Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 7ης αγωνιστικής

Καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε έναν ακόμη συναρπαστικό γύρο αγώνων. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω του, ενώ οι ομάδες της τρίτης και τέταρτης θέση θα αναμετρηθούν επίσης, καθώς η ΑΕΚ παίζει με τον Βόλο.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της 7ης αγωνιστικής και σας δίνουμε μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα..

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα

 Ο Απόλλων Σμύρνης είχε ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στην αγωνιστική περίοδο 2021-22. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη και έχει χάσει τα 4 από τα 6 πρώτα παιχνίδια του. Αφού δέχτηκε 11 γκολ στις 3 πρώτες αγωνιστικές, έχει καταφέρει να σφίξει την άμυνά του και έχει δεχτεί μόνο μία φορά γκολ στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις. Αλλά δεν έχει επίσης καταφέρει να σκοράρει σε αυτό το διάστημα. Αντιμετωπίζει την αποστολή της ομάδας των Γιαννίνων που δείχνει αποφασισμένη, με μόνο μερικές ομάδες της κατηγορίας να διαθέτουν καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Αν και η φόρμα των φιλοξενούμενων έχει πέσει από τις πρώτες αγωνιστικές, δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν παρά μόνο σε μία περίπτωση. Αυτό θα τους δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει της αναμέτρησης με την χειρότερη αμυντικά ομάδα της κατηγορίας. Ήταν ανταγωνιστικοί στην τελευταία τους αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκαν άτυχοι που έχασαν το ματς στο τέλος. Ο συνδυασμός της ισχυρής τους άμυνας και της τρύπιας αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων σημαίνει ότι τα Γιάννινα θα πάνε σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί για τη NetBet.

Πρόβλεψη: ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Μετά από ένα ασταθές ξεκίνημα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχασε τα 2 από τα 3 πρώτα παιχνίδια του, ο 5ος της περσινής σεζόν έχει βελτιωθεί δραστικά τις τελευταίες εβδομάδες. Έχει σημειώσει 9 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου ενός 5-1 επί του Βόλου και μιας εντυπωσιακής ισοπαλίας 0-0 εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Ο σέντερ-φορ Carlitos Lopez βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αφού έχει σκοράρει 7 φορές σε 6 παιχνίδια. Ο Ισπανός θα έχει πολλές πιθανότητες να βελτιώσει αυτό το ρεκόρ, καθώς ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει έναν Αστέρα που έχει ξεκινήσει δύσκολα. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρώτη τους νίκη την προηγούμενη φορά, αλλά το να βρουν δίχτυα είναι ένα πρόβλημα. Το γκολ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν μόλις το δεύτερο στη σεζόν και τα καλύτερα χρόνια του βετεράνου επιθετικού Jeronimo Barrales μπορεί να έχουν περάσει.

Πρόβλεψη: Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Στην μια αναμέτρηση υψηλού προφίλ αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν αντιμέτωποι οι πρωταθλητές και οι δευτεραθλητές της περασμένης σεζόν, ενώ σήμερα κατέχουν τις ίδιες θέσεις στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι αμυντικά ανώτερος και ο Βραζιλιάνος Tiquinho Soares ηγείται της επιθετικής γραμμής με μεγάλη επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκοράρει άνετα, βρίσκοντας 7 φορές δίχτυα στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, αλλά φαίνεται και λίγο εκτεθειμένος στα μετόπισθεν.

Αφού προηγήθηκε άνετα με 4-1 στο ημίχρονο στην τελευταία του ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατηθεί και 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους φιλοξενούμενους του Βόλου έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Η αμυντική σταθερότητα είναι αυτό που χωρίζει αυτούς τους δύο γίγαντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα στον Πειραιά.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ