Ποδόσφαιρο

Κροατία – Βραζιλία Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον πρώτο από τους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το απόγευμα της Παρασκευής, το φαβορί της διοργάνωσης, Βραζιλία, θα αντιμετωπίσει την Κροατία, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση το 2018. Αναλύσαμε την επερχόμενη αναμέτρηση και ρίξαμε μια ματιά στις πιθανότητες της Κροατίας να προχωρήσει.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις τελευταίες αγορές στοιχημάτων και αποδόσεις ποδοσφαίρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο NetBet Σπορ.

Κροατία – Βραζιλία

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, 3μμ

Στάδιο Education City, Al Rayyan

Κροατία – Βραζιλία, Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η Κροατία δεν μπόρεσε να αποκλείσει την Ιαπωνία σε 120 λεπτά και χρειάστηκε πέναλτι για να προκριθεί στα προημιτελικά. Θα πρέπει να ανακάμψει γρήγορα καθώς προετοιμάζεται για μια αναμέτρηση-μαμούθ με την πιο επιτυχημένη ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη Βραζιλία.

Το γεγονός ότι η Βραζιλία σφυροκόπησε τη Νότια Κορέα στο πρώτο ημίχρονο σήμαινε ότι μπορούσε να παίξει πιο χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό παράγοντα στην αναμέτρηση, με τους παίκτες της Βραζιλίας να είναι πολύ πιο ξεκούραστοι. Η ομάδα του Tite ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή στη φάση των 16, με την πληθώρα επιθετικών ικανοτήτων της σε πλήρη επίδειξη. Αυτή η δημιουργικότητα στο τελευταίο τρίτο θα είναι ζωτικής σημασίας αν πρόκειται να νικήσει την αμυντικά σκληρή Κροατία.

Η Κροατία δεν ήταν ιδιαίτερα καλή με την μπάλα στην τελευταία της αναμέτρηση. Αντίθετα, βασίστηκε στη φυσική της κατάσταση, επιλέγοντας να στοχεύει σε πλάγια και στημένες φάσεις σε μια προσπάθεια να τρομάξει την Ιαπωνία. Οι Βραζιλιάνοι δεν πρόκειται να τρομάξουν. Εφόσον ταιριάζουν σε φυσική κατάσταση με την Κροατία, δεν θα τους δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν και έχουν παραπάνω από αρκετή κλάση για να ανοίξουν την άμυνά τους.

Με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της, θα πρέπει να πιστεύετε ότι η Βραζιλία θα εξασφαλίσει μια θέση στον ημιτελικό. Η Ρωσία του 2018 μπορεί να ήταν η τελευταία ρεαλιστική ευκαιρία της Κροατίας να σηκώσει το τρόπαιο, με πολλούς κρίσιμους παίκτες να έχουν αποσυρθεί ή να υποφέρουν από το βάρος των τεσσάρων επιπλέον χρόνων στα πόδια τους.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Κροατία – Βραζιλία

Η Βραζιλία είναι τεράστιο φαβορί με 1,39 πριν από την αναμέτρηση για τη νίκη σε 90 λεπτά, με την Κροατία να είναι αουτσάιντερ 8,90 και την ισοπαλία να κοστολογείται στο 4,75. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2,14, ενώ το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα είναι στο 1,71. Μπορείτε να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας με το under 2,5 γκολ (2,00), ενώ οι Neymar (4,50), Vinicius Jr. (6,00) και Richarlison (6,00) οδηγούν τις αποδόσεις για να ανοίξουν το σκορ.

Προγνωστικά προημιτελικού

Η Βραζιλία να κερδίσει με μηδέν – 2,08

Δεν βλέπουμε ότι η ομάδα της Κροατίας θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ενώ η Βραζιλία είναι ικανή να την αντιμετωπίσει. Δεν θα ξεσαλώσει όπως έκανε απέναντι στη Νότια Κορέα, αλλά η Βραζιλία θα πρέπει να κυριαρχήσει και να κάνει τη δουλειά της σε 90 λεπτά.

Vinicius Jr. Οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ – 2,75

Μπαίνοντας από την αριστερή πτέρυγα, ο Vinicius Jr. ήταν μια συνεχής απειλή καθ’ όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο συγχρονισμός του είναι κορυφαίος και η κίνησή του μεταξύ του αμυντικού και του κεντρικού αμυντικού είναι απίστευτα αποτελεσματική. Εμφανίζεται επίσης στο πίσω μέρος του γηπέδου από καιρό σε καιρό. Η Βραζιλία έχει ένα μεγάλο ταλέντο στα χέρια της.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ