Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 9ης αγωνιστικής

Η 8η αγωνιστική είδε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να συνεχίζουν τη μάχη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης και ο Παναιτωλικός συνέχισαν τον αγώνα τους στο άλλο άκρο του πίνακα.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επόμενου γύρου αγώνων και σας δίνουμε μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με τα στοιχήματά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

Αυτές οι δύο ομάδες έχουν αντίθετα προβλήματα. Ο Παναιτωλικός έχει τη χειρότερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί 17 γκολ σε 8 αγώνες, ενώ τα Γιάννινα έχουν σκοράρει τα λιγότερα γκολ στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, καταφέρνοντας να βρουν δίχτυα μόλις 6 φορές μέχρι στιγμής. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κερδίσει ένα παιχνίδι στα 6 τελευταία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν χάσει 4 σε αυτό το διάστημα.

Ο Παναιτωλικός θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στον επιθετικό Νίκο Βέργο για να διασπάσει την συμπαγή αμυντική γραμμή του ΠΑΣ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει 4 σερί ήττες, ο Βέργος έχει βάλει τα 3 από τα 4 γκολ της ομάδας του σε αυτό το διάστημα. Οι αντίπαλοί τους όμως θα πρέπει να βρουν μια γρήγορη λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σκοράρισμα. Ο κεντρικός αμυντικός τους Rodrigo Erramuspe έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ (2) φέτος, κάτι που δεν είναι και τόσο καλό σημάδι.

Αν και τα Γιάννινα θα πάνε σε αυτή την αναμέτρηση ως φαβορί για τη NetBet, έχουν να κερδίσουν παιχνίδι από την 2η αγωνιστική. Αμυντικά είναι αρκετά δυνατοί για να κρατήσουν τον Παναιτωλικό χωρίς γκολ, αλλά δεν είναι εύκολο να δούμε από πού θα έρθουν τα δικά τους γκολ. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τελειώσει η αναμέτρηση ισόπαλη.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ

 Αυτή η αναμέτρηση φαίνεται να είναι λίγο πιο μονόπλευρη. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στη 13η θέση και έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο μόλις ένα γκολ κάθε δεύτερο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ φέτος από την ΑΕΚ και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μερικούς από τους καλύτερους σε φόρμα παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο Steven Zuber έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν, σκοράροντας 5 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ σε 8 παιχνίδια. Ο πλέι μέικερ Πέτρος Μάνταλος φαίνεται επίσης έτοιμος για μια ακόμη δυνατή σεζόν, αφού έχει ήδη δημιουργήσει 5 γκολ στη φετινή σεζόν. Η ΑΕΚ διαθέτει ταλέντο σε όλη την ομάδα της και έχει κερδίσει τα 4 τελευταία παιχνίδια της, σκοράροντας 11 γκολ σε αυτή τη περίοδο. Την τελευταία φορά κέρδισε 2-1 τον εντυπωσιακό Άρη και αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να συμβαδίσει με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

Ολυμπιακός – Ιωνικός

Οι πρωταθλητές δεν έχουν πείσει τελευταία, κερδίζοντας τα 3 τελευταία παιχνίδια τους με ένα γκολ διαφορά. Παρά τις διαδοχικές νίκες με 2-1, καμία ομάδα δεν έχει δεχθεί λιγότερα γκολ και ο Ολυμπιακός μοιάζει φαβορί για να διατηρήσει τον τίτλο του. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, έχει πολλούς παίκτες που σκοράρουν. Ο Tiquinho Soares είναι ο κορυφαίος με 4, αλλά ο Aguibou Camara έχει 3 από τη μεσαία γραμμή και οι Youssef El Arabi και Γιώργος Μασούρας έχουν από 2.

Ο Ιωνικός βελτιώθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική με το 2-0 επί του Ατρομήτου, βάζοντας τέλος στο σερί των 4 αγώνων χωρίς νίκη. Ωστόσο, αυτός ο αγώνας είναι πιο απαιτητικός και δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να πετύχει την απαιτούμενη επίδοση. Δεν καταφέρνει να βρίσκει συχνά δίχτυα παρά τις προσπάθειες του Aias Aosman και ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι σε πολύ καλύτερη φόρμα.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ