Ποδόσφαιρο

Αγγλία – Γαλλία Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο τέταρτος και τελευταίος προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μια μεγάλη αναμέτρηση, Αγγλία – Γαλλία. Οι κυρίαρχοι πρωταθλητές θα ελπίζουν να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στη διατήρηση του τίτλου τους, αλλά τα “Τρία Λιοντάρια” του Gareth Southgate στέκονται εμπόδιο.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και επιλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου. Όχι μόνο μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές και τις αποδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο NetBet Σπορ, αλλά μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα δωρεάν στοίχημα 5€ όταν στοιχηματίζετε 10€ στο Αγγλία – Γαλλία!

Αγγλία – Γαλλία

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 7μμ

Στάδιο Al Bayt, Al Khor

Αγγλία – Γαλλία, Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Αφού επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην παγκόσμια σκηνή το 2018, η Γαλλία είναι ίσως η ομάδα που θέλει κανείς να αποφύγετε με κάθε κόστος. Δυστυχώς για τους οπαδούς της Αγγλίας, είναι τα Τρία Λιοντάρια που έχουν το αξιοζήλευτο καθήκον να προσπαθήσουν να σταματήσουν τους πρωταθλητές στην πορεία τους.

Με ηγέτη τον Kylian Mbappe, η Γαλλία έδειχνε δυναμική προς τα εμπρός στο Κατάρ. Ο 23χρονος έχει ήδη πετύχει πέντε γκολ σε τέσσερις συμμετοχές και βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θετικών ενεργειών των Les Bleus. Αλλά παρ’ όλα τα εντυπωσιακά επιθετικά κατορθώματά της, η ομάδα του Didier Deschamps έχει αφήσει γκολ να διαρρεύσουν. Το καθυστερημένο πέναλτι του Robert Lewandowski σημαίνει ότι οι Γάλλοι δεν έχουν κρατήσει ακόμα καθαρό φύλλο αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των γκολ που δέχτηκαν εναντίον ομάδων όπως η Αυστραλία και η Τυνησία.

Ενώ ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Southgate θα αφορά αναμφίβολα τον τρόπο με τον οποίο θα εξουδετερώσει την επίθεση της Γαλλίας, η Αγγλία θα είναι σίγουρη για τη δική της επιθετική γραμμή. Στη συντριβή με 3-0 επί της Σενεγάλης, ο Bukayo Saka ανέβασε τον απολογισμό του στα τρία γκολ, ο Phil Foden σημείωσε δύο ασίστ και ο Harry Kane βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά σε αυτό το τουρνουά.

Η Αγγλία έδειχνε σταθερά επικίνδυνη στις μεταβιβάσεις, κάτι στο οποίο μπορεί να στοχεύσει στον προημιτελικό. Οι αιχμηρές κινήσεις από τις δύο πτέρυγες και οι πρόθυμοι επιθετικοί στη μεσαία γραμμή δίνουν στον Kane άφθονη υποστήριξη. Αν η Αγγλία μπορέσει να ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των ευκαιριών που δέχεται στο ένα άκρο, μπορεί να βρεθεί να προχωρά σε δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Αγγλία – Γαλλία

Οι πρωταθλητές είναι με 2,38 το φαβορί για να προκριθούν στα 90 λεπτά, ενώ η Αγγλία είναι αουτσάιντερ στο 3,21 και η ισοπαλία στο 3,19. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1,85, με την Αγγλία να κερδίζει και να κρατάει ένα ακόμη καθαρό φύλλο αγώνα στο 4,90. Ο Mbappe είναι, ίσως χωρίς έκπληξη, το φαβορί για να ανοίξει το σκορ, ακολουθούμενος από τον Kane (6,20) και τον Olivier Giroud (7,30).

Προγνωστικά προημιτελικού

Η Αγγλία θα κερδίσει και θα σκοράρουν και οι δύο – 6,20

Όποιος θέλει να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να νικήσει τους καλύτερους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να παίξει κάποιος με τη Γαλλία. Της λείπουν αρκετοί βασικοί παίκτες, όπως ο Paul Pogba, ο N’Golo Kante και ο Karim Benzema. Έχει επίσης δείξει ότι είναι ευάλωτη αμυντικά και δεν έχει κρατήσει ακόμα καθαρό φύλλο αγώνα. Η Αγγλία θα πρέπει να καταφέρει την καλύτερη εμφάνισή της εδώ και χρόνια και να εκμεταλλευτεί την τύχη της κατά διαστήματα, αλλά αποτελεί τεράστια απειλή για την κυριαρχία της Γαλλίας.

Over 2,5 γκολ – 2,14

Πρέπει να υπάρχουν γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το στοίχημα έχει πιάσει και στις δύο από τις οκτώ αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις οποίες έχουν συμμετάσχει αυτές οι ομάδες, μια τάση που αναμένουμε να συνεχιστεί.

Ο Mbappe να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή – 2,88

Αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε νικητή, ο Mbappe να σκοράρει ανά πάσα στιγμή είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση. Είναι πιθανό να διεκδικήσει όλα τα ατομικά βραβεία σε περίπτωση που η Γαλλία προχωρήσει και θα είναι η καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του να παραβιάσει την άμυνα της Αγγλίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ