Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση Λαμία – Άρης

Αν και μόνο δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα της ελληνικής Σούπερ Λίγκα, οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει αντίθετα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η Λαμία έχει πετύχει μόλις μία νίκη στις πέντε αγωνιστικές, στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ιωνικό, και δεν έχει κρατήσει ακόμα καθαρό φύλλο αγώνα, ενώ ο Άρης έχει χάσει μόνο μία φορά και έχει ήδη τρία καθαρά φύλλα αγώνα.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και δίνουμε τις προτάσεις μας για το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Η αμυντική δύναμη του Άρη

Ο Άρης έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ σε 5 παιχνίδια φέτος. Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύεται να βρει δίχτυα με μεγάλη συχνότητα, η αμυντική του γραμμή τού έχει δώσει τα εφόδια για να αποφύγει την ήττα. Ο Jakub Brabec είναι πάντα παρών στην καρδιά της αμυντικής τετράδας και η επιστροφή του τερματοφύλακα Julian έχει επίσης οδηγήσει σε άνοδο της απόδοσης της ομάδας, με τον Ισπανό να έχει δεχτεί γκολ μόνο μία φορά στα τελευταία 3 παιχνίδια από τότε που αντικατέστησε τον Βραζιλιάνο Denis.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας των φιλοξενούμενων στην αμυντική τους γραμμή οφείλεται στον τρόπο που στήθηκαν. Ο Σάσα και ο Τζέιμς Τζέγκο ελέγχουν αποτελεσματικά την πίσω γραμμή ανακόπτοντας τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων. Το ζευγάρι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη αναμέτρηση, καθώς ο πλέι μέικερ Tyronne λειτουργεί στο μέσο χώρο της Λαμίας και ενορχηστρώνει μεγάλο μέρος του επιθετικού της παιχνιδιού. Αν ο Τζέγκο και ο Σάσα μπορέσουν να κλείσουν τον χώρο του Ισπανού, θα εξουδετερώσουν την πιο επικίνδυνη απειλή των γηπεδούχων.

Ωστόσο, ο Άρης θα πρέπει σύντομα να αρχίσει να βρίσκει δίχτυα με μεγαλύτερη συχνότητα. Ο Aboubakar Kamara δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό και η ομάδα έχει αλλάξει τους ακραίους επιθετικούς της σε μια προσπάθεια να βρει μια πιο επιτυχημένη συνταγή. Η Λαμία δεν έχει διατηρήσει ακόμη καθαρό φύλλο αγώνα και οι φιλοξενούμενοι μπορεί να αρπάξουν την ευκαιρία για να πετύχουν γκολ. Χάρη στην ποιότητά του σε όλο το γήπεδο, ο Άρης θα είναι σε αυτό το παιχνίδι το φαβορί για τη Netbet.

Η Λαμία είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν

 Η Λαμία έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αποσπώντας ισοπαλία και νίκη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της. Αν και δεν έχει κρατήσει ακόμα καθαρό φύλλο αγώνα, σπάνια χάνει εύκολα. Στα παιχνίδια με τις 3 από τις 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, η Λαμία έχασε με μόλις ένα γκολ διαφορά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κερδίσει βαθμούς, αν θέλει να αποφύγει την ολίσθηση προς τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα αδύναμο σημείο στην επερχόμενη αναμέτρηση για τους γηπεδούχους μπορεί να είναι οι αμυντικοί τους. Ο 40χρονος δεξιός μπακ Loukas Vyntra είναι εξαιρετικά έμπειρος, αλλά θα μπορούσε να δυσκολευτεί απέναντι στους δυναμικούς ακραίους του Άρη. Οι Mateo Garcia και Daniel Mancini είναι εφιάλτης για τους αμυντικούς και οι Badou Ndiaye και Aboubakar Kamara θα είναι πάντα έτοιμοι για μια δυνατή αναμέτρηση.

Αν η Λαμία θέλει να πάρει βαθμούς από το παιχνίδι, είναι σημαντικό να εξουδετερώσει το παιχνίδι του Άρη στα άκρα. Επίσης, θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στον Tyronne για να δημιουργήσει ευκαιρίες σε μια επιθετική γραμμή που δεν έχει ακόμη πάρει μπρος. Μπορεί να έχει βελτιωθεί τελευταία, αλλά είναι δύσκολο να δούμε τη Λαμία να παίρνει αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ