Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 13ης αγωνιστικής

Η τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα είδε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να αναδεικνύονται σε φαβορί και να δίνουν μάχη για τον τίτλο σε μια κούρσα για δύο. Η διαφορά παραμένει στους έξι βαθμούς μεταξύ των πρωταθλητών και της 2ης ΑΕΚ, αλλά προέκυψε προβάδισμα επτά βαθμών για την τελευταία έναντι του 3ου ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιωνικό.

Κάναμε μια προεπισκόπηση στην 13η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λίγκα και επιλέξαμε μια σειρά από παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Αν και οι επιδόσεις του έχουν βελτιωθεί κάπως τις τελευταίες εβδομάδες, ο Αστέρας έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια του και δεν κατάφερε να σκοράρει για 6η φορά φέτος στην τελευταία του αναμέτρηση. Μετά τη νίκη με 6-2, με την οποία διπλασίασε τον αριθμό των γκολ του για τη φετινή σεζόν, τα πράγματα έμοιαζαν να επιστρέφουν στην κανονικότητα, καθώς ο Αστέρας δυσκολευόταν να σκοράρει απέναντι στον Άρη.

Θα υποδεχθεί την ΑΕΚ που διαθέτει την πιο δυναμική επίθεση στο πρωτάθλημα, με μέσο όρο λίγο πάνω από δύο γκολ ανά αγώνα. Ο Sergio Araujo και ο Steven Zuber βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος και έχουν σκοράρει ήδη 11 φορές μαζί. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι σε αυτό το παιχνίδι στην πρόσφατη ιστορία και δεν έχουν χάσει από τον Αστέρα στα τελευταία 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν βαθμούς με τον Ολυμπιακό να δείχνει τόσο δυνατός και δεν περιμένουμε να έχουν πολλά προβλήματα σε αυτή την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Πριν από την ήττα από τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική, ο ΟΦΗ είχε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων. Αν και το σερί των επιτυχιών έλαβε τέλος απέναντι στους πρωταθλητές, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια, με τον ΟΦΗ να κυριαρχεί στην κατοχή της μπάλας στο 2ο ημίχρονο. Θα πάρει θετικά στοιχεία από την ήττα και θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις μία φορά σε 12 παιχνίδια φέτος και έχουν χάσει τα τρία από τα πέντε τελευταία τους. Είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει καταγράψει ακόμη διψήφιο αριθμό τερμάτων, έχοντας καταφέρει να βρει δίχτυα μόνο επτά φορές φέτος. Τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα στα μετόπισθεν και μόνο δύο ομάδες έχουν δεχθεί περισσότερα γκολ από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι αποδόσεις στη NetBet δείχνουν ότι πρόκειται για μια αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, αλλά δεν μπορούμε να δούμε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη του ΟΦΗ.

Πρόβλεψη: ΟΦΗ

ΠΑΟΚ – Λαμία

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται να βρει τη φόρμα του τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από τη 2η ΑΕΚ και 13 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για τη σεζόν, αλλά οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κάνουν ένα σερί νικών όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν θέλουν να έχουν ελπίδες να συμβαδίσουν με τους δύο πρώτους.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αναμένουμε ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί για τους φιλοξενούμενους στα τελευταία παιχνίδια μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά δεν αποτελούν πραγματική απειλή για γκολ. Αυτή η έλλειψη ενός δυναμικού επιθετικού παίκτη μπορεί να είναι ο λόγος για την αποτυχία της Λαμίας να φτάσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα αυτή τη σεζόν.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Super League.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ