δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες, αλλά η Πορτογαλία έχει τους επιθετικούς για να τις αξιοποιήσει. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για να προστεθεί σε ένα συνδυαστικό στοίχημα, με τη νίκη της Πορτογαλίας με 1-0 ή 2-0 να μοιάζει μια καλή επιλογή.

Goncalo Ramos πρώτος σκόρερ – 6,00

Ο 21χρονος θα είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά το χατ-τρικ του. Θα είναι το φαβορί για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής απέναντι στο Μαρόκο και θα είναι το επίκεντρο της εθνικής του ομάδας. Το ενεργητικό του με την Μπενφίκα είναι εντυπωσιακό – τώρα αναγνωρίζεται και στην παγκόσμια σκηνή.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ