Euroleague Μπάσκετ

Προεπισκόπηση της 10ης αγωνιστικής μέρας της Euroleague

Euroleague

Συναρπαστικά παιχνίδια βρίσκουμε στο καλεντάρι της 10ης αγωνιστικής μέρας της Euroleague, με σχεδόν όλες τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στις θέσεις των playoffs, και σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, με όλα τα παιχνίδια να έχουν χαρακτήρα ντέρμπι και να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στο παρόν άρθρο, θα βρείτε πληροφορίες για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, καθώς και ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις αυτές.

Εγγραφείτε στη NetBet Sport, για να βρείτε εξαιρετικές αποδόσεις μπάσκετ, τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια των γεγονότων, σε όλους τους αγώνες της Euroleague και όχι μόνο. Πάρτε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη και λάβετε ένα free bet 100% έως και 50€, καθώς και άλλο ένα ακόμα free bet αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα (23/11 – 21:05)

Στο Βελιγράδι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ρεκόρ 5-3) θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα (ρεκόρ 7-2), με τις 2 ομάδες να θέλουν τη νίκη, που θα τις διατηρήσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Μακάμπι θα δώσει το 4ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, παίζοντας ωστόσο σε ουδέτερη έδρα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ, έχοντας απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα, έρχεται στο παιχνίδι από νίκη με αντίπαλο τη Βαλένθια με 74-70, με το παιχνίδι να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Φαβορί της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα, με τους Ισραηλινούς ωστόσο να πρόκειται να παλέψουν για να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπαρτσελόνα – 1.66

Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε (23/11 – 21:30)

Στην Ιταλία, η Βίρτους Μπολόνια (ρεκόρ 6-3), θα υποδεχτεί τη Φενέρμπαχτσε (ρεκόρ 5-4). Η Βίρτους έρχεται στο παιχνίδι από την εκτός έδρας ήττα με τον Παναθηναϊκό, όπου ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέρρευσε, χάνοντας τελικά με 90-76.

Από σερί εκτός έδρας ηττών έρχεται η Φενέρ, με την ομάδα του Δημήτρη Ιττούδη να δέχεται οδυνηρές ήττες στις έδρες των Παρτιζάν, Ερυθρού Αστέρα και Μακάμπι. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό, με την Φενέρ να θέλει να ελέγξει το ρυθμό και να μην αφήσει τη Βίρτους να κάνει το παιχνίδι της.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / Under 163.5 – 1.72

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας (24/11 – 21:15)

Σημαντικό παιχνίδι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 5-4) να υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (ρεκόρ 4-5). Οι ερυθρόλευκοι έρχονται από 2 νίκες την προηγούμενη βδομάδα, με τον Άλεξ Πίτερς να είναι καθοριστικός στην τελευταία νίκη με 88-83 επί του Ερυθρού Αστέρα, σημειώνοντας 28 πόντους.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις έχασε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό και νίκησε με 74-73 τη Μπάγερν, στη διαβολοβδομάδα που πέρασε. Φαβορί της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός, με τη Ζαλγκίρις να αναμένεται να παίξει στα όρια του φάουλ, προσπαθώντας να χαλάσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το σκορ του παιχνιδιού αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / Under 156.5 – 1.70

Μπασκόνια – Μονακό (24/11 – 21:30)

Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα, με τη Μπασκόνια (ρεκόρ 5-4), να υποδέχεται τη Μονακό (ρεκόρ 5-4). Η Μπασκόνια, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενη στο παιχνίδι από σερί 5 συνεχόμενων νικών στην Euroleague. Τελευταίο θύμα της Μπασκόνια ήταν η Βαλένθια, με τον Moneke να επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με 18 πόντους να οδηγεί τη Μπασκόνια στη νίκη.

Από την άλλη, η Μονακό έρχεται από σερί 2 ηττών, μην καταφέρνοντας να κάμψει τα εμπόδια των Εφές και Ρεάλ την προηγούμενη βδομάδα. Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, με το σκορ να πηγαίνει σε υψηλά επίπεδα, καθώς πρόκειται για 2 φύσει επιθετικές ομάδες.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / Over 164.5 – 1.75

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 22/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ