Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 6ης αγωνιστικής

Το εγχώριο ποδόσφαιρο επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο και μαζί με αυτό έρχονται μερικές συναρπαστικές αναμετρήσεις σε όλη την ελληνική Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ και ο Βόλος θα αναμετρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Σμύρνη και ο Αστέρας Τρίπολης θα αναμετρηθούν στο αντίθετο άκρο του πρωταθλήματος.

Ρίξαμε μια ματιά  στην έκτη αγωνιστική και δίνουμε τις προβλέψεις μας για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν με τη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός

Αυτές οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 σε μια σεζόν που ο Ιωνικός θα ήθελε να ξεχάσει. Αν και μόνο δύο βαθμοί χωρίζουν αυτές τις ομάδες στην τρέχουσα βαθμολογία, το χάσμα στην ποιότητα φαίνεται πολύ μεγαλύτερο.

Ενώ οι Έλληνες γίγαντες δεν έχουν κερδίσει ακόμα μακριά από το στάδιο “Απόστολος Νικολαΐδης”, στο γήπεδό τους έχουν κερδίσει και τις δύο αναμετρήσεις τους μέχρι στιγμής, σκοράροντας 9 γκολ και δεχόμενοι ένα. Αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για τους φιλοξενούμενους που έχουν καταφέρει να σκοράρουν μόνο δύο φορές σε 5 παιχνίδια. Δεν φαίνεται πιθανό να είναι σε θέση να παίξουν καλύτερα από τους γηπεδούχους.

Οι συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων ήταν ιστορικά μονόπλευρες. Ο Ιωνικός έχει νικήσει μόλις μία φορά στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τις 14. Δεδομένης της καλής φόρμας του βασικού παίκτη των γηπεδούχων Carlitos Lopez και του αριθμού των γκολ που πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι φαβορί για τη Netbet.

Πρόβλεψη: Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – Βόλος

Σε αυτή την αναμέτρηση στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν βαθμολογικά. Ο Βόλος μπορεί να σκοράρει άνετα, αλλά μόνο δύο ομάδες στην κατηγορία έχουν δεχτεί περισσότερα γκολ. Αντίθετα, μετά την ήττα της πρεμιέρας, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ μόλις δύο φορές σε 4 νίκες.

Ο Tom van Weert έχει πάρει φωτιά μέχρι στιγμής, σκοράροντας σε 4 από τα 5 παιχνίδια. Ο μοναδικός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχει ηγηθεί της γραμμής του Βόλου με μεγάλη επιτυχία και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ελέγξει τον Ολλανδό αν θέλει να βελτιώσει τις πιθανότητές του για νίκη. Αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν εντυπωσιάσει κερδίζοντας 4 στα 5 παιχνίδια, το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη είναι μια ξεχωριστή πρόκληση. Στο μοναδικό άλλο παιχνίδι όπου ο Βόλος αντιμετώπισε αντίπαλο από την περυσινή πεντάδα, διασύρθηκε με 5-1 από τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να αποκτήσει από νωρίς πλεονέκτημα στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα. Με δεδομένη την κυρίαρχη άμυνα των γηπεδούχων τις τελευταίες εβδομάδες, πιστεύουμε ότι θα το πετύχει εύκολα σε αυτό το παιχνίδι.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Λαμία – Άρης

Αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών από τον Άρη, η φιλοξενούμενη ομάδα θα βρισκόταν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, χάνοντας μόλις μία φορά σε 5 παιχνίδια και κρατώντας 3 καθαρά φύλλα. Η αμυντική της διάταξη έχει εντυπωσιάσει, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα Jakub Brabec να αποτελεί βράχο στην καρδιά της αμυντικής τετράδας.

Η Λαμία έχει βελτιωθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα. Θα πρέπει να ανακόψει τη ροή των γκολ που δέχεται για να αποφύγει το φάσμα του υποβιβασμού. Αν και η Λαμία πήρε τη νίκη την τελευταία φορά, ο Άρης έχει αρκετή ποιότητα για να σταματήσει τους γηπεδούχους και θα έχει πολλές πιθανότητες στο γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος”.

Πρόβλεψη: Άρης

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη NetBet, το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ