Ποδόσφαιρο

Γαλλία – Μαρόκο Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Η πρωταθλήτρια Γαλλία εξασφάλισε την είσοδό της στην τελική τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με νίκη 2-1 επί της Αγγλίας το βράδυ του Σαββάτου. Οι Les Bleus θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρώτη αφρικανική ημιφιναλίστ της ιστορίας, το Μαρόκο, το οποίο νίκησε την Πορτογαλία στα προημιτελικά.

Αναλύσαμε την επερχόμενη αναμέτρηση και διαλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο NetBet Σπορ.

Γαλλία – Μαρόκο

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, 7μμ

Al Bayt Stadium, Al Khor

Γαλλία – Μαρόκο Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η Γαλλία επέζησε από ένα τρομακτικό πέναλτι στις καθυστερήσεις και βγήκε νικήτρια από τον προημιτελικό με την Αγγλία, εδραιώνοντας μια θέση στην τετράδα, καθώς αναζητά απανωτούς τίτλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά, χάνοντας μόνο από την Τυνησία με ένα πλήρως ανανεωμένο σχήμα. Το Μαρόκο θα αποτελέσει ένα εντελώς διαφορετικό τεστ από αυτό της Αγγλίας, αλλά μια δύσκολη πρόκληση παρ’ όλα αυτά.

Η τεράστια αμυντική επίδοση του Μαρόκου στη νίκη με 1-0 επί της Πορτογαλίας ήταν το τέταρτο καθαρό φύλλο αγώνα του σε πέντε αγώνες στο Κατάρ. Μάλιστα, το Μαρόκο δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ από αντίπαλο παίκτη. Έχει δείξει απίστευτα γενναία άμυνα μέχρι στιγμής, αλλά θα πρέπει να πάει ένα βήμα παραπέρα αν θέλει να εμποδίσει τους πρωταθλητές να βρουν δίχτυα.

Η Γαλλία διαθέτει μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη επίθεση. Μπορούν να βάλουν γκολ με γρήγορη επίθεση από τα μετόπισθεν, από απόσταση, ή με σέντρες στην περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Γαλλία αποτελεί σοβαρή απειλή για την ιστορική πορεία του Μαρόκου. Αν το Μαρόκο μπορέσει να κλείσει επιτυχώς τον κεντρικό χώρο, η Γαλλία διαθέτει ικανότατους διαγώνιους της μπάλας και έναν ισχυρό παίκτη για γκολ, τον Olivier Giroud.

Οι Μαροκινοί θα πρέπει επίσης να είναι πολύ πιο ακριβείς στο τελευταίο τρίτο, αν θέλουν να προκριθούν. Τόσο απέναντι στην Ισπανία όσο και απέναντι στην Πορτογαλία, είχαν καθυστερημένες αντεπιθέσεις που θα τους επέτρεπαν να κλείσουν το παιχνίδι, αλλά το τελείωμα ήταν συχνά φτωχό. Δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες απέναντι στην ομάδα του Didier Deschamps. Αυτές που θα έχουν, πρέπει να τις εκμεταλλευτούν. 

Γαλλία – Μαρόκο Αποδόσεις ποδοσφαίρου

Η Γαλλία είναι ισχυρό φαβορί με 1,53, το Μαρόκο είναι αουτσάιντερ με 7,40 και η ισοπαλία στο 3,94. Τέσσερα από τα παιχνίδια του Μαρόκου είχαν under 2,5 γκολ, με την απόδοση αυτή τη στιγμή στο 1,64 για το ίδιο αποτέλεσμα την Τετάρτη. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται στο 2,36, γεγονός που υποδηλώνει ότι η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του καθαρού φύλλου αγώνα της Γαλλίας.

Ο Kylian Mbappe (4,00) είναι ο πρώτος στις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ για άλλη μια φορά, με τον Giroud (5,60) να προσφέρει επίσης καλή αξία. Ο ήρωας του προημιτελικού του Μαρόκου, ο Youssef En-Nesyri, θεωρείται ως ο πιο πιθανός για να ανοίξει το σκορ για την αφρικανική ομάδα.

Προγνωστικά Ημιτελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου

Giroud να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και under 2,5 γκολ – 7,50

Ο Giroud θα μπορούσε να είναι και πάλι το κλειδί για τη Γαλλία. Το Μαρόκο θα καθίσει βαθιά και δεν θα αφήσει χώρο πίσω του, οπότε οι μπάλες στην περιοχή θα μπορούσαν να είναι πιο αποτελεσματικές για τους πρωταθλητές. Λαμβάνοντας υπόψη όσα έχουμε δει από το Μαρόκο μέχρι στιγμής, δύο γκολ θα είναι αρκετά για να τελειώσει η αναμέτρηση.

Ημίχρονο/Τελικό: Γαλλία – 3,61

Το Μαρόκο θα παίξει πολύ δυναμικά – είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε. Μπορούμε να τους δούμε να αγωνίζονται γενναία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά μπορεί να ξεμείνουν από δυνάμεις. Με την ποιότητα που διαθέτουν οι Γάλλοι από τον πάγκο, αναμένεται να ξεπεράσουν το Μαρόκο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ