Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση: ΑΕΚ – Άρης

Σε αυτή την αναμέτρηση συμμετέχουν ο δεύτερος της περσινής σεζόν Άρης και η 3η ΑΕΚ. Μέχρι το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος, μόλις 1 βαθμός χώριζε τις δύο ομάδες που παρέμεναν στήθος με στήθος όλη τη σεζόν. Αν δεν ήταν η αφαίρεση βαθμών από τον Άρη φέτος, θα υπήρχε διαφορά μόλις 2 βαθμών ανάμεσα στις δύο ομάδες που ξεκίνησαν καλά τη σεζόν.

Εδώ είναι οι προβλέψεις μας για το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί η ΑΕΚ να λυγίσει τον Άρη;

Σε αυτό το παιχνίδι θα βρεθεί αντιμέτωπη η καλύτερη επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Τα 16 γκολ της ΑΕΚ τα έχει φτάσει μόνο ο Βόλος και είναι 4 περισσότερα από όσα έχει πετύχει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Έχοντας πετύχει 3 γκολ σε 3 διαδοχικά παιχνίδια, οι πιθανότητες των γηπεδούχων να κερδίσουν θα εξαρτηθούν από την ικανότητά τους να διασπάσουν την ισχυρή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕΚ έχει πετύχει γκολ από όλες τις πλευρές του γηπέδου μέχρι στιγμής φέτος, αλλά ο σημαντικότερος σκόρερ της ήταν ο Steven Zuber. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έχει παίξει κυρίως στην αριστερή πτέρυγα στην προτιμώμενη διάταξη 4-2-3-1 της ομάδας του. Έχει πετύχει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 7 παιχνίδια. Ο Zuber είναι σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του στο σκοράρισμα, αλλά θα αντιμετωπίσει σκληρό αντίπαλο τον έμπειρο Σουηδό αμυντικό Daniel Sundgren. Το παιχνίδι μπορεί να κερδηθεί ή να χαθεί με βάση το ποιος θα βγει νικητής από αυτή την ατομική μάχη.

Θα είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι για το νεοσύστατο ζευγάρι των κεντρικών αμυντικών Γεράσιμο Μήτογλου και Ognjen Vranjes. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Aboubakar Kamara, ο οποίος χρησιμοποιεί καλά τη δύναμη και τον ρυθμό του για να κρατήσει το παιχνίδι και να φέρει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ θα είναι σε αυτό το παιχνίδι το φαβορί για τη NetBet, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο απλό.

Fabiano και Brabec θα είναι πρώτοι;

Οι δύο έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί έχουν ξεκινήσει με επιτυχία την πρώτη τους σεζόν στον σύλλογο. Έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή συνεργασία μπροστά από τον Ισπανό νούμερο 1 Julian και είναι ο κύριος παράγοντας που ο Άρης έχει δεχτεί μόνο 3 φορές γκολ φέτος. Με αυτή την ισχυρή βάση, οι φιλοξενούμενοι έχουν κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα σε πάνω από τις μισές αναμετρήσεις τους.

Οι αμυντικοί Sundgren και Cristian Ganea θα αντιμετωπίσουν δύσκολες προκλήσεις για να περιορίσουν το αποτελεσματικό παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά ο James Jeggo μπορεί να αποδειχθεί ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Ο Αυστραλός μέσος θα πρέπει να εξουδετερώσει την απειλή του Έλληνα πλέι μέικερ Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έχει ήδη 4 ασίστ σε 6 παιχνίδια. Υποχρεώνοντας τον Μάνταλο να παίξει σε πιο μακρινές θέσεις για να μαζέψει την μπάλα, θα περιορίσει τις επιθετικές κινήσεις της ΑΕΚ και θα μπορούσε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Άρη να φτάσει στη νίκη.

Ο πλέι μέικερ του Άρη, Facundo Bertoglio, θα είναι υπεύθυνος για την ενορχήστρωση της επίθεσης της ομάδας του και ο Kamara θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να κερδίσει έδαφος η ομάδα του σε ένα παιχνίδι που είναι πιθανό να παραχωρήσει την πλειοψηφία της κατοχής. Είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία της σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά μετά τις 4 από τις 5 τελευταίες νίκες του με εντυπωσιακό τρόπο, ο Άρης έχει αρκετή ποιότητα για να σοκάρει την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ