Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 12ης αγωνιστικής

Στην 11η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα των 6 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε τον ρυθμό του με την ήττα 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον αντίποδα του βαθμολογικού πίνακα τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, καθώς 3 από τις 4 τελευταίες ομάδες ηττήθηκαν.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου γύρου αγώνων και επιλέξαμε μερικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

Αυτή η αναμέτρηση θα μπορούσε να αποδειχθεί κρίσιμη στη μάχη εναντίον του υποβιβασμού, παρά το γεγονός ότι διεξάγεται στα πρώτα στάδια της σεζόν. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου, κερδίζοντας μόλις ένα παιχνίδι η καθεμία και έχοντας τις δύο χειρότερες διαφορές τερμάτων στην κατηγορία.

Το θετικό για τον Ατρόμητο είναι ότι έχει πάρει τους 4 από τους 6 βαθμούς του στην έδρα του, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει μόνο 1 βαθμό εκτός έδρας, χάνοντας 4 από τα 5 εκτός έδρας παιχνίδια τους. Αν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος θα έχει πολλές πιθανότητες σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ευθύμιος Κουλούρης έχει πετύχει 3 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού στο 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Αν μπορέσει να κρατήσει τα πράγματα σταθερά στα μετόπισθεν απέναντι στους πιο αδύναμους σκόρερ του πρωταθλήματος, έχει όλες τις πιθανότητες να πάρει 3 βαθμούς.

Πρόβλεψη: Ατρόμητος

ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να έχει χάσει μόνο μία φορά σε 11 παιχνίδια φέτος, αλλά θα φιλοξενήσει έναν Ολυμπιακό που έχει 100% νίκες εκτός έδρας φέτος και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Οι πρωταθλητές έχουν 6 σερί νίκες και ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν Youssef El Arabi επιστρέφει στα γκολ.

Φαίνεται ότι αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι – και οι 6 τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού έχουν κριθεί στο ένα γκολ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν ανώτερη ποιότητα σε όλο το γήπεδο, με νικητές σε επιθετικούς τομείς και την κοινή καλύτερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές θα πάνε σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί για τη NetBet, και περιμένουμε ότι θα κάνουν τη δουλειά τους.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Πρόκειται για ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, αλλά η πιθανή απουσία του Carlitos Lopez είναι μια τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχασε την τελευταία αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό λόγω τραυματισμού, αλλά ο Ιταλός Federico Macheda κάλυψε το κενό με τα δύο γκολ στο 2-0.

Με μόλις 1 ήττα στις 7 τελευταίες αγωνιστικές, η ΑΕΚ μπορεί να είναι μία από τις μοναδικές ομάδες που μπορούν να προκαλέσουν τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλους βαθμούς. Βρίσκεται σε καλή φόρμα μπροστά από το τέρμα και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα ως σκόρερ, αλλά πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά αν θέλει να έχει ελπίδες για τον τίτλο – έχει ήδη δεχτεί σχεδόν διπλάσια γκολ από τον Ολυμπιακό. Την στηρίζουμε να συνεχίσει την καταδίωξη του πρωτοπόρου σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ