Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση πλέι οφ

Μία από τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις της σεζόν θα διεξαχθεί στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Λαμία σε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι καθοριστικό. Οτιδήποτε άλλο εκτός από νίκη θα οδηγήσει τον Απόλλωνα στον υποβιβασμό, ενώ με έναν βαθμό η Λαμία θα επιβεβαιώσει τη θέση της στα μπαράζ των πλέι οφ.

Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων της ερχόμενης αγωνιστικής και σας δίνουμε τα προγνωστικά μας για τα παιχνίδια και στα δύο άκρα του πίνακα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας με τη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει χάσει μόλις μία φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ αργά. Οι τρεις βαθμοί κόντρα στη Λαμία θα διατηρήσουν τα όνειρα της ασφάλειας ζωντανά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τον οδηγήσει αυτόματα στον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μαζέψουν επτά βαθμούς από τους εννέα δυνατούς τον Απρίλιο, αλλά το σφυροκόπημα με 5-1 από τον Ιωνικό την περασμένη αγωνιστική φαίνεται ότι έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο.

Η κατάσταση της Λαμίας ήταν τραγική προς το τέλος της σεζόν, αλλά η κρίσιμη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα στην τελευταία της έξοδο μπορεί να της ανύψωσε το ηθικό για να περάσει στα πλέι οφ του υποβιβασμού. Θα είναι ένα δύσκολο ταξίδι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης που παλεύει για τη θέση του – μπορεί να μην πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά μια ισοπαλία θα είναι αρκετή για να υποβιβαστούν οι γηπεδούχοι.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Παρά το γεγονός ότι καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο του υποβιβασμού, και οι δύο αυτές ομάδες έχουν αγωνιστεί μετά το τέλος της κανονικής σεζόν, κερδίζοντας μόλις μία φορά σε πέντε παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι θα είναι μικρό φαβορί για τη NetBet σε αυτή την αναμέτρηση μεταξύ δύο ουσιαστικά ισοδύναμων ομάδων. Ο Αστέρας έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά έχει αποτύχει να βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, καθώς τα προβλήματά του στο σκοράρισμα συνεχίζονται.

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε λιγότερα προβλήματα μπροστά στο τέρμα χάρη στην προσθήκη του Luiz Phellype, αλλά είχε τα δικά του προβλήματα στην αντίθετη πλευρά του γηπέδου – δεν έχει κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα στα πλέι οφ. Δεν υπάρχουν πολλά που να χωρίζουν αυτούς τους δύο, και μια ισοπαλία μπορεί να ανοίξει την πόρτα στον φορμαρισμένο Ιωνικό για την κορυφή του ομίλου του υποβιβασμού.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Καμία ομάδα δεν έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του ομίλου του πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πάρουν μια ανάσα από την τέταρτη θέση. Μια νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καθοριστική για το κυνήγι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής παρουσίας τους την επόμενη σεζόν. Οι πιθανότητες είναι καλές απέναντι στην ΑΕΚ που δεν είναι στην καλύτερή της φόρμα.

Οι γηπεδούχοι έχουν το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους έχοντας στο μυαλό τους την πορεία του Παναθηναϊκού εκτός έδρας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει μόλις μία φορά σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και το αμυντικό τους ρεκόρ το ξεπερνά μόνο ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα είναι αουτσάιντερ για τη NetBet πηγαίνοντας σε αυτό το τεράστιο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός κυνηγάει μια θέση στο Europa League και δείχνει φαβορί για να τη διεκδικήσει.

Πρόβλεψη: Παναθηναϊκός

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ