Ειδήσεις

Θα πραγματοποιηθεί αύριο ο τελικός κυπέλλου;

Ο προγραμματισμένος τελικός κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είναι σε μόλις μία μέρα απο σήμερα και οι διοργανωτές δέν είναι ακόμη σίγουροι για το άν θα σταθεί δυνατό το να διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά. Μέχρι στιγμής η πολιτεία έχει αποφασίσει να αναβληθεί ο αγώνας. Παρ’όλα αυτά η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα η οποία αναφέρει οτι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά και μάλιστα “θα γράψει ιστορία”. Απο την μεριά τους οι δύο ομάδες πιέζουν πολύ για να διεξαχθεί ο τελικός κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το πρόβλημα των εισιτηρίων παραμένει και η ΕΠΟ αναφέρει στην ανακοίνωσή της οτι πρίν το τέλος της Παρασκευής το πρόβλημα της αρίθμησης των θέσεων θα έχει λυθεί. Για να καταστεί αυτό δυνατό, Ο υπεύθυνος Κυπέλλου Ελλάδος Ζήσης Βρύζας συνεργαζόμενος με τοπικούς φορείς έχει ζητήσει και λάβει την συνεισφορά διακοσίων εθελοντών έτσι ώστε πρίν απο το τέλος της ημέρας να έχουν αριθμηθεί όλες οι θέσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Αντίστοιχα, θα υπάρξει ένα αυτοκόλητο με τον αριθμό της θέσης πάνω στο εισητήριο του κάθε φιλάθλου ο οποίος θα παρευρεθεί στο στάδιο για να παρακολουθήσει τον αγώνα ζωντανά. Οι υπέυθυνοι της διοργάνωσης ελπίζουν οτι το πρόβλημα θα λυθεί με τρόπο ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα παραβιάζει τον νέο αθλητικό νόμο. Αυτή την στιγμή φαίνεται οτι το πρόβλημα τείνει να διευθετηθεί και ο τελικός να διεξαχθεί κανονικά, αλλά τίποτα δέν είναι σίγουρο ακόμη και πολλοί φίλαθλη δηλώνουν αγανακτισμένοι. Στις 1 η ώρα το μεσημέρι υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη ασφαλείας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην οποία θα συμμετάσχουυν αντιπρόσωποι των δύο ομάδων, η Αστυνομία, η ΕΠΟ και η ΓΓΑ. Μετά απο αυτή την σύσκεψη θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το άν θα διεξαχθεί κανονικά ο τελικός ή όχι. Πάντως μέχρι στιγμής, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι η εξής:
“Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ