Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση: ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Τα Γιάννινα είναι αρκετά σταθερά τη φετινή σεζόν, διαθέτοντας μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, ενώ καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς σε αυτό το διάστημα.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και δώσαμε την πρόβλεψή μας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Η κακή πορεία της ομάδας του Βόλου συνεχίζεται

Μετά τη νίκη στα τέσσερα από τα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, οι οπαδοί του Βόλου ήλπιζαν ότι θα έβλεπαν την ομάδα τους να βελτιώνει την περσινή 7η θέση και να μπαίνει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ωστόσο, μετά από αυτό το δυνατό ξεκίνημα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε επτά παιχνίδια. Μάλιστα, έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η αμυντική δομή του Βόλου είναι απογοητευτική. Παρόλο που βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε πρώτες ομάδες της κατηγορίας στο σκοράρισμα, μόνο μία ομάδα έχει δεχτεί περισσότερα γκολ. Έχει κρατήσει μόλις ένα καθαρό φύλλο αγώνα σε 12 παιχνίδια, στο 3ο παιχνίδι της σεζόν.

Συχνά η ομάδα ελέγχει τα παιχνίδια με περισσότερη κατοχή μπάλας και πολλά σουτ προς το τέρμα, αλλά η αδυναμία τους να κρατήσουν την μπάλα μακριά από τα δίχτυα τους σημαίνει ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι δύσκολο να έρθει. Έχουμε ήδη δει τον Βόλο να αλλάζει τον σχηματισμό του στα τελευταία παιχνίδια, καθώς αναζητά αμυντική σταθερότητα, αλλά θα πάει σε αυτό το παιχνίδι ως αουτσάιντερ για τη NetBet λόγω της πρόσφατης κακής του φόρμας. Θα κάνει τα πάντα για να διασπάσει την αποφασιστική αμυντική γραμμή του ΠΑΣ, με τους Julian Bartolo και Tom van Weert, που είναι ικανότατοι όταν βρίσκονται σε καλή μέρα.

ΠΑΣ – Αξιοπιστία στην άμυνα

Το κύριο πλεονέκτημα των γηπεδούχων μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν είναι η αδιαπέραστη άμυνά τους. Ωστόσο, εκτός από μερικά παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες, τα Γιάννινα δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγική ομάδα. Στα πρώτα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα πάνω από μία φορά σε ένα παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά έχασαν μόνο δύο φορές. Είναι αυτή η αμυντική προσέγγιση που τους έχει ωθήσει στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Η έλλειψη ενός δυναμικού επιθετικού παίκτη είναι εμφανής αν αναλογιστεί κανείς ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο κεντρικός αμυντικός Rodrigo Erramuspe, ο οποίος έχει σκοράρει τρία πέναλτι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Αλλά χάρη στη συμπαγή άμυνά τους, τα Γιάννινα σπάνια χρειάζονται πολλά γκολ για να κάνουν τη δουλειά τους.

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα έχει πολλές πιθανότητες να βρει δίχτυα απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες άμυνες του πρωταθλήματος, και είναι επίσης σίγουρο ότι θα καταφέρει να αποκλείσει τους αντιπάλους από την δική της πλευρά. Η επιθετική γραμμή του Βόλου διαθέτει κάποιο ταλέντο, αλλά περιμένουμε ότι ο Erramuspe και ο αμυντικός συνεργάτης του Γιάννης Κάργας θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ ο πρώην τερματοφύλακας της Ζενίτ, Yuri Lodygin, έχει εντυπωσιάσει κάτω από τα δοκάρια. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά με βάση την πρόσφατη φόρμα του, ο ΠΑΣ θα πρέπει να βγει νικητής.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ