Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα

Η προεπισκόπηση αυτής της εβδομάδας θα καλύψει τη σύγκρουση μεταξύ δύο ομάδων που έχουν ξεκινήσει με διαφορετικό τρόπο τη σεζόν. Μόλις ένας βαθμός χώριζε τις δύο ομάδες στο τέλος των πλέι οφ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά τα Γιάννινα έχουν ήδη δημιουργήσει ένα προβάδισμα 7 βαθμών έναντι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Εξετάσαμε πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Πού θα βρει γκολ ο Απόλλων Σμύρνης;

Αφού δέχτηκε 11 γκολ στα 3 πρώτα παιχνίδια του, η αδύναμη αμυντική γραμμή του Απόλλωνα Σμύρνης αναδείχτηκε μεγάλο πρόβλημα. Δεδομένου ότι αυτές οι αναμετρήσεις ήταν απέναντι σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, δεν αποτελεί ίσως έκπληξη το γεγονός ότι υπέστη βαριές ήττες. Ωστόσο, στα επόμενα 3 παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που βρίσκονταν πιο κοντά στο επίπεδό του, ο Απόλλωνας κατάφερε να κρατήσει 2 καθαρά φύλλα αγώνα και να δεχτεί μόλις ένα γκολ. Αφού φαινομενικά κατάφερε να διορθώσει τα αμυντικά του προβλήματα, το πρόβλημα που εξακολουθεί να παραμένει είναι η έλλειψη επιθετικής απειλής.

Έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές σε 6 παιχνίδια και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα 3 τελευταία παιχνίδια. Αν κοιτάξει κανείς την ομάδα είναι δύσκολο να φανταστεί από πού μπορεί να προέλθει μια ξαφνική εισροή τερμάτων. Οι πρώτοι σκόρερ την περασμένη σεζόν ήταν ο Νικόλαος Ιωαννίδης και ο Abiola Dauda, οι οποίοι πέτυχαν 9 γκολ μαζί σε 58 παιχνίδια – μια όχι ακριβώς εξαιρετική απόδοση.

Οποιαδήποτε ανάκαμψη θα μπορούσε να εξαρτηθεί από τη φόρμα του νεοαποκτηθέντος επιθετικού Γιώργου Παμλίδη. Ο Έλληνας ακραίος είχε δύο παραγωγικές σεζόν με τα Γιάννινα και θα μπορούσε να γίνει κομβικός παίκτης στο σύστημα του Απόλλωνα. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν αν οι γηπεδούχοι θέλουν να αποφύγουν τη μάχη για τον υποβιβασμό, αλλά δεδομένου του κακού ξεκινήματος στη σεζόν, δεν είναι έκπληξη ότι τους βλέπουμε σαν αουτσάιντερ στη NetBet.

Εντυπωσιακή συνέπεια του ΠΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ανθεκτικοί, αμυνόμενοι με ένα παραδοσιακό και συμπαγές 4-4-2. Το ζεύγος των κεντρικών αμυντικών Γιάννη Κάργας και Rodrigo Erramuspe έχουν σχηματίσει μια τρομερή συνεργασία στην καρδιά της αμυντικής γραμμής των Γιαννιωτών και προστατεύονται αποτελεσματικά από τον μέσο Ζήση Καραχάλιο. Το σύστημα έχει αποδώσει καρπούς μέχρι στιγμής και τα καθαρά φύλλα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό απέδειξαν την πρώτη επιτυχία του.

Αν και τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δεχτεί γκολ με μεγαλύτερη συχνότητα, τα Γιάννενα είναι δύσκολο να νικηθούν, ένα χαρακτηριστικό που εξυπηρετεί τις ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν χάσει ακόμα εκτός έδρας και έχουν δεχτεί γκολ μόνο μία φορά στις 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Παρά την εντυπωσιακή αμυντική λειτουργία, τα Γιάννινα θα πρέπει να βρουν γρήγορα μια λύση για την έλλειψη τερμάτων.

Δεν έχουν ακόμη σκοράρει πάνω από μία φορά σε ένα παιχνίδι φέτος και έχουν βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στις αμυντικές τους ικανότητες για να αποφύγουν την ήττα, παρά στις δυνατότητες να σκοράρουν περισσότερο από τους αντιπάλους τους. Ο μεσοεπιθετικός Juan Dominguez θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ομάδας, η οποία έχει αμυντικό προσανατολισμό, ενώ οι ευθύνες για το σκοράρισμα θα ανατεθούν σε μεγάλο βαθμό στον νεαρό Κολομβιανό Juan Perea.

Παρά την έλλειψη τερμάτων, τα Γιάννινα είναι σταθερά στα μετόπισθεν και θα ελπίζουν σε ένα καθαρό αποτέλεσμα απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα της Σμύρνης. Θα πρέπει να είναι δυνατοί για να πάρουν τους 3 βαθμούς εκτός έδρας.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ