Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 15ης αγωνιστικής

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα οδηγήσει την κούρσα για τον τίτλο κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης διακοπής, αλλά το ερώτημα παραμένει πόσους βαθμούς μακριά θα είναι. Πηγαίνοντας στην τελευταία αγωνιστική του 2021, τα φαβορί έχουν ήδη αποκτήσει προβάδισμα οκτώ βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ η Σμύρνη καταλαμβάνει την τελευταία θέση του πίνακα.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της τελευταίας αγωνιστικής του 2021 και επιλέξαμε μια σειρά από παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ονλάιν με τη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Ολυμπιακός – Λαμία

Με τη νίκη επί του Άρη το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός διεύρυνε το νικηφόρο σερί του σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ένα ρεκόρ που μπορεί να γίνει 10 μέχρι το τέλος του έτους. Το εντυπωσιακό σερί της καλής του απόδοσης έχει οδηγήσει τους πρωταθλητές να δημιουργήσουν ένα υγιές προβάδισμα έναντι της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήδη δείχνει έτοιμος να διατηρήσει τον τίτλο του.

Ενώ η Λαμία έχει πάρει τους οκτώ από τους 10 βαθμούς της εκτός έδρας φέτος, δεν βλέπουμε να παίρνει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Έχει πετύχει τα δεύτερα λιγότερα γκολ φέτος και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει ακόμα παιχνίδι στον Πειραιά φέτος και αυτό δεν φαίνεται πιθανό να αλλάξει.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική με τη νίκη του 2-1 επί της Λαμίας, χάρη στο πέμπτο γκολ του Jasmin Kurtić. Ο Σλοβένος είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, με μόνο την ΑΕΚ να έχει πιο παραγωγική επίθεση από τους γηπεδούχους. Θα υποδεχθεί τον Αστέρα που δυσκολεύεται να βρει δίχτυα, παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά σταθερός στα μετόπισθεν.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι αναμφίβολα το φαβορί για την NetBet σε αυτή την αναμέτρηση και οτιδήποτε λιγότερο από μια νίκη θα μπορούσε να απομακρύνει τους γηπεδούχους από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Πριν από την τελευταία συνάντηση μεταξύ αυτών των δύο, ο ΠΑΟΚ είχε επτά σερί νίκες απέναντι στον Αστέρα στη Θεσσαλονίκη, και περιμένουμε να δούμε το ίδιο αποτέλεσμα και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΟΦΗ

Η ΑΕΚ μοιάζει με τη μοναδική ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό φέτος, και δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς είναι ζωτικής σημασίας για να κρατήσει το ρυθμό της. Το μόνο παιχνίδι που είχε χάσει η ΑΕΚ στα τελευταία εννέα παιχνίδια της, ενόψει της τελευταίας εβδομάδας, ήταν μια οριακή ήττα με 3-2 από τους πρωταθλητές. Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα, αλλά θα αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο με τον ΟΦΗ.

Η ήττα των φιλοξενούμενων από τον Ολυμπιακό έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων και θα αισθάνονται ότι θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα μετά το προβάδισμα απέναντι στους πρωταθλητές. Αν και ο ΟΦΗ είναι επίσης σε καλή φόρμα, πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ θα βγει νικήτρια σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει για να μείνει στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ