Τένις

Γουίμπλεντον 2023: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιστρέφουμε στο All England Club για το αρχαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο, καθώς ο Novak Djokovic αναζητά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο Γουίμπλεντον και το τρίτο του Major φέτος. Κάναμε μια προεπισκόπηση τόσο του τουρνουά ανδρών όσο και των γυναικών, παρέχοντας μερικά προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις τένις.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να κερδίσουν ένα 100% αντιστοιχισμένο δωρεάν στοίχημα έως και 50€ με την εγγραφή τους, την κατάθεση και την τοποθέτηση του πρώτου τους στοιχήματος (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή).

Γουίμπλεντον Ανδρών Προεπισκόπηση – Djokovic: αυτός που πρέπει να κερδίσει;

Οι φετινές επιδόσεις του Σέρβου δείχνουν ότι είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει. Έχασε ένα σετ στην πορεία του προς τον θρίαμβο στο Australian Open, πριν φτάσει στη νίκη στο French Open με νίκες επί του πρώτου Carlos Alcaraz και του τέταρτου Casper Ruud.

Επιπλέον, ο πιο επιτυχημένος παίκτης όλων των εποχών στους άνδρες είναι απόλυτα κυρίαρχος στο χορτάρι του Γουίμπλεντον. Ο Roger Federer είναι ο μόνος παίκτης που έχει σηκώσει το διάσημο τρόπαιο περισσότερες φορές, με τον Djokovic να θέλει να ισοφαρίσει αυτό το ρεκόρ αυτό το καλοκαίρι. Ο 36χρονος είναι επίσης σε καλό δρόμο για να κατακτήσει το τρίτο από τα τέσσερα majors του το 2023, φέρνοντάς τον ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα ολοκληρώσει το Grand Slam μετά τη Steffi Graf το 1988.

Ο πιο κοντινός ανταγωνιστής του Djokovic είναι πιθανότατα ο Carlos Alcaraz, αν και παραμένουν ερωτηματικά σχετικά με την ικανότητά του στο γρασίδι. Ο Ισπανός αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο το 2021, πριν χάσει από τον Jannik Sinner στον τέταρτο γύρο πέρυσι.

Γουίμπλεντον Γυναικών Προεπισκόπηση – Η Świątek θα κερδίσει 5ο major;

Οι μπουκμέικερς βλέπουν τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα στο γυναικείο τουρνουά, με τις Iga Świątek, Aryna Sabalenka και Elena Rybakina να ισοβαθμούν ως φαβορί για να σηκώσουν το τρόπαιο. Η Świątek θέλει να αφήσει το στίγμα της στο Λονδίνο μετά την κυριαρχία της στο Γαλλικό Όπεν. Αν και έχει κερδίσει τρεις φορές στο Roland-Garros, μία φορά στο US Open και έχει φτάσει σε έναν ημιτελικό του Australian Open, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τέταρτο γύρο στο Γουίμπλεντον.

Μετά την πρώτη της μεγάλη νίκη στην Αυστραλία φέτος, η Sabalenka θα έχει πολλές πιθανότητες νίκης. Έχει φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά σε πέντε από τις επτά τελευταίες διοργανώσεις Grand Slam, η πρώτη από τις οποίες ήταν η ήττα στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον το 2021.

Η κυρίαρχη πρωταθλήτρια Rybakina αναμένεται επίσης να κάνει θραύση στο All England Club. Εντυπωσίασε στον θρίαμβό της στο Γουίμπλεντον επί της Ons Jabeur πέρυσι και έχασε οριακά από την Sabalenka στον τελικό του Australian Open νωρίτερα φέτος.

Τελευταίες αποδόσεις στοιχημάτων Γουίμπλεντον

Ακολουθούν οι 10 κορυφαίοι άνδρες που προηγούνται στις αποδόσεις στοιχημάτων του Γουίμπλεντον.

Novak Djokovic – 1.73

Carlos Alcaraz – 4.00

Daniil Medvedev – 17.00

Jannik Sinner – 19.00

Νικ Kyrgios – 29.00

Alexander Zverev – 29.00

Taylor Fritz – 29.00

Sebastian Korda – 34.00

Holger Rune – 34.00

Stefanos Tsitsipas – 41.00

Ακολουθούν οι 10 κορυφαίες γυναίκες που προηγούνται στις αποδόσεις στοιχημάτων του Γουίμπλεντον:

Aryna Sabalenka – 5.00

Iga Świątek – 5.00

Elena Rybakina – 5.00

Ons Jabeur – 11.00

Karolina Muchova – 15.00

Petra Kvitova – 15.00

Barbora Krejcikova – 19.00

Coco Gauff – 19.00

Jessica Pegula – 26.00

Caroline Garcia – 26.00

Γουίμπλεντον 2023 Προγνωστικά στοιχήματος

Novak Djokovic – 1.73

Δεν υπάρχει μεγάλη αξία σε αυτό, αλλά είναι δύσκολο να κοιτάξεις οπουδήποτε αλλού εκτός από τον Djokovic. Το ρεκόρ του μιλάει από μόνο του, ειδικά στο γρασίδι. Ο Σέρβος βρίσκεται στα πρόθυρα κάτι ξεχωριστού.

Jannik Sinner – 19.00

Αυτό είναι ένα πραγματικό στοίχημα, αλλά θα μπορούσε να έχει καλή αξία αν αποφασίσετε να ποντάρετε στον Ιταλό για να φτάσει στον τελικό, αντί για την απόλυτη νίκη. Ο 21χρονος αναμένεται να κάνει την επανάστασή του σε κάποιο τουρνουά μέσα στον επόμενο χρόνο. Έφτασε στα προημιτελικά σε τρία από τα τέσσερα majors πέρυσι και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Aryna Sabalena – 5.00

Η Sabalenka είναι η πιο πιθανή αντίπαλος της Πολωνής σταρ Iga Świątek. Είναι απίστευτα σταθερή τα τελευταία δύο χρόνια και έχει προηγούμενη εμπειρία βαθιά μέσα στον ανταγωνισμό στο Γουίμπλεντον. Η νίκη της στην Αυστραλία άργησε να έρθει και θα μπορούσε να την ωθήσει σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα.

Ons Jabeur – 11.00

Αν ψάχνετε για κάτι πιο υποθετικό, η Jabeur θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη επιλογή. Έφτασε στον τελικό του Γουίμπλεντον και του Γαλλικού Όπεν πέρυσι, χάνοντας από τις Rybakina και Świątek. Υπάρχει μια σημαντική νίκη στον ορίζοντα για την Τυνήσια.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ