Ποδόσφαιρο

Αργεντινή – Γαλλία Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εδώ, και δύο τεράστιες ποδοσφαιρικές ομάδες αναμετρώνται στο Κατάρ. Αναλύσαμε τον αγώνα Αργεντινή – Γαλλία και δίνουμε τις προβλέψεις μας για το αν θα είναι ο Lionel Messi ή ο Kylian Mbappe αυτός που θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Για όλες τις τελευταίες αγορές στοιχημάτων και αποδόσεις ποδοσφαίρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αργεντινή – Γαλλία

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 3μμ

Lusail Iconic Stadium, Lusail

Τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Θα είναι μια ιστορική μέρα, ανεξάρτητα από το ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Messi θα εδραιώσει την αξία του ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, ενώ οι οπαδοί του Mbappe επιθυμούν να δουν το παιδί-θαύμα να σηκώνει ένα δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο σε ηλικία μόλις 23 ετών. Αλλά αυτός ο αγώνας είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να αναμετρηθούν ο Messi με τον Mbappe.

Η δις πρωταθλήτρια Αργεντινή έχει να σηκώσει το τρόπαιο από το 1986, παρά το γεγονός ότι έφτασε σε δύο τελικούς στα 26 χρόνια που ακολούθησαν τη νίκη με 3-2 επί της Δυτικής Γερμανίας. Η Γαλλία έχει επίσης γευτεί δύο φορές τη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα επιδιώξει να γίνει μόλις το τρίτο έθνος που κατακτά back-to-back τουρνουά (η Ιταλία και η Βραζιλία είναι οι άλλες δύο).

Και οι δύο ήταν άνετοι νικητές στους αντίστοιχους ημιτελικούς τους, αλλά θα αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη δοκιμασία τους όταν θα συναντηθούν το απόγευμα της Κυριακής. Ο Messi και ο Mbappe θα παίξουν φυσικά τεράστιο ρόλο στο αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν αμέτρητες κρίσιμες μάχες σε όλο το γήπεδο.

Μπορεί ο βετεράνος επιθετικός Olivier Giroud να συνεχίσει την καλή του απόδοση απέναντι στην επίμονη αμυντική γραμμή της Αργεντινής; Ποιος θα κερδίσει τη μάχη της μεσαίας γραμμής, ο 21χρονος Enzo Fernandez ή ο 22χρονος Aurelien Tchouameni; Ο τερματοφύλακας των Σπιρουνιών Hugo Lloris ή ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ Emi Martinez θα είναι ο ήρωας μπροστά από τα δίχτυα;

Αργεντινή – Γαλλία Αποδόσεις ποδοσφαίρου

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρωταθλήτρια Γαλλία έχει 2,76 για να υπερασπιστεί τον τίτλο της σε 90 λεπτά, ενώ η Αργεντινή έχει 2,83 για να αναδειχθεί νικήτρια. Παρά το επιθετικό ταλέντο και στα δύο στρατόπεδα, το over 2,5 γκολ θεωρείται απίθανο στο 2,43, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (2,01) αρκεί για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Messi (5,40) και ο Mbappe (6,00) είναι οι πρώτοι στις αποδόσεις για να ανοίξουν το σκορ για τις ομάδες τους, ακολουθούμενοι από τους Julian Alvarez (7,50), Giroud (7,80) και Lautaro Martinez (8,00).

Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου – Συμβουλές στοιχημάτων

Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 2,01

Πρόκειται για δύο από τις πιο παραγωγικά επιθετικές ομάδες. Με την αφθονία του ταλέντου στους επιθετικούς τομείς και για τις δύο, σίγουρα θα υπάρξουν γκολ.

Αργεντινή: πάνω από 2 κάρτες – 2,08

Η άμυνα της Αργεντινής θα αντιμετωπίσει μια σοβαρή πρόκληση. Θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τη γαλλική επίθεση, και δικαίως, αλλά αυτό μπορεί να καταλήξει σε πολλές προειδοποιήσεις για τους Νοτιοαμερικανούς.

Ο Mbappe να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 4,30

Ο Mbappe θα αποτελέσει για την άμυνα της Αργεντινής το πιο δύσκολο τεστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει περάσει μέχρι στιγμής. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα μείνει πίσω για να αμυνθεί, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει άφθονο χώρο για μεταβιβάσεις. Ο Mbappe είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στις μεταβιβάσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το σκηνικό είναι έτοιμο για τον νεαρό να κλέψει τις εντυπώσεις.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ