Ποδόσφαιρο

Premier League 2019/2020 – Προβλέψεις και Συμβουλές για τον πρώτο αγώνα

First_match_of_the_Ligue_1_and_the_Premier_League_predictions_and_betting_tips

Λίγες μόλις μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν της Premier League. Το αγαπημένο πρωτάθλημα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο ξεκινά την Παρασκευή 9 Αυγούστου με τον αγώνα Liverpool-Norwich. Πρόκειται για την δεύτερο πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου στον κόσμο. Όπως είναι αναμενόμενο, όλοι περιμένουμε πως και πως την Premier League, αφού το αγγλικό ποδόσφαιρο μας φέρνει πάντα εκπλήξεις και μεγάλες συγκινήσεις. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε λίγα πράγματα για την Premier League, καθώς και τα προγνωστικά και τις προβλέψεις για το πρώτο ματς της σεζόν μεταξύ Liverpool και Norwich. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ενημερωθείτε και να οργανώσετε το αθλητικό στοίχημα σας!

Τα στατιστικά των δυο ομάδων

Ένας καλός τρόπος για να καταλάβουμε καλύτερα το παιχνίδι και να μπορέσουμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα, είναι να δούμε τα στατιστικά των ομάδων που μας ενδιαφέρουν. Εν προκειμένω, η Liverpool θα φιλοξενήσει τη Norwich στις 9/8 στο γήπεδο της, και τα στατιστικά των δυο θα μας φανούν πολύ χρήσιμα. Ας δούμε, λοιπόν, πως έχουν τα πράγματα για τις δυο ομάδες:

  • Liverpool
    Η Liverpool δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι εντός έδρας στους τελευταίους 20 αγώνες, καταφέρνοντας μάλιστα να έχει 90% ποσοστό νίκης στο γήπεδο της. Επιπλέον, στα τελευταία 20 παιχνίδια εντός έδρας έχει σκοράρει με ποσοστό 95%, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα δούμε σίγουρα ένα γκολ τουλάχιστον στο παιχνίδι. Μάλιστα, η ομάδα έχει ένα σερί 12 παιχνίδιών εντός έδρας, αφού παραμένει αήττητη μέσα στο γήπεδο της.
  • Norwich
    Η Norwich φαίνεται πως έχει πολύ δουλειά να κάνει εναντίον της Liverpool, αφού τα στατιστικά της στα παιχνίδια εκτός έδρας δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά για την ομάδα. Με ποσοστό νίκης και ήττας 35% και ισοπαλίας 30% στα τελευταία 20 παιχνίδια ως φιλοξενούμενη, φαίνεται πως από μεριάς της Norwich το παιχνίδι έχει ίσες πιθανότητες να τελειώσει θετικά ή αρνητικά. Ταυτόχρονα, στα τελευταία 20 παιχνίδια εκτός έδρας η Norwich έχει σκοράρει στα 16 από αυτά

Οι πιθανότητες να σκοράρουν και οι δυο ομάδες είναι 50-50, αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα. Ας δούμε τώρα πως διαμορφώνονται τα στατιστικά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων

Ένας ακόμα καλός τρόπος για να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα των δυο ομάδων είναι να δούμε ποιες είναι οι αποδόσεις τους στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εδώ, λοιπόν, τα ποσοστά δίνουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην Liverpool, η οποία έχει κερδίσει 11 φορές την Norwich, και έχει χάσει μόλις 2. Στα εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η Liverpool έχει 5 νίκες και η Norwich 2, ενώ στα εκτός έδρας η Liverpool συνεχίζει να έχει το προβάδισμα με 6 νίκες έναντι της Norwich. Η ζυγαριά φαίνεται πως γέρνει προς το μέρος της Liverpool, ενώ στα 16 παιχνίδια τους έχουμε μόλις 3 ισοπαλίες. Η τελευταία αναμέτρηση τους έγινε τον Ιανουάριο του 2016 στο γήπεδο της Norwich, όπου η Liverpool κέρδισε 4-5. Από τότε, βέβαια, έχουν περάσει 3,5 χρόνια, και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η μονομαχία των δυο ομάδων.

Η μεγάλη δύναμη της Liverpool

Μην ξεχνάμε πως η Liverpool είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη και έρχεται στην νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ δυναμικά, μετά από έναν εξαιρετικό χρόνο για την ομάδα. Στο περσινό πρωτάθλημα, η Liverpool είχε μόλις μια ήττα, ενώ είναι αδύνατο να ξεχάσουμε και το γεγονός ότι κέρδισε το φετινό Champions League. Ο προπονητής της ομάδας, Jurgen Klopp, ζητά συνεχώς περισσότερα από τους παίκτες και θέλει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την Liverpool. Αναμένουμε αλλαγές στο κέντρο του γηπέδου, όπου υπάρχει χώρος για βελτίωση, και είμαστε σίγουροι πως ο επί 4 χρόνια προπονητής της Liverpool θα κατεβάσει μια εξίσου ισχυρή αν όχι ισχυρότερη ομάδα την νέα σεζόν.

Οι αποδόσεις διαμορφώνονται αυτή την στιγμή ως εξής, δείχνοντας την υπεροχή της Liverpool:

Λίβερπουλ Ισοπαλία Νόριτς
1.15 8.00 21.00

 

Λίγα λόγια για την Premier League

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, η Premier League είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα πρωταθλήματα των οπαδών του ποδοσφαίρου. Τα γήπεδα γεμίζουν με fans που θέλουν να δουν τα αστέρια του ποδοσφαίρου όπως ο Harry Kane, ο Kevin de Bruyne, και ο Mohamed Salah, καθώς και προπονητής διεθνούς φήμης όπως ο Pep Guardiola και ο Jurgen Klopp. Κάποιες από τις πιο διάσημες ομάδες στον κόσμο, όπως η Liverpool, η Chelsea, η Manchester United, η Manchester City, η Tottenham και η Arsenal, ξεκινούν και πάλι τον αγώνα προς την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στο πρωτάθλημα της Premier League, και όλος ο κόσμος περιμένει για να δει ποιοτική και θεαματική μπάλα.

Τι να περιμένουμε από το φετινό Premier League

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με μια λέξη το πρωτάθλημα της Premier League, τότε αυτή η λέξη θα ήταν «θέαμα». Εξάλλου, αυτό επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά της περασμένης σεζόν, αφού είχαμε κατά μέσο όρο 2,8 γκολ ανά αγώνα. Αν πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε μια πρόβλεψη για την νέα σεζόν, αυτή θα ήταν ότι μας επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα. Ακόμα, είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι η Manchester City του Guardiola είχε 95 γκολ στην προηγούμενη σεζόν, ενώ η Liverpool του Klopp βρίσκεται λίγα γκολ πίσω με 89 τέρματα. Αυτοί οι υψηλοί αριθμοί και τα ποσοστά φαίνεται πως θα επαναληφθούν και φέτος, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοικτά σε κάθε αγώνα.

Τι να προσέξετε στο αθλητικό στοίχημα

Αφού ξεκινάει μια νέα σεζόν στο Αγγλικό πρωτάθλημα καλό είναι να παραμείνετε οργανωμένοι από τώρα για να είστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα να βάλετε τα πονταρίσματα σας. Εμείς έχουμε 3 συμβουλές για το αθλητικό στοίχημα και τη νέα σεζόν στην Premier League:

  1. Διαβάστε στατιστικά των ομάδων και ενημερωθείτε για την πορεία, τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους για να είστε πιο σίγουροι και να ποντάρετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  2. Ακριβώς επειδή το ποδόσφαιρο είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, είναι σίγουρο πως θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικά πονταρίσματα και αποδόσεις. Ειδικά στην Premier League των πολλών γκολ, είναι ενδιαφέρον να δείτε πως θα διαμορφωθούν οι αποδόσεις σε over-under, και στην επιλογή top scorer.
  3. Όπως πάντα, έχετε τον νου σας στο live στοίχημα, αλλά μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθυνα, βάζοντας όρια στο στοίχημα σας, για να μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι και να διασκεδάσετε!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ