Μπάσκετ

Τελικοί NBA: Ντένβερ Νάγκετς – Μαϊάμι Χιτ Προεπισκόπηση  

Ήρθε η ώρα για τους τελικούς του ΝΒΑ, καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς αναζητούν το πρώτο τους δαχτυλίδι απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ που θέλουν να σηκώσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης σειράς και συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις στο μπάσκετ.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Ντένβερ Νάγκετς – Μαϊάμι Χιτ, Προεπισκόπηση Σειράς

Ενώ οι Νάγκετς ήταν από τα φαβορί για να φτάσουν μέχρι τέλους φέτος, δεν είναι πολλοί εκείνοι που θα προέβλεπαν ότι οι Μαϊάμι θα ήταν η ομάδα που θα τους συναντούσε στους τελικούς. Στην πραγματικότητα, οι Χιτ παραλίγο να μην καταφέρουν να μπουν καθόλου στα πλέι οφ και χρειάζονται ένα δεύτερο παιχνίδι πλέι ιν για να κλείσουν τη θέση τους στην post-season.

Αντίθετα, οι Νάγκετς ήταν υποδειγματικοί σε όλη τη σεζόν, πρώτοι στη Δυτική Περιφέρεια και νίκησαν τους Μινεσότα, τους Φοίνιξ και τους Λος Άντζελες Λέικερς στο δρόμο προς τον τελικό. Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε έναν άνθρωπο. Ο Nikola Jokic ήταν ασταμάτητος στα πλέι οφ, έχοντας κατά μέσο όρο περίπου 30 πόντους τριπλ-νταμπλ. Ο Bam Adebayo των Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει το αξιοζήλευτο έργο να σταματήσει τον Joker, ένα έργο στο οποίο οι περισσότεροι έχουν αποτύχει φέτος.

Το να σταματήσεις τον Jokic αμυντικά είναι ένα πράγμα, αλλά η ανατροπή του στο άλλο άκρο του γηπέδου είναι άλλο πράγμα. Ενώ ο Jokic υποστηρίζεται από τον μέσο όρο 27 πόντων του Jamal Murray, ο βασικός παίκτης των Μαϊάμι, ο Jimmy Butler, είναι ο άνθρωπος για όλα. Είναι ο μοναδικός παίκτης των Μαϊάμι που έχει μέσο όρο πάνω από 17 πόντους (28,5) στη post-season και σηκώνει στους ώμους του το βάρος του franchise.

Από τη μία πλευρά, φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι μια αρκετά μονόπλευρη σειρά. Αλλά οι τελικοί του ΝΒΑ σπάνια λειτουργούν έτσι και όλα μπορούν να συμβούν στη μεγαλύτερη σκηνή του μπάσκετ.

Αποδόσεις για τους τελικούς του NBA

MVP των τελικών

Nikola Jokic – 1,35

Jimmy Butler – 4,25

Jamal Murray – 10,00

Bam Adebayo – 26,00

Caleb Martin – 51,00

Περισσότεροι πόντοι σειράς

Nikola Jokic – 2,10

Jimmy Butler – 2,75

Jamal Murray – 3,25

Bam Adebayo – 26,00

Michael Porter Jr. – 34,00

Περισσότερες ασίστ σειράς

Nikola Jokic – N/A

Jamal Murray – 21,00

Jimmy Butler – 34,00

Kyle Lowry – 81,00

Gabe Vincent – 101,00

Ντένβερ Νάγκετς – Μαϊάμι Χιτ, Προγνωστικά Στοιχήματος Σειράς

Περισσότεροι πόντοι σειράς: Nikola Jokic – 2,10

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Jokic θα μπορούσε κάλλιστα να σημειώσει τους περισσότερους πόντους, ασίστ, ριμπάουντ και να κερδίσει το MVP των τελικών. Η καλύτερη από αυτές τις αγορές μοιάζει με τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι είναι αρκετοί για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας. Κατέγραψε δύο παιχνίδια με 30+ πόντους στο 4-0 επί των Lakers απέναντι στον Anthony Davis. Περιμένουμε να σημειώσει παρόμοια νούμερα στους τελικούς.

Περισσότερες ασίστ σειράς: Jimmy Butler – 34,00

Αν ψάχνετε για ένα εξωτερικό στοίχημα με μεγαλύτερες αποδόσεις, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ο Butler έχει μέσο όρο 5,7 ασίστ στην post-season, που ξεπερνούν μόνο ο Murray του Ντένβερ (6,1) και ο Jokic (10,3). Αν οι Heat πρόκειται να ανταγωνιστούν και να οδηγήσουν αυτή τη σειρά στο έκτο ή το έβδομο παιχνίδι, ο Butler θα είναι ζωτικής σημασίας στο σκοράρισμα και στη δημιουργία.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ