Ποδόσφαιρο

Ολλανδία – Αργεντινή Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι προημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εδώ με το παιχνίδι Ολλανδία – Αργεντινή στο Λουσέιλ το βράδυ της Παρασκευής. Προβλέψαμε την κρίσιμη νοκ-άουτ αναμέτρηση και επιλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Για όλες τις αγορές στοιχημάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τις ενισχυμένες αποδόσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Ολλανδία – Αργεντινή

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, 7μμ

Lusail Iconic Stadium, Lusail

Ολλανδία – Αργεντινή, Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Στο Κατάρ μπορεί κάλλιστα να είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Lionel Messi με τη φανέλα της Αργεντινής. Το διεθνές ταξίδι μπορεί να τελειώσει την Παρασκευή, αλλά δεν θα ήταν ταιριαστό να δούμε τον Messi να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην τελευταία του εμφάνιση για την ομάδα του; Η Ολλανδία του Louis van Gaal στέκεται εμπόδιο, με το βλέμμα στραμμένο στο να γράψει τη δική της ιστορία.

Οι “Οράνιε” δεν έχουν κατακτήσει ακόμη το πιο διάσημο τρόπαιο του αθλήματος, παρά το γεγονός ότι θεωρούνται ευρέως ως κινητήρια δύναμη του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν άνετοι νικητές στη φάση των 16 απέναντι στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η Αργεντινή αποτελεί έναν εντελώς διαφορετικό αντίπαλο από αυτούς που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής.

Η Αργεντινή μπήκε στα προημιτελικά χωρίς να βγει από την τρίτη ταχύτητα. Η κύρια ανησυχία για τον Van Gaal θα είναι ότι η Αργεντινή μπορεί να έχει φυλάξει το καλύτερό της εαυτό για τα τελευταία στάδια της διοργάνωσης. Ο Messi όχι μόνο ενορχηστρώνει τις επιθέσεις, αλλά και οι υποστηρικτές του συμβάλλουν επίσης. Ο Julian Alvarez έχει βρει δίχτυα σε διαδοχικά παιχνίδια και ο Enzo Fernandez έχει δύναμη στη βάση της μεσαίας γραμμής.

Οι Ολλανδοί αναμφίβολα θα επικεντρωθούν στο να ανακόψουν την επιρροή του Messi – ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Αλλά η αποτυχία να αντιμετωπιστούν οι άλλοι επικίνδυνοι παίκτες της Αργεντινής θα οδηγήσει επίσης σε ήττα. Ενώ διαθέτει άφθονο επιθετικό ταλέντο, η Αργεντινή δεν έχει φανεί κυρίαρχη στην άμυνα. Ο Memphis Depay και ο Cody Gakpo θα παίξουν και οι δύο δυνατά στο τελευταίο τρίτο και θα μπορούσαν να είναι καθοριστικοί στις μεταβιβάσεις. Η Αργεντινή είναι καλή, αλλά οι Ολλανδοί είναι εκεί για να την κερδίσουν.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Ολλανδία – Αργεντινή

Η Αργεντινή είναι το φαβορί για τη νίκη σε 90 λεπτά με απόδοση 2,18, με την Ολλανδία να είναι αουτσάιντερ με απόδοση 3,71 και την ισοπαλία σε απόδοση 3,15. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (2,02) μοιάζει μια ισχυρή επιλογή για να διπλασιάσετε τα χρήματά σας, ενώ το over 2,5 γκολ (2,36) είναι επίσης πιθανό να υποστηριχθεί σε μεγάλο βαθμό. Ο Messi είναι το φαβορί για να ανοίξει το σκορ (4,50), ενώ ο Depay (7,00) οδηγεί τις αποδόσεις για τους παίκτες της Ολλανδίας που θα ανοίξουν το σκορ.

Προγνωστικά προημιτελικού

Νίκη της Ολλανδίας και οι δύο να σκοράρουν – 6,20

Πιστεύουμε ότι η Ολλανδία είναι υποτιμημένη. Ναι, η Αργεντινή διαθέτει απίστευτο επιθετικό ταλέντο, αλλά δεν έχει βάλει φωτιά στη διοργάνωση όπως περίμεναν κάποιοι. Οι Depay και Gakpo θα φανταστούν τον εαυτό τους απέναντι στους Nicolas Otamendi και Cristian Romero, με τους δύο πρώτους να είναι σίγουρο ότι θα έχουν καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι χάρη στην ελίτ κίνησή τους.

Over 2,5 γκολ – 2,36

Αυτό το παιχνίδι φωνάζει γκολ. Όχι μόνο αμφότερες οι ομάδες έχουν μεγάλη επιθετική κλάση, αλλά καμία από τις δύο δεν έχει δείξει σπουδαία αμυντική συμπεριφορά.

Julian Alvarez οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ – 3,60

Ο Louis van Gaal θα έχει σίγουρα ένα σχέδιο για να προσπαθήσει να σταματήσει τον Messi, αλλά εστιάζοντας εξ ολοκλήρου σε έναν παίκτη αφήνει χώρο για άλλους. Ο Alvarez θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που θα επωφεληθεί και έχει ήδη δείξει την δυνατότητά του στο σκοράρισμα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ