Ποδόσφαιρο

Λιντς – Σάουθαμπτον: Ο σούπερ τελικός ανόδου με Bet Builder, cash out και σούπερ αποδόσεις!

Ο τελικός ανόδου από την Championship είναι, ετησίως, ένας αγώνας γεμάτος… χρυσάφι στα στοιχημα αποτελεσματα! Αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μία «May Madness» για το αγγλικό ποδόσφαιρο και (εκ)τιμάται ως «ο αγώνας των 200 εκατομμυρίων λιρών» καθώς, όποια ομάδα πάρει την άνοδο για την Premier League, τόσα θα εξασφαλίσει για την επόμενη τριετία.

Λιντς και Σάουθαμπτον αναμετρώνται την Κυριακή 26 Μαΐου (στις 17:00) με «έπαθλο» την άνοδο στην Premier League, εκεί όπου ήδη βρίσκονται Λέστερ και Ιπσουιτς που κατέκτησαν τις δύο πρώτες και προνομιούχες θέσεις στη βαθμολογία και στο στοίχημα.

  • Το Bet Builder έφτασε στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Αντίπαλοι θα τεθούν δύο ομάδες με «βαριά» φανέλα και με πολύ κόσμο που στο παρελθόν αγωνίστηκαν για πάρα πολλά χρόνια στην Premier League.

Τι ισχύει

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας και διεξάγεται στο εμβληματικό «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Η Λιντς πήρε 35.796 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην ανατολική πλευρά του Γουέμπλεϊ, και η Σαουθάμπτον 129 εισιτήρια λιγότερα, τουτέστιν 35.667 για τη δυτική πλευρά.

Λιντς – Σάουθαμπτον ανάλυση

Η Λιντς του Ντάνιελ Φάρκε τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 90 βαθμούς συγκομιδή, 27 νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 ήττες, χάνοντας όμως τη θέση της απευθείας ανόδου με μερικά αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο δίμηνο. Τα «παγώνια» αντιμετώπισαν στα ημιτελικά των play offs τη Νόριτς, απέσπασαν 0-0 στο «Κάροου Ρόουντ» και πήραν… πανηγυρικά την πρόκριση με 4-0 στη ρεβάνς του «Ελαντ Ρόουντ». Δύο εκ των γκολ σημείωσε το ολλανδικό της δίδυμο, οι Πιρόε και Σάμερβιλ που μετρούν φέτος μαζί 34 γκολ.

Με καλές ελπίδες επιστροφής ο εξτρέμ Τζέιμς, απίθανο να προλάβει ο πολύπειρος φορ Μπάμφορντ που έχασε και τους δύο δυο ημιτελικούς. Στα «πιτς» παραμένει ο στόπερ Στράουκ.

Η Σάουθαμπτον του Ράσελ Μάρτιν ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ούσα στην 4η θέση, με συγκομιδή 87 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Λιντς. Οι «Αγιοι» είχαν ένα… φονικό δίδυμο στην επίθεση, τον Αρμστρονγκ που πέτυχε 23 γκολ σε 48 αγώνες και τον Σκωτσέζο Ανταμς με 16 τέρματα σε 40 αναμετρήσεις. Στα ημιτελικά απέκλεισαν τη Γουέστ Μπρομ, αποσπώντας 0-0 στο «Χόθορνς» και επικρατώντας άνετα με 3-1 στη ρεβάνς.

Εκτός παραμένουν ο κίπερ Μπαζούνου, ο μέσος Άρμστρονγκ καθώς και ο μακροχρόνια απών φορ Στιούαρτ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Λιντς (4-2-3-1): Μιλιέ –  Μπάιραμ, Αμπαντού, Ρόντον, Φίρπο –  Καμαρά, Γκρούεφ –  Νιόντο, Γκρέι, Σάμερβιλ– Πιρόε.

Σάουθαμπτον (4-3-3): ΜακΚάρθι – Γουόκερ Πίτερς, Χάργουντ Μπέλις, Στίβενς, Μάνινγκ –  Μπρουκς, Σμόλμπον, Ντόουνς – Φρέιζερ (ή Εντοζί), Άνταμς, Σ. Άρμστρονγκ.

Stat attack

  • Στο φετινό πρωτάθλημα η Σάουθαμπτον επικράτησε εντός και εκτός έδρας της Λιντς, με 3-1 και 2-1 αντίστοιχα.
  • Από τότε που η Τσάμπιονσιπ άλλαξε φορμάτ (2004) και πήρε τη μορφή που υπάρχει μέχρι και σήμερα, η ομάδα που τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια εξασφάλισε την άνοδο σχεδόν στο 50% των περιπτώσεων (9/19).
  • Φέτος, 3η ήταν η Λιντς και η Σάουθαμπτον 4η.
  • Σε άλλες πέντε συμμετοχές σε play offs έλαβε μέρος διαχρονικά η Λιντς, σε καμία τους δεν κέρδισε την άνοδο.
  • Είναι μόλις η δεύτερη παρουσία της Σαουθάμπτον σε play offs ανόδου. Στη μοναδική της φορά ως τώρα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ντέρμπι Κάουντι (2006-07).
  • Η Λιντς υπέστη τρεις ήττες στα προηγούμενα οκτώ ματς ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στη Σαουθάμπτον (3-2-3), οι δύο στη φετινή σεζόν.

Λιντς – Σάουθαμπτον προγνωστικά

Τεράστιο το διακύβευμα της ανόδου για αμφότερες, που μαζί έπεσαν πέρυσι από την Premier League. Η Λιντς δεν είναι εσχάτως η ομάδα των πρώτων μηνών της σεζόν, προφανώς διαθέτει εξαιρετική ομάδα και εξίσου εξαιρετικό καθοδηγητή από τον πάγκο, όμως είναι πολύ ιδιαίτερο το ζευγάρωμα ενάντια σε μια Σάουθαμπτον που δεν έχει πια την πίεση του φαβορί (όπως στα ημιτελικά με τη Γουέστ Μπρομ). Κι αυτό την καθιστά επικίνδυνη.

Στοιχηματικά, πρώτη επιλογή είναι τα γκολ μιας και αμφότερες διαθέτουν εξαιρετικές μεσοεπιθετικές γραμμές και, ρισκαδόρικα, να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι (όπως έγινε και στον περσινό τελικό με το Λούτον – Κόβεντρι…).

  • Λιντς – Σάουθαμπτον: Goal/goal 1.72
  • Λιντς – Σάουθαμπτον: Να κριθεί στα πέναλτι 5.85

 Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ