Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν δύο ομάδες που βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της ελληνικής Σούπερ Λίγκα. Ως αποτέλεσμα της αφαίρεσης βαθμών, ο Άρης μόλις ξεκόλλησε με τη δεύτερη νίκη του στη φετινή σεζόν επί του Ατρομήτου. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα πάρει την πρώτη τους νίκη, καθώς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κυρίαρχη εμφάνισή τους κόντρα στον Ιωνικό.

Ρίξαμε μια ματιά στο πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Απόλλων Σμύρνης: τρύπια άμυνα

Το μεγάλο πρόβλημα του Απόλλωνα εντοπίζεται στην άμυνα. Αν και έχει βρει δίχτυα μόνο σε δύο περιπτώσεις, είναι τα 11 γκολ που έχει δεχθεί σε μόλις 4 παιχνίδια που είναι το πιο ανησυχητικό. Δέχτηκε 3 ή περισσότερα σε κάθε ένα από τα 3 πρώτα παιχνίδια του, ένα αρνητικό αμυντικό ρεκόρ που αποτελεί τεράστιο λόγο ανησυχίας αν ο Απόλλωνας θέλει να έχει ελπίδες να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Φυσικά τα δύο από αυτά τα τρία παιχνίδια ήταν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης πρέπει να βρει τρόπο να μην χάνει σε παιχνίδια που βρίσκεται αουτσάιντερ – όπως η επερχόμενη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο καλοί στην πρόσφατη εξόρμησή τους κόντρα στον Ιωνικό, ελέγχοντας την κατοχή της μπάλας χρησιμοποιώντας την τριμελή μεσαία γραμμή τους ως μέθοδο ελέγχου του αντιπάλου τους.

Ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν Άρη που έχει κερδίσει τα δύο τελευταία του παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και την εντυπωσιακή νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Η τριάδα των γηπεδούχων με τους Aboubakara Kamara, Daniel Mancini και Bruno Gama αποτελεί μια δημιουργική και δυναμική επίθεση που θα δημιουργήσει προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο για τους βετεράνους αμυντικούς Domingues και Bruno Alves, οι οποίοι ενδέχεται να δυσκολευτούν να αντιμετωπίσουν την τριπλή επίθεση του Άρη.

Μπορεί ο Άρης να βάλει γκολ;

Αφού βρήκε μόνο μία φορά δίχτυα στα τρία πρώτα παιχνίδια του, άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα της επίθεσης του Άρη. Την τελευταία φορά απάντησε θετικά, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τον Ατρόμητο και καταφέρνοντας μια άνετη νίκη. Ο Gama και ο Mancini ήταν αμφότεροι στον πίνακα των σκόρερ και οι ακραίοι επιθετικοί του Άρη θα πρέπει να γίνουν πιο παραγωγικοί μπροστά από το τέρμα, αν θέλουν να γεφυρώσουν τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Ο Kamara θα είναι καθοριστικός σε αυτή την αναμέτρηση του Άρη, με τον επιθετικό να ελπίζει ότι μπορεί να ξαναβρεί τη φόρμα του που έπεισε τη Φούλαμ να τον υπογράψει πριν από τρεις σεζόν. Έχει κρατήσει εκτός ομάδας τον πρώτο σκόρερ του Άρη από την περσινή σεζόν, με τον Δημήτρη Μάνο να πέφτει σε δυσμένεια και να παραμένει αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Με το ρυθμό και τη συχνότητα με την οποία ο Απόλλων Σμύρνης έχει δεχτεί γκολ, περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κυριαρχήσουν και θα έχουν αρκετή ποιότητα στην μπροστινή τετράδα για να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Ειδικά ο Kamara θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια φυσική μάχη με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Απόλλωνα, καθώς θέλει να βάλει γκολ και να λύσει τα προβλήματα της ομάδας του στο σκοράρισμα.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ