Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση 2ης αγωνιστικής

Ο πρώτος γύρος των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα μας πρόσφερε ισοπαλίες χωρίς γκολ, αμφίρροπες αναμετρήσεις και δύσκολες νίκες. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επιβεβαίωσαν από νωρίς την κυριαρχία τους με πειστικές νίκες, ενώ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός σκόνταψε στον Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από έναν ανθεκτικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής εβδομάδας, επιλέξαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε αυτό το Σαββατοκύριακο στη NetBet.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα το περασμένο Σαββατοκύριακο και αμφότερες είναι σχετικά ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε την αγωνιστική του προσπάθεια για την παραμονή του με έναν βαθμό απέναντι στον 6ο της περσινής σεζόν Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ατρόμητος κατάφερε να αντέξει παρά την ορμητική επίθεση του Ολυμπιακού.

Η ισχυρή αμυντική επίδοση παρέχει στους γηπεδούχους μια στέρεη βάση για να χτίσουν πάνω της και είναι πιθανό να έχουν μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας στο επερχόμενο παιχνίδι τους. Ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε εκτός έδρας την περασμένη σεζόν και έκλεισε την αγωνιστική περίοδο με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση, καταφέρνοντας να βρει δίχτυα μόλις 7 φορές σε 17 παιχνίδια.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος συνήθως αποδίδει καλύτερα στην Αθήνα και είναι δύσκολο να δούμε πώς οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα των αντιπάλων τους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία από τους πρωταθλητές την τελευταία φορά.

Πρόβλεψη: Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Μετά την ήττα από τα Γιάννινα στο εναρκτήριο παιχνίδι του, ο δεύτερος της περσινής σεζόν ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να ξεκινήσει την αγωνιστική του εκτός έδρας στην Τρίπολη. Στην ήττα με 1-0 ήταν ο κυρίαρχος στην κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και το πλήρωσε. Ο Ιάπωνας πλέι μέικερ Shinji Kagawa θα δημιουργεί πάντα ανοίγματα, αλλά ο ΠΑΟΚ βασίζεται στον Πολωνό επιθετικό Karol Swiderski που πρέπει να ξαναβρεί την περσινή του φόρμα στο σκοράρισμα.

Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση για τους γηπεδούχους που δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην πρεμιέρα τους. Τα προβλήματά τους στο σκοράρισμα φαίνεται να συνεχίζονται από την περασμένη σεζόν, κατά την οποία ολοκλήρωσαν την αγωνιστική με τα λιγότερα γκολ στην πρώτη εξάδα. Ο Jeronimo Barrales, που ήταν ο πρώτος σκόρερ στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, είναι πλέον 35 ετών και δεν θα είναι για πάντα ο κυρίαρχος παίκτης. Αν η φετινή σεζόν αποδειχθεί μια από τις τελευταίες για τον Αργεντίνο, ο Αστέρας Τρίπολης θα βασιστεί στη δημιουργική ισπανική τριάδα του, τους Sito, Riera και Xesc, που θα συνεισφέρουν με γκολ.

Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει με το δεξί μετά την απογοητευτική πρεμιέρα και η ομάδα του Razvan Lucescu θα μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Λαμία – Ολυμπιακός

Η ισοπαλία 0-0 με τον Ατρόμητο δεν ήταν το ξεκίνημα που περίμεναν οι πρωταθλητές, αλλά μπορείτε να περιμένετε να επιστρέψουν με όλα τα όπλα απέναντι στη Λαμία. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσει δυναμικά ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, ο Youssef El Arabi, ο οποίος έχει πλέον παρτενέρ τον Βραζιλιάνο Tiquinho Soares, ο οποίος πέτυχε διψήφιο αριθμό τερμάτων με την Πόρτο στην τελευταία του πλήρη αγωνιστική περίοδο. Αν προσθέσετε τη δημιουργική ικανότητα του δανεικού Rony Lopes σε μια εξαιρετικά ισορροπημένη μεσαία γραμμή, ο Ολυμπιακός φαίνεται έτοιμος για μια ακόμη εντυπωσιακή σεζόν.

Υπήρχαν κάποια θετικά στοιχεία για τη Λαμία στην ήττα της πρεμιέρας με τον Βόλο, αλλά τελικά είναι δύσκολο να πάρει βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ολυμπιακός έχει λόγο που είναι φαβορί,  και περιμένουμε να ξαναμπεί σε τροχιά επιτυχίας με νίκη.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη Netbet, το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ