Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση: Άρης – Αστέρας Τρίπολης

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει αυτές τις ομάδες στη βαθμολογία της ελληνικής Super League, αλλά και οι δύο ελπίζουν να βελτιωθούν στη συνέχεια για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα Πλει-Οφ του πρωταθλήματος. Αμφότερες ήταν ασταθείς τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο Άρης θα είναι για εμάς το φαβορί ενόψει της αναμέτρησης.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου παιχνιδιού και ρίξαμε μια ματιά στο πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

Ασυνεπής στο σκοράρισμα ο Αστέρας

Η νίκη με 6-2 επί του Ατρόμητου στο τελευταίο του παιχνίδι έκανε τη διαφορά τερμάτων του Αστέρα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από ό,τι είναι. Σε εκείνη τη νίκη διπλασίασε τα γκολ που είχε πετύχει στα προηγούμενα 10 παιχνίδια, ανεβάζοντας τον αριθμό των τερμάτων του από τα 6 στα 12 για τη σεζόν. Η νίκη αυτή κάλυψε κάποιες εμφανείς ρωγμές στην επίθεση του Αστέρα, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να σκοράρει σε 5 από τα 10 προηγούμενα παιχνίδια του.

Με το διπλό του Kevin Soni ο απολογισμός του έφτασε τα 4 γκολ και τις 2 ασίστ για τη φετινή σεζόν, καθιστώντας τον Καμερουνέζο τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του. Ο ρόλος του ως νούμερο 10 θα είναι καθοριστικός για να ξεκλειδώσει τη σχετικά ισχυρή άμυνα του Άρη, και θα αναλάβει να ολοκληρώσει τις ευκαιρίες, αλλά και να δημιουργήσει νέες για τον Asier Benito που δεν είναι σε καλή φόρμα.

Στην άλλη άκρη του γηπέδου, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει το δύσκολο έργο να κρατήσει μακριά την ταλαντούχα επιθετική γραμμή του Άρη. Αυτό θα γίνει ελαφρώς ευκολότερο με την απουσία του πλέι μέικερ Facundo Bertoglio, αλλά ο Daniel Mancini και ο Mateo Garcia είναι επικίνδυνοι ακραίοι επιθετικοί και έχουν πετύχει μαζί 5 γκολ φέτος. Οι φιλοξενούμενοι θα πάνε στο παιχνίδι ως αουτσάιντερ για τη NetBet, αλλά είναι ικανοί να πάρουν βαθμούς αν ελέγξουν τους ακραίους επιθετικούς του Άρη.

Αμυντική κυριαρχία του Άρη

Εκτός από την ήττα-σοκ με 5-0 από τα Γιάννινα, ο Άρης έχει νικηθεί ακόμα δυο φορές φέτος. Αν δεν υπήρχε αυτή η βαριά ήττα, πιθανότατα θα βρισκόταν με το ισχυρότερο αμυντικό ρεκόρ στην κατηγορία. Έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε αυτή την κυρίαρχη αμυντική δουλειά από τον Άρη, ο οποίος δέχτηκε μόλις 26 γκολ σε 36 παιχνίδια την περασμένη σεζόν – μόνο ο Ολυμπιακός δέχτηκε λιγότερα.

Η προσθήκη του Τσέχου κεντρικού αμυντικού Jakub Brabec ενίσχυσε τον Άρη, με τον πρώην παίκτη της Γκενκ να έχει αγωνιστεί και στα 11 παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα φέτος. Ο Badou Ndiaye ήταν μια άλλη έξυπνη απόκτηση, με την άφιξή του από τη Στόουκ να παίζει τόσο ως ανασταλτικός μέσος δίπλα στον James Jeggo, όσο και σε πιο προωθημένο ρόλο, από τον οποίο έχει πετύχει 2 γκολ και μια ασίστ.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πηγαίνουν σε αυτή την αναμέτρηση ως φαβορί. Παρόλο που έχουν μια αμυντική προσέγγιση, έχουν επίσης πραγματικό ταλέντο στους επιθετικούς τομείς. Ο Aboubakar Kamara έχει δείξει να είναι πολλά υποσχόμενος σε ορισμένες στιγμές αυτή τη σεζόν, ενώ οι Garcia και Mancini αποτελούν πονοκέφαλο για τους περισσότερους αμυντικούς της κατηγορίας. Πιστεύουμε ότι θα είναι αρκετά καλοί την ημέρα του παιχνιδιού για να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Αστέρα που έχει συνήθως δυσκολίες μπροστά στο τέρμα.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ