Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση Ιωνικός – Άρης FC

Τόσο ο Ιωνικός όσο και ο Άρης θα είναι απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα του πρώτου Σαββατοκύριακου και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν με νίκη. Ρίξαμε μια ματιά στο πώς πιστεύουμε ότι θα εξελιχθεί αυτή η αναμέτρηση. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Αμυντικές δυσκολίες του Ιωνικού

Οι γηπεδούχοι δεν βοηθήθηκαν από μια κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο της πρεμιέρας τους στη Σούπερ Λίγκα, αλλά ο νεοφώτιστος Ιωνικός θα πρέπει να σφίξει την άμυνα του, αν θέλει να αποφύγει την απευθείας πτώση στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι νεοφώτιστοι έχουν δύο δύσκολες αναμετρήσεις για να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους πορεία, αλλά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη θα μπορούσε να τους δώσει μια βάση για να χτίσουν. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι συνήθως η ομάδα που πετυχαίνει τα πιο πολλά γκολ και αντίθετα βασίζονται στις αμυντικές τους ικανότητες για να κερδίζουν παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να βολεύει την άμυνα του Ιωνικού, υπό την προϋπόθεση ότι το μεσοεπιθετικό δίδυμο των Salvador Sanchez και Γιάννη Γκοτσούλια θα μπορέσει να δημιουργήσει ισχυρό στήριγμα στο παιχνίδι. Με την ΑΕΚ κατάφεραν να έχουν μόλις 30% κατοχή μπάλας. Ναι μεν έχασαν έναν παίκτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήδη κυριαρχούσαν.

Αν ο Ιωνικός θέλει να έχει ελπίδες απέναντι στο μεγάλο φαβορί Άρη, πρέπει να κερδίσει τη μάχη στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να τους δούμε να επιλέγουν έναν επιπλέον παίκτη στη μεσαία γραμμή για να ασκήσουν πίεση. Αυτό θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν την μπάλα με μεγαλύτερη ευκολία στην επίθεση και θα οδηγήσει σε περισσότερες ευκαιρίες που θα διαμορφώνονται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Thuram, ο οποίος έκλεισε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με 14 γκολ σε 30 παιχνίδια για την Tuzlaspor.

Ο Άρης χρειάζεται περισσότερα γκολ

Το πρόβλημα του Άρη την περασμένη σεζόν δεν ήταν η άμυνά του. Ο δεύτερος της κανονικής περιόδου ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με αμυντικό ρεκόρ που ξεπερνούσε μόνο ο Ολυμπιακός. Αντίθετα, το πρόβλημα ήταν η έλλειψη τερμάτων. Αν θέλει να μειώσει τη διαφορά από τους πρωταθλητές, πρέπει να βρίσκει πιο συχνά το δρόμο στα δίχτυα.

Η υπογραφή του Aboubakar Kamara από τη Fulham έδωσε στον Άρη μια εναλλακτική λύση από τον Έλληνα επιθετικό Δημήτρη Μάνο, αλλά η δημιουργική ευθύνη θα πέσει σε μεγάλο βαθμό στους ώμους της μεσαίας γραμμής του αυτή τη σεζόν. Ο Facundo Bertoglio είχε μια εντυπωσιακή πρώτη σεζόν με τον σύλλογο, προσφέροντας έξι γκολ και δύο ασίστ ως το νούμερο 10. Ο Αργεντινός θα παίξει μεγάλο ρόλο στην όποια επιτυχία του Άρη φέτος, αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Ο Bruno Gama θα ελπίζει να ξαναβρεί τη φόρμα της σεζόν 2019/20, όταν σκόραρε 12 φορές και ο προπονητής Άκης Μάντζιος θα ελπίζει ότι ο 24χρονος ακραίος επιθετικός Daniel Mancini θα καθιερωθεί ως βασικός παίκτης στο σύστημα 4-2-3-1.

Ο Άρης θα πρέπει να επιδιώξει να επιτεθεί στον Ιωνικό από το ξεκίνημα, καθώς διαθέτει αρκετό ταλέντο με τον Bertoglio και τους εξτρέμ για να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Οι Badou Ndiaye και Sasha θα καθίσουν μπροστά από την άμυνα και θα επιτρέψουν στην τετράδα του Άρη να επιτεθεί ελεύθερα. Είτε είναι ο Kamara είτε ο Μάνος επικεφαλής, θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί αν ο Άρης θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αλλά ακόμα και αν οι φιλοξενούμενοι δυσκολευτούν να διασπάσουν τον νεοφώτιστο Ιωνικό, δεν βλέπουμε να υποχωρούν και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον με έναν βαθμό.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη NetBet

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ