Euroleague Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Παναθηναϊκός - Βαλένθια

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια (23/11 – 21:15), με τους πράσινους να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Τη νίκη θέλει και η Βαλένθια, με την οποία θα μπορέσει να μπορέσει να εγκατασταθεί σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στα playoff. Στην παρούσα δημοσίευση θα ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που είναι διαθέσιμες από τη NetBet για το γεγονός αυτό, καθώς και ορισμένες συμβουλές στοιχήματος για τον αγώνα.

Βρείτε όλα τα παιχνίδια της Euroleague στη NetBet Sport, με τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις μπάσκετ στην αγορά. Αν είστε νέοι χρήστες της σελίδας, επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος, και λάβετε ένα δωρεάν στοίχημα 100% έως και το ποσό των 50 €, μαζί ένα ακόμα δωρεάν στοίχημα των 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 5-4), έχοντας πραγματοποιήσει σερί 3 νικών στην Ευρωλίγκα, το οποίο τον έχει φέρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.  Στη διπλή αγωνιστική της τελευταίας εβδομάδας, οι πράσινοι έφτασαν σε δύσκολες νίκες απέναντι σε Ζαλγκίρις και Βίρτους Μπολόνια. Οι 2 ομάδες έβαλαν δύσκολα στο τριφύλλι, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου του κατάφερε να φτάσει σε 2 σπουδαίες νίκες.

Κορυφαίος της σεζόν μέχρι τώρα για τον Παναθηναϊκό ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην τελευταία νίκη επί της Βίρτους.

Μαζί με τον Παναθηναϊκό συγκατοικεί και η Βαλένθια (ρεκόρ 5-4) στη βαθμολογία της Euroleague, ερχόμενη ωστόσο από 2 ήττες στα ισπανικά ντέρμπι με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η Βαλένθια παρά την εξαιρετική εμφάνιση των Jones και Inglis, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Βαρκελώνη, χάνοντας στα σημεία με 74-70.

Όσον αφορά την προϊστορία των 2 ομάδων, η Βαλένθια μετράει 4 νίκες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με την εικόνα ωστόσο των πρασίνων να μην ήταν αντιπροσωπευτική τα προηγούμενα χρόνια, με το μοντέλο εσόδων-εξόδων να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet, η νίκη του Παναθηναϊκού είναι στο 1.42, η νίκη της Βαλένθια είναι στο 2.93, με την ισοπαλία να είναι στο 15.00. Το line των πόντων είναι στους 153.5 με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.82 και το under σε απόδοση 1.94. Το line των πόντων για τον Παναθηναϊκό είναι στους 79.5, ενώ για τη Βαλένθια στους 74.5.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.42

Το καλό μομέντουμ το οποίο βρίσκεται θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας ώθηση από το κοινό του. Θεωρούμε ότι η Βαλένθια, παρόλο που είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, δεν θα αντέξει και θα λυγίσει στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη.

Πόντοι Παναθηναϊκού (+79.5) – 1.93

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το line σε 3 από τα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα. Θεωρούμε λοιπόν ότι το τριφύλλι, με τη βοήθεια του κόσμου του, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει άλλο ένα παραγωγικό επιθετικό παιχνίδι, σημειώνοντας τουλάχιστον 80 πόντους.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 22/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ