Super League Ποδόσφαιρο

Μεγάλες συγκινήσεις στη Superleague και το 2024

Superleague

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το 2024, με το πρωτάθλημα της Superleague της σεζόν 2023-2024 να είναι μέχρι στιγμής το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, με 4 ομάδες να το διεκδικούν στα ίσια. Μετά την ολοκλήρωση δεκατεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, βρίσκουμε τον ΠΑΟΚ να έχει 32 βαθμούς και ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να ακολουθούν με 31 βαθμούς, με τη συνέχεια να προμηνύεται συναρπαστική.

Στοιχηματίστε για το νικητή του πρωταθλήματος της Superleague στη NetBet Sport, σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου. Αν δεν είστε ήδη μέλος στη σελίδα, εγγραφείτε σήμερα και πάρτε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία οι νέοι παίκτες λαμβάνουν ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα 5 €, με την ταυτοποίηση του λογαριασμού τους στην πλατφόρμα.

Ποιες ομάδες αξίζουν την προσοχή μας το 2024;

Περιμένουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει το 2024 από εκεί που σταμάτησε το 2023, όπου παρόλο που δεν υπολογιζόταν αρχικά στα φαβορί του πρωταθλήματος, με εκπληκτικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να αναγνωρίζεται από όλους ως βασικός διεκδικητής του τίτλου. Στην εξαιρετική του πορεία έως τώρα, έχουν συμβάλλει αρκετοί παίκτες, όπως οι Zivkovic, Murg, Taison, Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης, με την ομάδα να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο παιχνίδι με το παιχνίδι, κάτι που μας κάνει να ανυπομονούμε για το πως θα εξελιχθεί αυτό το project του Λουτσέσκου.

Ακόμα, μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, και θεωρούμε ότι θα βελτιωθεί σημαντικά το 2024 είναι ο Πανσερραιϊκός. Η ομάδα από τις Σέρρες, έχει προσπαθήσει σε όλα τα παιχνίδια της να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρό, ανεξαρτήτως αντιπάλου, κάτι το οποίο δεν αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματά της. Θεωρούμε ότι καθώς οι παίκτες αποκτούν χημεία μεταξύ τους, θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα, με την δουλειά του Garcia στην ομάδα να αποδίδει καρπούς.

Ποιοι παίκτες θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των ομάδων προς τον τίτλο;

Εξαιρετική άνοδος στο παιχνίδι του έκανε το 2023 ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος παρά τα 20 του χρόνια, είναι πλέον βασικό γρανάζι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας μέσος έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 3 γκολ και 2 ασίστ, βάζοντας φαντασία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι του έχει ωριμάσει πολύ τον τελευταίο χρόνο, με το 2024 να αναμένουμε ότι θα είναι η χρονιά του.

Περιμένουμε επίσης να δούμε επίσης το πώς θα συνεχίσει ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει τρομερή εξέλιξη τα τελευταία 2 χρόνια και πλέον ο Παναθηναϊκός εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση του. Ύστερα από 14 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 1η θέση των σκόρερς του πρωταθλήματος με 7 γκολ, ενώ έχει και 3 ασίστ. Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, σίγουρα οι προτάσεις που θα έρθουν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή θα είναι πολλές και ελκυστικές.

Καθοριστικός έχει αποδειχθεί τη φετινή σεζόν και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος παρότι βρέθηκε κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι, πλέον είναι ο πιο σημαντικός παίκτης των ερυθρόλευκων, με όλο το παιχνίδι να περνάει από τα πόδια του. Έχει μέχρι στιγμής 5 γκολ και 4 ασίστ και η απόδοση του θα είναι καθοριστική για το αν Ολυμπιακός θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή όχι.

Ακόμα ένας παίκτης που θεωρούμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερος το 2024, είναι ο Zuber, που αναμένουμε ότι ανάλογα με την απόδοση του, θα καθοριστεί και η πορεία της σεζόν της ΑΕΚ. Ο Ελβετός δείχνει να εξελίσσεται σε ηγέτη της ένωσης, έχοντας μέχρι στιγμής στη σεζόν 4 γκολ και 2 ασίστ, κάνοντας πολλά χρήσιμα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ