Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 8ης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός εδραίωσε τη θέση του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα την 7η αγωνιστική με μια σημαντική νίκη με 2-1 επί του αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Αν και είναι από νωρίς το φαβορί για να διατηρήσει τον τίτλο του, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά, με τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο να μην απέχουν πολύ.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επόμενου γύρου αγώνων και σας δίνουμε μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με τα στοιχήματά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο για τον Παναιτωλικό την προηγούμενη φορά, καθώς διασύρθηκε με 5-1 από τον Άρη. Η ήττα ήταν η τρίτη συνεχόμενη και έχει δεχτεί συνολικά 10 γκολ σε αυτό το διάστημα – καμία ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει δεχτεί περισσότερα. Τα πράγματα δεν γίνονται πιο εύκολα για την ομάδα, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο έχει να αντιμετωπίσει την επίσκεψη των πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη θέση του ως φαβορί με νίκη 2-1 επί του αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα Aguibou Camara συνέχισε την καλή του φόρμα με ένα γκολ, ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε 3 γκολ και 2 ασίστ σε 6 παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει τις τελευταίες 16 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, και δεδομένης της τρέχουσας φόρμας των δύο ομάδων, είναι δύσκολο να δούμε τον Παναιτωλικό να παίρνει κάτι από αυτή την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

Παρά την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έδειξε δυνατός φέτος και ήταν αήττητος σε 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις – η νίκη με 2-1 επί του δανέζικου γίγαντα FC Κοπεγχάγη στην Ευρώπη ήταν μια ξεχωριστή εμφάνιση. Ο Andrija Zivkovic έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν την προηγούμενη φορά με 1-0 επί του ΠΑΣ. Ωστόσο, αυτό ήταν μόλις το τρίτο γκολ που πέτυχαν σε 7 παιχνίδια φέτος και έβαλε τέλος σε ένα σερί 3 αγώνων χωρίς δίχτυα. Έχουν χάσει μόνο 1 στα 4 τελευταία παιχνίδια, αλλά περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει το πάνω χέρι. Οι γηπεδούχοι θα είναι σε αυτό το παιχνίδι το φαβορί για την NetBet.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Ιωνικός – Βόλος

Ο Ιωνικός έβαλε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με νίκη 2-0 εκτός έδρας επί του Ατρομήτου. Παρά την κατάκτηση των 3 βαθμών, δυσκολεύτηκε να ελέγξει το παιχνίδι απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας και ο Ατρόμητος κυριάρχησε σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Ωστόσο, έφυγε με τη νίκη και ο πλέι μέικερ Aias Aosman έβαλε το τρίτο του φετινό γκολ από τον ρόλο του επιθετικού μέσου.

Ο Βόλος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την ισχυρή ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει πλέον ότι ο Βόλος έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, μια αδυναμία για την οποία θα πρέπει να βρει λύση αν θέλει να διεκδικήσει σοβαρά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παρά το κακό αμυντικό τους ρεκόρ, καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει περισσότερο. Ο Tom van Weert και ο Julian Bartolo βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και ο Βόλος φαίνεται ότι έχει αρκετή δύναμη για να κερδίσει τον Ιωνικό εκτός έδρας.

Πρόβλεψη: Βόλος

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ