Ποδόσφαιρο

Αργεντινή – Κροατία Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Έπειτα από μερικές εκπληκτικές εβδομάδες δράσης, φτάσαμε στην τελική τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναλύσαμε την επερχόμενη αναμέτρηση μεταξύ Αργεντινής και Κροατίας, παρέχοντας τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Για να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές αθλητικού στοιχήματος ή να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Αργεντινή – Κροατία

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, 7μμ

Lusail Iconic Stadium, Lusail

Αργεντινή – Κροατία Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η μάχη της Αργεντινής με την Ολλανδία στον προημιτελικό θα μείνει στην ιστορία. Ισοφάριση της τελευταίας στιγμής, δράμα στα πέναλτι και 17 κάρτες που μοίρασε ο διαιτητής. Η ομάδα του Lionel Scaloni πέρασε τελικά, αλλά θα αντιμετωπίσει άλλη μια απίστευτα δύσκολη δοκιμασία απέναντι στη δευτεραθλήτρια του 2018 Κροατία το βράδυ της Τρίτης.

Η Κροατία έχτισε την στρατηγική της για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην αμυντική σταθερότητα. Έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος απέναντι στη Βραζιλία, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στην παράταση και να διατηρήσει την ψυχραιμία της στα πέναλτι.

Η Κροατία δεν έχει δεχτεί γκολ περισσότερες από μία φορές σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής. Αυτό είναι ένα ρεκόρ που πιθανότατα θα πρέπει να επεκτείνει αν θέλει να έχει ελπίδες να προχωρήσει σε δεύτερο διαδοχικό τελικό. Αν και η Κροατία έχει αυτοπεποίθηση στα μετόπισθεν, δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μέσα σε 90 λεπτά σε τρία από τα παιχνίδια της. Περιμένουμε να δούμε άλλη μία από τα ίδια, με την Κροατία να προσπαθεί να περιορίσει την Αργεντινή και να παίζει κυρίως σε στημένες φάσεις και σε μεμονωμένες αντεπιθέσεις.

Η Αργεντινή απλά δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει πίσω στο σκορ απέναντι στην ομάδα της Κροατίας – αυτό θα της έδινε λόγο να κλειστεί ακόμη περισσότερο. Αν μπορέσει να πάρει το προβάδισμα, θα αναγκάσει την Κροατία να γίνει πιο επεκτατική, ανοίγοντας το παιχνίδι ώστε να εκμεταλλευτεί η Αργεντινή το επιθετικό της ταλέντο.

Αργεντινή – Κροατία Αποδόσεις ποδοσφαίρου

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί με 1,80. Η Κροατία είναι αουτσάιντερ με 5,30, αλλά είναι μια ομάδα που ευδοκιμεί ως αουτσάιντερ. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουν και πάλι στην παράταση, με την απόδοση 3,35 να είναι δελεαστική για ισοπαλία στα 90 λεπτά.

Οι μπουκμέικερς δεν περιμένουν γκολ. Το under 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,57, ενώ το under 1,5 γκολ (2,70) προσφέρει καλή αξία αν πιστεύετε ότι ένα γκολ θα κρίνει τα πράγματα. Ο Lionel Messi (4,10) οδηγεί και πάλι τις αποδόσεις για να ξεφύγει από το αδιέξοδο, ακολουθούμενος από τους συμπατριώτες του Lautaro Martinez (6,00), Julian Alvarez (6,80) και Paulo Dybala (7,60).

Προγνωστικά Ημιτελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Αργεντινή να κερδίσει με μηδέν – 2,52

Μπορούμε να δούμε μια νίκη της Αργεντινής με χαμηλό σκορ. Εφόσον μπορεί να αντιμετωπίσει την Κροατία από τις στημένες φάσεις, δεν θα της δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ έχει το ταλέντο να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη πλευρά.

Ισοπαλία – 3,35

Η ισοπαλία είναι δελεαστική. Παρά το γεγονός ότι είναι αήττητη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της Κροατίας έχουν λήξει ισόπαλα. Θα στηθεί για να αμυνθεί και θα προσπαθήσει να ελέγξει την επίθεση της Αργεντινής. Θα μπορούσαμε να δούμε κι άλλο δράμα στην παράταση ή στα πέναλτι;

Messi πρώτος σκόρερ – 4,10

Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει ήδη τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του και θα είναι και πάλι το κλειδί για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Κροατίας.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ