Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση 4ης αγωνιστικής

Η τέταρτη αγωνιστική περιλαμβάνει συναρπαστικές αναμετρήσεις στην Σούπερ Λίγκα, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει να ανάβει. Ο Βόλος θα προσπαθήσει να συνεχίσει το δυνατό του ξεκίνημα, αλλά αντιμετωπίζει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στο πρωτάθλημα.

Καθώς πλησιάζουμε σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο αγώνων της ελληνικής Σούπερ Λίγκα, ξεχωρίσαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε αυτό το Σαββατοκύριακο με τη NetBet.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

 Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν δύο από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της περσινής σεζόν και φαίνεται σχετικά ισορροπημένο στα χαρτιά. Η ΑΕΚ σκοράρει άνετα μέχρι στιγμής και θα έχει εμπιστοσύνη ότι θα ανοίξει την άμυνα του ΠΑΟΚ, έχοντας συνεισφορά σε γκολ από όλη την ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση εντός έδρας, ενώ η ΑΕΚ εκτός έδρας ξεπεράστηκε μόνο από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, έχοντας κερδίσει τα τέσσερα τελευταία, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόνο μία φορά από την ΑΕΚ στις τελευταίες 14 συναντήσεις.

Παρά την κυριαρχία του το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα βρει τον καλό του εαυτό φέτος και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί εκτός έδρας. Πιστεύουμε ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και βλέπουμε το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Αφού δυσκολεύτηκαν προς το τέλος της περασμένης σεζόν, τα Γιάννινα ξεκίνησαν εντυπωσιακά αυτή τη σεζόν, νικώντας τους περσινούς δεύτερους και τους πέμπτους του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι δεν κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος των δυο αγώνων, τα αποτελέσματα απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δείχνουν μια σαφή αμυντική ανθεκτικότητα που θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΣ αυτή τη σεζόν.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει δύσκολα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και αφού δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα γκολ στην πρεμιέρα κόντρα τον Άρη, ήταν τα τρία γκολ στα τελευταία 15 λεπτά που του επέτρεψαν να περισώσει έναν βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ.

Αν και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγάλη ψυχή στο παιχνίδι τους με την ΑΕΚ, το ζευγάρι των κεντρικών αμυντικών των Γιαννιωτών, Rodrigo Erramuspe και Γιάννη Κάργα, είναι μέχρι στιγμής ακλόνητο στα μετόπισθεν. Ο ΟΦΗ έχει να κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2001 και οι γηπεδούχοι θα είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι.

Πρόβλεψη: ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλλων Σμύρνη – Ιωνικός

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σε ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς έρχονται αντιμέτωπες σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Η επιστροφή του Ιωνικού στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσε ανάμικτες εντυπώσεις και ελπίζει να ξεκινήσει την αγωνιστική με νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που δυσκολεύεται.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν αρκετά ικανοί στην επίθεση, αλλά η αδύναμη άμυνα σημαίνει ότι είναι αμφίβολο το να πάρουν βαθμούς. Ο μέσος όρος ηλικίας των κεντρικών αμυντικών στα προηγούμενα παιχνίδια είναι 35 έτη, συμπεριλαμβανομένου του 39χρονου Bruno Alves. Η εμπειρία είναι σημαντική, αλλά η μέχρι τώρα αμυντική τους επίδοση δείχνει ότι επιβάλλονται αλλαγές.

Ο Ιωνικός μπόρεσε να πετύχει μόνο ένα σουτ εντός στόχου στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Με δεδομένη την αδύναμη άμυνα των γηπεδούχων, ο Ιωνικός έχει αρκετή ποιότητα με παίκτες όπως οι Thuram και Aias Aosman για να δημιουργήσει προβλήματα.

Πρόβλεψη: Ιωνικός

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη NetBet, το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ