Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 5ης αγωνιστικής

Τα πράγματα ζεσταίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και η 5η αγωνιστική προσφέρει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του με νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το ρυθμό του με νίκη εκτός έδρας στον ΟΦΗ.

Με ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο ελληνικού ποδοσφαίρου μπροστά μας, ξεχωρίσαμε τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε με τη NetBet.

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Το τέλειο ξεκίνημα του Βόλου στο πρωτάθλημα αμαυρώθηκε την τελευταία φορά, καθώς γνώρισε τη συντριβή με 5-1 από έναν εντυπωσιακό Παναθηναϊκό. Μέχρι τώρα, ο Βόλος είχε εντυπωσιάσει, κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια, καθώς προσπαθεί να βελτιώσει την περσινή 7η θέση και να μπει στην πρώτη εξάδα.

Παρόλο που ο Αστέρας Τρίπολης έχει δεχτεί μόνο 3 γκολ μέχρι στιγμής, δεν έχει σκοράρει ακόμα και δεν έχει πάρει την πρώτη του νίκη. Αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα του Βόλου που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρει δίχτυα χάρη στη συνεργασία μεταξύ των επιθετικών Tom van Weert και Julian Bartolo. Οι δυο τους έχουν πετύχει 5 γκολ σε 4 παιχνίδια και θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την καλή τους επίδοση απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης που δεν έχει πάρει ακόμα μπρος.

Πρόβλεψη: Βόλος – νίκη

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τα Γιάννενα, ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε με ένα σερί τριών νικών, με αποκορύφωμα την άνετη νίκη με 2-0 επί της αντιπάλου του στην περασμένης σεζόν ΑΕΚ. Αν θέλει να συμβαδίσει με τους πρωταθλητές που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην κορυφή, αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να στραβοπατήσει.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει φέρει ισοπαλία και στα τέσσερα παιχνίδια του, ήταν ανταγωνιστικός σε όλα, εκτός από το εναρκτήριο παιχνίδι με τον Άρη. Ωστόσο, δυσκολεύεται να δημιουργήσει σταθερή επιθετική απειλή και έχει βασιστεί στον Αργεντινό μεσο Juan Neira για τα 3 από τα 4 γκολ που έχει πετύχει. Παρόλο που οι γηπεδούχοι φαίνεται να είναι δύσκολο να νικηθούν, ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα έχει αρκετή ποιότητα στην επίθεση για να προκαλέσει προβλήματα στον ΟΦΗ και ο μέσος Douglas Augusto θα είναι αρκετός για να τα βγάλει πέρα με μια ασυνεπή αμυντική γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι θα είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και για ακόμα ένα λόγο – πρέπει να κερδίσουν.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ- νίκη

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός

Αναμφίβολα το παιχνίδι της εβδομάδας, σε αυτή την αναμέτρηση οι πρωταθλητές της περσινής σεζόν αντιμετωπίζουν την ομάδα της 5ης θέσης. 37 βαθμοί τους χώριζαν στο τέλος των πλέι οφ της περασμένης περιόδου, αλλά ο δεύτερος πιο διακεκριμένος σύλλογος της Ελλάδας δεν θα χάσει καμία ευκαιρία να καλύψει τη διαφορά και να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος από το 2009-10.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πιο επιτυχημένα τη σεζόν, με 3 νίκες στις 4, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ασταθής. Έχει πετύχει τα περισσότερα εντός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα χάρη στις νίκες με 4-0 και 5-1, αλλά έχει επίσης σκοντάψει σε διαδοχικές εκτός έδρας ήττες με 1-0. Δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ εκτός έδρας και παρόλο που έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Carlito Lopez, ο Ολυμπιακός έχει φανεί αμυντικά ισχυρός στα πρώτα παιχνίδια του.

Όταν παίζει στον Πειραιά, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει μόνο 1 νίκη στα τελευταία 17 παιχνίδια, με τον τελευταίο του θρίαμβο να έρχεται το 2014. Οι πρωταθλητές θα επιδιώξουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους απέναντι στον Παναθηναϊκό στα 5 παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και μια νίκη θα εδραιώσει σίγουρα την υποψηφιότητά τους ως φαβορί για τον τίτλο.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός – νίκη

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στη NetBet, το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ