Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση: Άρης – Ιωνικός

Ο Άρης έχει ξεκινήσει καλά και θα βρισκόταν στην 3η θέση αν δεν του είχαν αφαιρεθεί έξι βαθμοί στην αρχή της σεζόν. Θα φιλοξενήσει έναν Ιωνικό που έχει κερδίσει μόνο δύο φορές στα τελευταία 11 παιχνίδια και έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του εκτός έδρας.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και δώσαμε τις προβλέψεις μας για το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ονλάιν με τη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Αδυναμία στην άμυνα του Ιωνικού εκτός έδρας

Ο Ιωνικός φέτος εκτός έδρας έχει δυσκολευτεί αρκετά αμυντικά. Εκτός έδρας έχει πετύχει μόνο ένα γκολ λιγότερο, αλλά έχει δεχτεί διπλάσιο αριθμό γκολ. Στα επτά εκτός έδρας παιχνίδια του, έχει πάρει μόνο μία νίκη απέναντι στον αδύναμο Ατρόμητο, γνωρίζοντας την ήττα σε τέσσερις περιπτώσεις.

Αν ο Ιωνικός θέλει να κρατηθεί μακριά από τη μάχη του υποβιβασμού και να στρέψει την προσοχή του στην πρώτη εξάδα, θα πρέπει να σφίξει την άμυνά του στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι αντίπαλοί του αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι και οι πιο δυναμικοί στο σκοράρισμα και αυτό θα πρέπει να του δώσει την ευκαιρία να στοχεύσει σε ένα σπάνιο καθαρό φύλλο αγώνα.

Ένα μεγάλο ποσοστό της επιθετικής απόδοσης του Άρη προέρχεται από τα πλάγια, γεγονός που θα βοηθήσει τον Ιωνικό που προτιμά την αμυντική διάταξη των 5 παικτών. Θα επιδιώξει να παραμείνει συμπαγής αμυντικά και να προωθήσει την κατοχή της μπάλας προς τον Aias Aosman.  Ο Σύρος είναι η κύρια δημιουργική διέξοδος για την ομάδα του, σκοράροντας πέντε γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ στη φετινή σεζόν – έχει άμεση συμμετοχή σε οκτώ από τα 13 γκολ που έχει πετύχει ο Ιωνικός.

Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν αυτές τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Ως εκ τούτου, ο Ιωνικός θα είναι το αουτσάιντερ σε αυτή την αναμέτρηση για τη NetBet και θα πρέπει να είναι καλύτερος αμυντικά, αν θέλει να κάνει την ανατροπή εκτός έδρας.

Ο Άρης ψάχνει για γκολ

Με μόλις 12 γκολ παθητικό, ο Άρης έχει αμυντικό ρεκόρ εξίσου καλό με τις περισσότερες από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτόν στον βαθμολογικό πίνακα. Αλλά έχει μόλις 15 γκολ και αυτή η έλλειψη επιθετικής απόδοσης μπορεί να μην του επιτρέψει να απειλήσει την πρώτη δυάδα. Έχει σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ μόνο τρεις φορές φέτος, σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που το έχουν καταφέρει εννέα φορές.

Υπάρχει σίγουρα ποιότητα στην επίθεση της ομάδας, με τους Daniel Mancini, Bruno Gama και Facundo Bertoglio να είναι όλοι ικανοί να βάλουν γκολ. Με τον Aboubakar Kamara να έχει πρόβλημα σταθερότητας στην απόδοσή του, θα μπορούσαμε σύντομα να δούμε τον Άρη να στρέφεται στον Δημήτρη Μάνο για γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό αφού πέτυχε 27 γκολ τη σεζόν 2017/18 για τον ΟΦΗ, αλλά ο Μάνος δεν έχει καταφέρει να ξαναβρεί τη ίδια φόρμα στα χρόνια που ακολούθησαν. Ωστόσο, έχει αποδείξει ότι είναι ικανός επιθετικός σε προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και θα μπορούσε να αποτελέσει μια πιθανή λύση στα προβλήματα του Άρη μπροστά από το τέρμα.

Λόγω της αμυντικής του σταθερότητας και υπεροχής, περιμένουμε ότι ο Άρης θα φύγει από αυτό το παιχνίδι με τους τρεις βαθμούς, παρά την έλλειψη τερμάτων. Έχει χάσει μόλις μία φορά από τον Ιωνικό στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και πιστεύουμε ότι αυτό το σερί θα συνεχιστεί.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ